הידעתם רכבת בית שמש...תפתח בעוד..........מספר חודשים! חלום או מציאות?
F faith2 New member 28/12/02 #1 ../images/Emo35.gifהידעתם ../images/Emo35.gif רכבת בית שמש...תפתח בעוד..........מספר חודשים! חלום או מציאות?
../images/Emo35.gifהידעתם ../images/Emo35.gif רכבת בית שמש...תפתח בעוד..........מספר חודשים! חלום או מציאות?
G General Zod New member 28/12/02 #2 חלום שמתגשם בעיקר למי שבצבא, כי הרכבת חוסכת לו הרבה הרבה הרבה הרבה זמן. רק חבל שעבודות הבנייה של פסי הרכבת לירושליים ימשכו לפחות עוד שנה וחצי-שנתיים.
חלום שמתגשם בעיקר למי שבצבא, כי הרכבת חוסכת לו הרבה הרבה הרבה הרבה זמן. רק חבל שעבודות הבנייה של פסי הרכבת לירושליים ימשכו לפחות עוד שנה וחצי-שנתיים.
F faith2 New member 28/12/02 #3 כן כן... ועוד לפני שאני מתגייסת!!! לחשוב שהייתי צריכה לעשות טיולים באוטובוסים!!!....ועוד משהו! הרכבת יוצאת מבית שמש!...אנחנו תחנה ראשונה!...ככה שיחי הישיבה ברכבות! (לא לא אני לא מתגייסת מחר...עוד שנה וחצי). 22.7.2004
כן כן... ועוד לפני שאני מתגייסת!!! לחשוב שהייתי צריכה לעשות טיולים באוטובוסים!!!....ועוד משהו! הרכבת יוצאת מבית שמש!...אנחנו תחנה ראשונה!...ככה שיחי הישיבה ברכבות! (לא לא אני לא מתגייסת מחר...עוד שנה וחצי). 22.7.2004
G General Zod New member 28/12/02 #6 מזאת אומרת? העבודות בעיצומם וזה לא עיריית בית שמש שבונה את זה, העירייה אפילו לא הוציאה את המכרז, הממשלה הוציאה.
מזאת אומרת? העבודות בעיצומם וזה לא עיריית בית שמש שבונה את זה, העירייה אפילו לא הוציאה את המכרז, הממשלה הוציאה.
G General Zod New member 28/12/02 #10 גם את זה לא הבנתי! אתה יותר גרוע מאח שלך, לא מבינים מה אתם כותבים.
G General Zod New member 28/12/02 #14 ושוב יצאיה קלאסית של משפחת גוזלן מה זה אומר? אני לא מבין, ומה הקשר למה שאמרתי?