החיתולים הכתומים של האגיס

../images/Emo35.gifהחיתולים הכתומים של האגיס../images/Emo35.gif

יש מישהי פה שמשתמשת בהם
מה ההבדל בינם לבין הירוקים
תומרון כבר הולך ורץ קצת (עד 15 צעדים) ומשתמש במידה הכי גדולה של הירוקים (נדמה לי L שזה 54 חיתולים באריזה). האם כדאי לנו לעבור לכתומים? אם כן, באותה המידה? תודה ויום טוב לכולם
שירלי.

מק../images/Emo78.gif כי זה חשוב לי לדעת...

יש מבצע שקונים שלושה במחיר של שניים ואם אני קונה 3 חבילות אז שזה יהיה משהו טוב........ אולי אקנה כתומים ואם לא ימצא חן בעיני אחליף שתי חבילות... בכל מקרה מחכה ומצפה לתשובות. שירלי.

נטלי22

New member
לדעתי כדאי להמשיך עם הירוקים

הכתומים קצת יותר רחבים וגמישים סביב המותניים ובאזור הירכיים, אבל לא נשמע לי הגיוני שתומר כבר משתמש במידה הגדולה ביותר, לאור התיאור שלך של ההליכה והריצה. בן כמה הוא? כמה הוא שוקל? לנו יש בת (נופר) בת שנתיים וחצי, והיא שוקלת הרבה לגילה (15 ק"ג), וההאגיס מתאימים לה יופי, למרות שאני אפילו לא בטוחה שזו המידה הכי גדולה שקיימת. זה מיועד עד למשקל של 20 ומשהו קילו, ואני בטוחה שגם אם היא לא תיגמל מהחיתול שהיא זקוקה לו לשינה בלבד עוד הרבה הרבה זמן, עדיין יתאימו לה בלי בעייה (כי בגיל הזה הם כבר לא עולים כל כך מהר במשקל). הכתומים לדעתי רק עולים יותר כסף (בחבילות של אותה מידה יש פחות חיתולים עד כמה שאני יודעת), ואין להם יותר מדי ערך מוסף. הירוקים סופגים יפה מאוד ואין לנו פספוסים בכלל (למרות שכאמור אנחנו עכשיו משתמשים בהם רק לשינה). החתלה נעימה!

תודה נטלי ../images/Emo25.gif

תומר בן שנה (לפני 3 ימים
) ואין לי מושג כמה הוא שוקל. לפני 3 חודשים הוא שקל 9.300 קג´. אבל אני לא מתייחסת למשקל שכתוב על האריזה כי גיליתי מחברה שדווקא כשהשתמשתי בגודל שמתאים למשקלים הרבה יותר גבוהים אז זה התאים יותר טוב, ספג הכל ולא עשה לו סימנים על הפולקעס. נדמה לי שמידת החיתולים שאנחנו משתמשים בהם כיום היא 12-22 קג´ (הירוקים מידה L אם אני לא טועה). אנחנו משתמשים בהם כבר מעל 3 חודשים ואני מרוצה מאוד! פשוט חשבתי שאולי הכתומים יותר צרים, פחות מסורבלים ולכן מקלים על ההליכה. בכל מקרה, תודה לך, שירלי.

היי שירלי

אני משתמשת בהאגיס הכתומים לתומר. להעביר מהירוק לכתום זה רק עניין של הגודל, כשיהיה לו קטן הירוק תעברי לכתום כי אין אותם מידות בצבעים. כל צבע מציין את הגודל שלו. אגב הכתום מעולה פנינה

למעלה