ביטוח חובה (50 סמ"ק)

yuvalfra

New member
../images/Emo35.gifביטוח חובה (50 סמ"ק)

המוסך סגור ואין לי כוח לשאול מישהו אז אני ישאל פה
איפה עושים? (קראתי איפשהו שיש רק מקום אחד שאני לא זוכר את שמו? ומה בדיוק הפרוצדורה? וגם, הטייפון שהזמנתי עוד לא הגיע (יגיע תוך מספר ימים), האם אני יכול לעשות ביטוח חובה לפני שאני מקבל את הכלי? (כדי שברגע שהוא יגיע אני יוכל כבר לקחת אותו).

Ofirdt

New member
צריך פרטים של הכלי.......

מספר צבע ועוד פרטים שברישיון רכב אז לא נראה לי אפשרי כל עוד אין רישיון רכב

Ofirdt

New member
אני עשיתי בביטוח ישיר.....

דרך הטלפון.......03-5555555

yuvalfra

New member
וואללה מוזר

חשבתי לעשות דרך שם, ואז קראתי איזשהו מאמר שטען שיש מונופול בביטוח חובה כי אפשר לעשות רק דרך חברה אחד...(משהו עם "פול" בשם, לא זוכר בדיוק).

igorkun

New member
המונופול לביטוח חובה הוא של ...

מדינת ישראל... החוק קובע את המחיר, וממש לא משנה איפה לעשות את זה... (מנסיוני כבעל אוטו לשעבר). אני קיבלתי הצעת מחיר מביטוח ישיר לספידפייט 50 סמ''ק: - חובה 1650 ש"ח - עד 4 תש' ללא ריבית - מקיף 1230 ש"ח - עד 6 תש' שווים ללא ריבית

אתה מדבר על "הפול"

זאת באמת מונפול של כל החברות ביחד אבל אתה יכול לעשות גם דרך האשראי של אמא שלך בביטוח ישיר..

igorkun

New member
אופנועיסט דנדש, יש לך ...

סיבה אובייקטיבית לא לסמוך על ביטוח ישיר??? אם כן - ספר לכולם... לדעתי הצעת מחיר שלהם בהחלט סבירה... וממש לא מכאיבה לברטיס אשראי שלי(ד"א, אמא שלי,ז''ב, לא אהבה כרטיסי אשראי כתופעה)

אין לי שום דבר נגד..

אפילו להיפך אם אמא שלך יכולה שתעשה לך הם במחיר רגיל כמו כולם, ודוקא אני עושה בה"פול" ועולה לי 216 ש"ח לחודש כי אין לי כסף כרגע אז יוצא לי 2500 ש"ח בשנה, אז עדיף ישיר בעניי הם יותר טובים (למרות שזה לא משנה) רק היחס שיתנו לך כשתצתרף...

aeroxman

New member
הם באמת לא משהו...

אני עברתי תאונה ובמקום שהם ידאגו להכל, כולל החזר נזק הם אמרו לי שאני צריך לתבוע את הבנאדם בבית משפט לתביעות קטנות! בעצמי! תזכירו לי למה אני משלם להם?

על מה שילמת להם בדיוק?

חובה?צד גימל?מקיף?הכל? הפוליסה שלך כללה עזרה משפטית? ועברת תאונה...מה קרה בה בדיוק?מישהו פגע בך פיזית?פגע בקטנוע?אתה פגעת במישהו אחר?

aeroxman

New member
טוב, אז הנה הסיפור המלא.

מישהו עשה עלי פנית פרסה והתנגשנו. (שברתי את עצם הבריח....) מן הסתם זה אשמתו. טוב. פניתי לביטוח והם אמרו לי לתקן את האופנוע ולהביא קבלות + הערכת שמאי, והם יחזירו לי את הכסף. סבבה, זה מה שעשיתי. אבל!!! כשרציתי לקבל מהם כסף הם התחילו לספר לי סיפורים שבעל הרכב לא מודה בתאונה ובכלל מסרב להודיע לסוכן ביטוח שלו ולכן אני בעצמי צריך לתבוע אותו בבית משפט לתביעות קטנות. ואני שואל: 1. למה החברה לא תיקנה את הקטנוע בעצמה או לפחות נתנה לי קטנוע חלופי? 2. למה אני צריך להתעסק עם זה שפגע בי? הם הביטוח שלי! שיטפלו בי! ולמי אני אני יכול להפנות את הטענות שלי? לפקיד בטלפון??? בא לי לבכות!!!

yuvalfra

New member
שכחת פרט אחד חשוב...

איזה ביטוח זה? מקיף? צד ג'? רק חובה? אם זה ביטוח מקיף אז ביטוח ישיר מתחייבים להעניק לך שירות טיפול בתביעה כנגד צד ג' (מי שפגע בך) וליווי משפטי. אם זה לא מקיף אז כדאי שתקרא את תנאי הפוליסה שלך

../images/Emo45.gif רק במקרה שיש לך ביטוח מקיף

הם חייבים לטפל בתביעה שלך,למען האמת במקרה של מקיף בד"כ מקבלים את הכסף מחברת הביטוח שלך(אחרי השתתפות עצמית)והם בעצמם תובעים את חברת הביטוח של הצד השני. אם אין לך מקיף....במקרה כמו שלך אתה לבד...

ixmix

New member
אותה הגברת בשינוי אדרת.

רק שהX עשה "הבה ונתחכמה לו", השיג את כל הניירות מהתובעת המשטרתית (הניירות של עבירת התנועה), לקח עו"ד ותבע את הצורה שלה כולל חברת הביטוח שלה. קיבלתי כל הנזק + פיצויים על ימי עבודה, שכר טרחת עו"ד וכו'.

למעלה