הבוקר לי יש שאלה, אפילו שתיים

../images/Emo35.gifהבוקר לי יש שאלה, אפילו שתיים../images/Emo35.gif

איך צוברים קלינטים? מאיפה מוצאים אותם? ושאלה שנייה, המפגש הראשון צריך להיות ב-4 עיניים איפה נפגשים איתם? לא קצת מפחיד להיפגש עם אדם שלא מכירים? האם אתם עושים את זה במקום מטרלי? באדי

tlingit

New member
תשובה, או שלוש ../images/Emo6.gif

הי באדי תות
הנה כמה תשובות לשאלותייך, קצת ארוך (ואפילו לא כל מה שאפשר לומר בנושא): יש כמה דרכים להגיע ללקוחות החביבה מכולם היא כמובן המלצות או פרסום מפה לאוזן, שזה אומר לקוחות מרוצים שלך מספרים וממליצים עלייך לחברים ומכרים. אבל כמובן שפה יש עניין של ביצה ותרנגולת, והשאלה היא מה עושים כדי להגיע ללקוחות שימליצו עלייך... אז את יכולה קודם כל להפעיל את כל חברייך ומכרייך (אלה שאת חשה נוח לפנות אליהם) לספר להם מה את עושה ולשאול אם הם מכירים מישהו או מישהי שאימון יתאים להם ולעזור לקשר בינך לבינם. את יכולה להשתתף במפגשים של רישות עסקי – הכוונה למפגשים שבהם מתקבצים מספר אנשי עסקים ומכירים זה את זה, מספרים מהו העסק שלהם ואיזה סוג לקוחות הם מחפשים, ואז מעבירים הפניות עסקיות זה לזה – כבר באותה הפגישה או לאחר מכן. מומלץ להגיע יותר מפעם אחת למפגש, כדי שיכירו אותך קצת.
איפה יש מפגשים כאלה? הנה כמה דוגמאות: בקישורים שלנו בקטגוריית 'קידום עסקי' תמצאי שמות של שני אירגונים (BNI ו- IBC ) שיש להם מספר קבוצות שנפגשות באופן קבוע בערים רבות בארץ ואת יכולה להגיע כאורחת למפגשים שלהם. עוד מהקישורים שלנו יש קבוצת סקסס נט שמקיימת כאלה מפגשים רק לנשים פעם בחודש, וגם עינת גרוס פה בפורום מפרסמת מפגשים כאלה מדי פעם. את יכולה גם לפרסם באינטרנט – שוב, בקישורים שלנו בקטגוריית 'קידום עסקי' תמצאי אתר אחד שמאפשר הרשמה ופרסום בחינם (ומן הסתם יש עוד ברשת). את יכולה גם לבנות לעצמך אתר אינטרנט (ואז חשוב לעשות קישור הדדי עם אתרים אחרים, כדי לעלות יותר פעמים במנועי החיפוש) איך נשמע לך עד פה?
בעניין מפגש ראשון. אני מניחה שאת מתכוונת למפגש שבו את מציגה את האימון לפני המתאמן/מתאמנת ושניכם עושים "בחינה הדדית" של האפשרות לעבוד ביחד. ראשית, אם מדובר בלקוח פוטנציאלי שהופנה אלייך דרך מכרים, הרי שמדובר באדם מוכר ומומלץ ולכן יש פחות בעיה. שנית, ובכל מקרה, אפשר בהחלט להפגש בבית-קפה מכובד, שקט או בעל פינה שקטה שמאפשרת שיחה. כך את גם נמצאת במקום ציבורי שמספק לך ביטחון וגם מאפשרת אוירה נינוחה למפגש הראשון הזה.
כמובן שאפשר גם להפגש במשרד של המתאמן/מתאמנת אם כי עלי זו אופציה פחות חביבה, שכן זוהי ה"טריטוריה שלהם". אבל כמובן כל אחד מאיתנו בעל רגישויות שונות, ואולי לך זו תהיה אופציה נוחה. מקווה שעזרתי קצת, אשמח להרחיב ולהבהיר אם צריך

תודה ואכן עזרת

תודה על הדברים שכתבת מה שהיה לי חשוב לדעת אם למפגש ראשון של אדם שאינני מכירה אפשר לעשות את זה בבית 'פה או מקום בחוץ מעבר לזה, אני עדיין לא עוסקת בזה עוסקת יותר בתחום הנחית קבוצות והרצאות והכיוון הולך גם לאימון תודה באדי

אלדר01

New member
עוד רעיון

כמו שעורך דין חדש מתחיל את עבודתו במשרד עורכי דין מבוסס ובעל מוניטין ולקוחות רבים. הכי טוב ליצור קשר עם גופים גדולים העוסקים בתחום.

ramib6

New member
איזה ארגונים גדולים יש?

הם לא ממש מעסיקים מאמנים זה מורכב הרעיון להתחיל באינונים לאנשים שמכירים ושהם ימליצו הלאה זו דעתי כמובן אינטרנט ,יצירת רשת קשרים וכו רמי

למעלה