גבינות...שימו יד על ה
ותענו...איזה

smady a

New member
../images/Emo35.gifגבינות...שימו יד על ה../images/Emo23.gif ותענו...איזה

גבינות אתם אוכלים בבית? כמה אחוזי שומן? מה הילדים אוהבים? איזה מעדנים? כמה ליום?

litzuf

New member
אני קונה רק...

גבינה לבנה 5% או 1/2% קוטג' 5% או 1/2 % גגבינה צהובה אדם לייט.... זה כל הגבינות שאני קונה

אצלנו גבינות הולך הרבה ../images/Emo174.gif

אנחנו אוכלים גבינה לבנה 5% שומן קוטג' גם 5% שומן גבינה צהובה של עמק האמת לא יודעת כמה אחוז הגבינה של עמק הבנות שלי אוכלות הקטנה לפחות גביע של 250 ג' גבינה לבנה ככה בלי כלום הגדולה רק בכריך או ליד חביתה הן לא אוהבות קוטג' מתות על גבינה צהובה הקטנה אוהבת גם צפתית מעודנת וגם הקטנה שלי אוהבת גבינה מותכת חלב הולך אצלי המון לפחות 1 ל' ליום (יחסית ל-4 נפשות זה הרבה) ומעדנים ככה: מילקי, באדי , דנונה, פרילי, מעדן שוקולד\וניל, דניאלה,גמדים. אני מרשה עד 2 מעדנים ביום.

litzuf

New member
גם אצלי הולך המון חלב....

צופית שוצה לפחות שתי כוסות ביום... וליאב אוכל עם דגנים

pirge

New member
דברי חלב --קבוע אצלי במקרר.

קוטג' - קונה את הקטנים. עמק וטל העמק - רק במשקל ופרוס. פטינה -קונה גוש -----חולה על הגבינה הזו בעיקר קוביות על סלט שרי וצנובר ----- או על מקרונים. לבנה רגילה 5% לפעמים צפתית 5% לא קונה מעדנים מעדיפה ביו יוגורט 3% משלבת בו: סילאן,פירות טריים גרנולה וכו'.....לפעמים שמה כף אינסטנט פודינג וזה נהיה ממש קרם טעים. שמנת חמוצה 9%--קונה את הקטנים חלב טרי 3% ויש תמיד חלב עמיד רזרווה במזווה. הנכדות שלי אוהבות רק דניאלה וגמדים.

אלינקה

New member
אצלנו זה כך

קוטג' 5% חלב 3% יוגרט לבן 3% מוסיפה פירות לבד יוגרט בלי סוכר 0% לבעל גבינת עמק ולפעמים קצת גבינות בוטיק

../images/Emo174.gif

אצלינו אוכלים גבינה לבנה 5 אחוז, קוטג' 9 אחוז גבינה צהובה עמק או גלבוע. חלב 3 אחוז מעדני דנונה עם פרי מעדני שוקולד, 3 אחוז של שטראוס אשל .

smady a

New member
כל כך חשוב ללמד את הילדים שגם גבינות מופחתות

הן טעימות וטובות לאכילה. אני פעם הייתי קונה הרבה קצקבל מעדן אבל............ היום זה ממש נכנס בחג השבועות או כשממש נחוץ למאפה מסויים. גבינה לבנה 5 אחוז קוטג 5 אחוז שמנת הקטנים 9 אחוז מעדן באדי פרילי דנונה 3 אחוז מוסיפים לה גרנולה וזה מעדן מלכים לפעמים מילקי או דנונה פירות . בולגרית 5 אחוז. גבינה צהובה הולך הרבה .

אנחנו בבית חולים על גבינות

גבינות אתם אוכלים בבית?כמה אחוזי שומן? אני קונה גבינת 5% וקוט'ג 5% של תנובה, גבינה צהובה עמק ו-או גלבוע גם של תנובה גבינות בולגריות15% צפתית 5% חמאה ומרגרינה מדי פעם שמנת לבישול וקצפת גיל/אשל ושמנת חלב בשקית של תנובה וחלב על הבוקר (וניל )שרק אני שותה אותו עם נס קפה תנסו מדהים !!! הילדים אוהבים מעדנים : מילקי או דנונה עם עם הפקאנים בשוקולד או פיצפוצים בשוקולד , ואני לא מגבילה אותם באכילת גביונות כי זה מאוד בריא , רק יש הפרדה בין בשר לחלב !!!!

GaLa k

New member
זהו שזה לא באמת כל כך בריא

ובהחלט יש מקום להגביל באכילת מוצרי חלב...

הבכורה מוכנה רק גבנ"צ, הזאטוט

אוכל גם קוטג' ולבנה, בעלי ואני אוהבים גבינות מיוחדות יותר. מעדני חלב - אני לא סובלת, בעלי מכור לכל היוגורטים עם הפירות למינהם והילדים אוכלים רק מילקי

עם יד על הכבוד כבוד השופטת את האמת ורק האמת ח

איזה גבינות אתם אוכלים בבית? אוכלים בבית המון סוגי גבינות כגון : נפוליאון שום שמיר נפוליאון זיתים גבינת קוטג' 1/2% גבינת קוטג' 3% צפתית 3% לבנה 3% גבינה צהובה גבינה לבנה 5% וגבינה לבנה עם זיתים 5% כמה אחוזי שומן? צויין למעלה מה הילדים אוהבים? כל הגבינות איזה מעדנים? מעדן קרלו דנונה עם כל מיני טעמים מעדן ג'לי תות אפרסק אננס גמדים כמה ליום? אוח הקטנה שלי אוכלת מלא מעדנים יאמבה

עונה

ההורים: קוטז' 5 או 9 % גבינות עם תוספות כמו גבינה לבנה עם זיתים/שום שמיר 5% גבינה צהובה נראה לי ש 30% בולגרית 18 % הילדים: גמדים דניאלה יוגורטים בטעמי פירות 3 % גבינה צהובה

למעלה