הטלנובלה של אגם עוברת לTV[?]

אתם מתים!! החלום של כולכם מתגשם!!!!

יוווווווואווווו אני מתההה!!!!!!!!! הייתה כתבה בגלובסס!!!!!! ואמרו שהטלנובלה של אגם כניראה עוברת לטללוויזיההההה!!!!!!! אתם קולטיםםםםםםםם!!!!?!?!?!?!?!?! היא אולי עוברת לטלוויזיה!!!!\ יואוו אני מתההה חלמתייי עם זה לפני איזה שבועייייםם לפעמים חלומות מתגשמיםםםםםםםם!!!! יואוו זה בין הימים הכי שמחים בחיים שליי!! הלוואי שזה נכון וזה לא סתם שמועותתתתתתתתתתתתתתתת!!!!

מאשה

New member
הנה הקישור לכתבה..

אוף !!!!!אם הטלנובלה תשודר..זה יהיה בערוץ הבידור הישראלי בהוט!!!!!!!!!!!!!!ולי יש יס!!!!!!אוף!לא פייר

יששששששש בהוטטטטטטטטטט!!!!!!!!!!{

קולולולולולולולולולוללולו תיראו כמה דברים של אגם יש רק בערוץ 1 של הוטט!!(בהוט בידור ישראל- ערוץ 7) *אהבה מעבר לפינה כללל העונות!!! זה מתחיל עוד שבועיים בערךך *מי מפחיד מצופית גרנט שגן מתחיל בקרובב ואגם שם בפרק 6!! *והטלנובלה של אגם אבל כניראהה!!!

טל ועדי1

New member
יששששששששששששששששששש!

מזל שיש לנו הוט! רצינו לעבור ליס אבל עכשיו כשראינו שזה יעבור להוט בידור ישראלי אנחנו לא עוברותת! איזה כיףף
ודרך אגב כתבו בעיתון מערבי לנוער שיהיה דוקו סלב על אגמוש????? מתי??????????????

מההההההההה????? ../images/Emo12.gif

יששששששששש שלחתי מכתב להוטטט שישימו את אגם בדוקוסלבב!! הם שמו אותהההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!??????????!!!!!!!!!!! אני מתהההההההההההההההההההההההההההההה יוווווואוו כולם לעבור להוטטטטטטטט!! יש אהבה מעבר לפינה כל העונות הטלנובלה- אבל תיזכרו שזה רק אוליי
מי מפחד מצופית גרנט המצעד עם אגםם! ועכשיו גם דוקוסלבבבבבבב!!?!?!?!?!
יווואיי איזה נשמות אני שולחת להם מכתב תודההה!! יווואוווו אני מתה על הוט בידור ישראלייי!!!

../images/Emo45.gif ../images/Emo205.gif

רק חבל שאין לי דיגיטלי
שיר - תשאלי את אמא/אבא אם דיגיטלי וכבלים בלי דיגיטלי עולה אותו מחיר

לאאאאאאאאאאאא../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

ואנ ייודעת לבדדדדד
יש דיגטלי ויש אנלוגייי באנלוגי אין מלא ערותים שיש בדיגיטליי וגם אין VOD
אז תגידי להורים שלך שיעשו דיגיטליי תיבכי להםםםםםם

אמא שלי אמרה לי שזה אותו מחיר../images/Emo12.gif

ושהיא אולי תעשה
ניראלי שהיא תעשה בגלל כל הציונים שאני מוציאה בזמן האחרון

יש את מי מפחד מצופית גרנט?

המצעד עם אגם? אהבה מעבר לפינה? דוקוסלב? איפה אני יכולה למצוא את זה בהוט? תדריכו אותי
יש לדודה שלי... אז מתי שאני אבוא אליה אני אראה.. רק תגידו לי מתי יש

זיוו2

New member
תשימי ערוץ 07 ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

זה ערוץ הבידור הישראלי שם כל התוכניות לפי מה שהיא אמרה

אבלאבלאבלאבלאבל

אין את זה וי אוו די? כי אני לא הולכת אליה כל יום עכשיו בשביל לבדוק עם אגם נמצאת
לא השתגעתייייייי!!
(אני לא איילה
)

למעלה