הודעות מפורומים אחרים שהלכו

• פותח הנושא emt1
  • פורסם בתאריך

emt1

New member
מכתב מבעל של גננת

היי , אני לא שייך לפורום ונמצא בצד השני ( הולך ונהיה סבא ) אבל הגיע לי קובץ ואני רוצה לשתף אתכם בו...

בהלת שווא בכפר סבא מפני ירי טילי קס

בהלת שווא בכפר סבא מפני ירי טילי קסאם!!(גל"צ) בהלת שווא בכפר סבא מפני ירי טילי קסאם הורים לתלמידים רבים בכפר סבא נתקפו בהלה היום בצהריים לאחר שילדיהם התקשרו והודיעו כי הם נעולים בבתי הספר לאחר שהתקבלה התרעה על נחיתת טילי קאסם בעיר. בבירור עם המשטרה העלה כי אין התרעה כזו. התברר כי קצין הבטחון של עיריית כפר סבא הבין לא נכון דברים ששמע מגורמים במשטרה שעניינם הכנות לקראת אפשרות שיפלו טילי קאסם על העיר וחשב שמדובר בהתרעה. כתבתנו הדס שטייף מציינת כי לאחר שהובהרה הטעות נמסרה הודעה לבתי הספר

Holy Crap

New member
שמעו בדיחה........

חחחחחחח ניצלתי אותכם! נכנסתם סתם.... אתם בטח חושבים איזה אהבל זה בכלל לא מפריע לי להכנס שניה..... אם ככה..... תגיבו ! עוד שניה..... נו באמת

ran e

New member
יש לי בעיה

יש לי בעיה יש לי DVD במחשב יש לי יציאה במחשב שאני יוכל לחבר אותו לטלויזיה. כל חיבור שאני מחבר לטלויזיה אני לא רואה. היסיתי כמעט הכל למי שיש רעיונות זה יעזור לי תודה !!!!!!!!!!

hypatia

New member
בואו נחבר אגדות חדשות - פתיחה

לאור ההצעות הנחמדות לקריאה פמניסטית של אגדות ישנות, חשבתי שאנו צריכות לחבר אגדות חדשות. אני מציעה את הפתיחה הבאה: פעם אחת בארץ רחוקה וקטנה, חיו שתי ילדות. הילדות היו חברות טובות מאד ושובבות מאד - הן טיפסו על עצים, התגלגלו בבוץ, צחקו בקול רם, קפצו ודילגו, השליכו כדורים זו לזו (ולעיתים פגעו בכל מיני חפצים), ורצו לדעת כל דבר, ולכן הסתתרו בכל מני מקומות כדי לשמוע מה אומרים המבוגרים. הורי הילדות והשכנים כעסו מאד על הילדות.

RanAndInbar

New member
תופרת ברמה גבוהה (עדיף גבוהה מאוד)

אהלן, אני בד"כ צופה פסיבי בפורום, והוא מצוין! רציתי להיעזר בכם\ןת אולי מישהו\י שמע\ה על תופרת (בשביל הפוליטיקלי קורקט תופר\ת למרות שאני מאמין שהרוב שמתעסקות במקצוע הזה הן תופרות). התופרת, עדיף שתהיה באיזור המרכז והכי חשוב שתהיה מעולה! וקשובה למעצבת (ארוסתי!). אם מישהו יודע גם כמה זה אמור לעלות אז שיפנק בהודעה! תודה ויום ניפלא למי שקרא את ההודעה (וגם למי שלא...!)

ronenis

New member
VB+EXCEL

ברצוני ליצור תוכנית ב-VB או OCX שיודע אם קובץ אקסל עובד (רץ) בתוך אקסל על מנת שאוכל לעבוד על גיליון האקסל. לא לקרוא נתונים אלא לדעת לדוגמא את ערך התא-CELL באקסל שהעכבר סימן. מישהו יודע כיצד לבצע זאת?

lem

New member
רולטה רוסית

איזה קטע! אני בפורום קוראת את כל העמודים שפיספסתי בימים האחרונים עוברת מעמוד 3 ל4 ופתאום מגיעה לפורום תמיכה טכנית.עכשיו אני נמצאת בפורום ממשיכה לקרוא הודעות ולא מבינה מה ניסגר ולמה יש הודעולת על קיצור קיבה בפורום צבא ואז אותו כותב אומר שטעה ואז חרב מקולס ואז הבנתי בגלל הרבה שאלות על מחשבים שאני לא בפורום הנכון.אבל התחלתי בפורום הנכון!!!!! בדיחה מרושעת מצד משהו....והנה עכשיו אני בפורום אקטואליה.

מלי חלד

New member
הסרט "עלובי החיים"

הייתי מעוניינת לדעת היכן אני יכולה למצוא ניתוח או ביקורות על הסרט "עלובי החיים"? האם מישהו מכיר אתר או ספר המנתחים או מבקרים את הסרט? תודה

yifatpregnant

New member
איפה כולן?

מתכוננות למפגש, הא? תסתכלו על הכיסא הריק ותחשבו עליי... אני עובדת!!

sahr12

New member
משלוח מנות שלי.....(לוהט) למתוקית..

"חג שמח"....חחחחחחחחחחחחחחחחחח ע"פ סיפרו של א,ד אנטוניו ורונית... ללחן של פאריד אל אטרש...חחחחחחחחחח חזרתי.

shelycat

New member
רן-קפוץ לבקר בפורום חתונות שם תקבל

תשובות מפורטות לעיניין. בכל אופן אניממליצה בחום על נעמי קניון מבני עטרות טלפונים: 03-9712217 03-9712628 051-500020

jole

New member
מלי, לצערי לא יכולה לעזור אבל...

תפני לפורום שאלה קטנה- יש שם אלופים במציאת תשובות לכל שאלה. בהצלחה

hypatia

New member
טעות במשלוח

מסיבה עלומה הודעה זו נשלחה לפורום הנוכחי (במקום לפורום פמניזם) - לתפוז הפתרונים.

chako

New member
בתחילת דרכה, אך מקסימה

נסו את דפנה. סגנון עדין ומקורי, מחירים ארציים... ליצירת קשר, יש לשלוח e-mail עם פרטים ל [email protected] מומלץ

רותי ע

New member
../images/Emo35.gif הודעות מפורומים אחרים שהלכו

לאיבוד לכאן משום מה...

למעלה