אתם שואלים

../images/Emo35.gif אתם שואלים../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

כן ידידי וידידותיי ופורמסטי ופורומיסטיותיי וחברלעך וקרפעלך ושאר מטעמים מהמטבח הפולני! הגיע הזמן ל"אתם שואלים" השבועי!*מחיאות כפיים סוערות* *מכבה את הטייפ* אוקי, סחלו לי על האיחור, אבל מהיום הפינה תיפתח ביום חמישי, ביום רביעי הזמן לא מאפשר לי להיות על המחשב יותר מכמה דקות- ככה זה כשהולכים לאמן בשעה 4 וחוזרים בשעה 8 וחצי, אחרי האימון של השחורות, בדרך כלל עם בעיות רגליים שונות. היום תראיינו את.... הוא אדום שיער אבל הוא לא רנג'י, הוא עצבני אבל הוא לא איצ'י-ביצ'י-קפל-אשוח-ומסוקס-להחריד, הוא נמוך אבל הוא לא היטסו, הוא חבר בנבחרת הקראקורה לכדורגל, ותחביביו הם בעיטה בבובות פרווה מעצבנות ובתרנגולי פאתאח שוצעקים בוחאחא..... קבלו בבעיטות וצברחות את... ג'נטה! בגילומה של marinaaa! שבו הבא תגלם karyn את סוי פונג! שאלות מביכות והזיות יתקבלו בברכה, וכך גם אנשים רוצים לגלם דמויות!

../images/Emo15.gif אני נעשית טיפשה |תיקון|

בגלל החום הזה>>; המוח שלי נמס והופך לדייסה בצבע של "הייתי-שלוש-שנים-במקרר-מאחורי-הגפילטיע-האלו-שאפחד-לא-אוכל". תיקון טעות. גאד אני ככ"ך טיפשה. שוב. מהתחלה! כן ידידי וידידותיי ופורמסטי ופורומיסטיותיי וחברלעך וקרפעלך ושאר מטעמים מהמטבח הפולני! הגיע הזמן ל"אתם שואלים" השבועי!*מחיאות כפיים סוערות* *מכבה את הטייפ* סורי על טיפשותי, תבינו, זה החום, שהופך את מוחי המסכן לדייסת-קוואקר מקולקלת. אוקי, היום תראינו את... היא כאסאחתית אבל היא לא טאטסקי, היא ביצ'ית ורכרוכית לחליפין אבסל אין לה פיצול אישיות, יש לה חרב מאגניבה בצורה מטורפת וקטלנית באותה מידה בדיוק. תחביביה הם ליטוף חתולים שחורים, משחק בבובה שלה והכאת העוזר השמן-דובון-בלע-עוגיות-והפיל-עליי-פירורים שלה.... קבלו במחיאות כפיים את... סוי פונג! בגילומה של karyn. שבוע הבא תגלם פוקוטאיצ'ו את נאנאו צ'אן. שאלות מביכות והשיות יתקבלו בברכה, ודרושים (שוב) אנשים לגילום דמויות. גם אם השתתפתם כבר- רשאים אתם לחזור ולהשתתף שוב!

shui chan

New member
סוי!!@#!#

את מוכנה להגיד פעם אחת ולתמיד ליוני שבינך לבין יורואיצ'י אין כלום?! D:

karyn

New member
../images/Emo204.gif

את רוצה להתחפש אליי? קאסוא טוב תשיגי חלוק וצמות ואת השאר תאלתרי

../images/Emo94.gif../images/Emo210.gif../images/Emo221.gif 8-|

1.מ1 עד 10-איך זה כשחתול שחור אונס אותך באמצע הרחוב? 2.מ1 עד 10 עד כמה בא לך לעשות ליורואיצ'י ילד? O: 3.מ1 עד 10-עד כמה יורואיצ'י טובה במיטה? 4.מ1 עד 10- עד כמה בא לך להרביץ לאורהרה? (נו הוא זה שלקח את יורואיצ'י ממך ><) 5.נכון שבהתחלה כשהכרת את אומאדה הוא ניסה לאנוס אותך? 6. נכון שיש לך קצוות מפוצלים בגלל שגם ליורואיצ'י יש?! 7.יאמה ג'י ניסה לאנוס אותך פעם? 8.איך זה להיות קפטנית בת שנייה מבין 11 קפטנים וליקרוע את כולם בלי בעיה? 9.את שמה עיפרון שחור? 10. מ1 עד 10 עד כמה השאלות שלי הזויות? 11.נכון שבא לך להרביץ לי? 12.את לא יכולה לעשות את זה דרך המסך,אלא אם כן אני אגיע אלייך ואסגיר את עצמי. אזאז אם את תסכימי לתת ליורואיצ'י לאנוס אותך,ולגרום לקובו טיטה להראות את זה בבליץ', אני אסגיר את עצמי!!!! O: 13. אבל את לא צריכה שאני אסגיר את עצמי כי יש לך את הנינג'ות המגניבות שלך שימצאו אותי T-T 14.בקשה אחרונה- תעשי ליורואיצ'י ילד אונגאי!!!!!!!!!!!!!!!!

karyn

New member
../images/Emo204.gifסליחה שלא שמתי לב מקודם

1.מ1 עד 10-איך זה כשחתול שחור אונס אותך באמצע הרחוב?
1 2.מ1 עד 10 עד כמה בא לך לעשות ליורואיצ'י ילד? O:
9 3.מ1 עד 10-עד כמה יורואיצ'י טובה במיטה?
10 4.מ1 עד 10- עד כמה בא לך להרביץ לאורהרה? (נו הוא זה שלקח את יורואיצ'י ממך ><)
17000 5.נכון שבהתחלה כשהכרת את אומאדה הוא ניסה לאנוס אותך?
לא הוא ביקש ממני עוגיה 6. נכון שיש לך קצוות מפוצלים בגלל שגם ליורואיצ'י יש?!
לא 7.יאמה ג'י ניסה לאנוס אותך פעם?
לא 8.איך זה להיות קפטנית בת שנייה מבין 11 קפטנים וליקרוע את כולם בלי בעיה?
מתרגלים לזה אחרי כמה שנים 9.את שמה עיפרון שחור?
בארור 10. מ1 עד 10 עד כמה השאלות שלי הזויות?
7 11.נכון שבא לך להרביץ לי?
נכון מאוד! 12.את לא יכולה לעשות את זה דרך המסך,אלא אם כן אני אגיע אלייך ואסגיר את עצמי. אזאז אם את תסכימי לתת ליורואיצ'י לאנוס אותך,ולגרום לקובו טיטה להראות את זה בבליץ', אני אסגיר את עצמי!!!! O:
הורוסאי באקנו! 13. אבל את לא צריכה שאני אסגיר את עצמי כי יש לך את הנינג'ות המגניבות שלך שימצאו אותי T-T
אהאה
14.בקשה אחרונה- תעשי ליורואיצ'י ילד אונגאי!!!!!!!!!!!!!!!!
ניעו~

../images/Emo94.gif רגע...

אם את מודעת לכמה יורואיצ'י טובה במיטה אז כן יש ביניכן משהו D< (נכון?)

למעלה