היתכן

../images/Emo35.gifהיתכן../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שלום לכולם הייתי רוצה לדעת האם יתכן שיש לי זאבת מזמן ופשוט אף אחד לא איבחן עד שהתחילו לי הכאבים בפרקים? האם יש כאלו כאן בפורום ששנים התהלכו עם סימפטומים אחרים הקשורים במחלה מבלי לאבחן? האם ישנם אנשים שמסתובבים עם המחלה ולא יודעים על קיומה בגופם? המון שאלות מקווה שתוכלו קצת להאיר את עיני.

אימא לאחד- מאימא לאחת../images/Emo140.gif

יש שטוענים שהלופוס עשוי להיות רדום בגוף כל השנים ויהיה איזה שהוא טריגר שיגרום להתפרצות למשל לידה קשה במקרה שלי, גיל ההתבגרות שמלווה בשינוים הורמונליים , לחץ מאוד מאוד מאסיבי אבל לאף אחד אין תשובה ברורה למה איך ומתי פורץ הלופוס מה שכן, זה נכון שלפעמים לוקח הרבה זמן לאבחן כי לופוס מחכה המון מחלות אחרות בסימפטומים שלו ולעיתים עד שלא מופיעים מספיק "ראיות" בבדיקת דם עדין אי אפשר להגדיר זאת כלופוס למרות שהחולה עשוי לסבול מהרבה תסמינים קליניים ותפקודו נפגע כמו במקרה שלי לפעמיןם החלה עצמה מתפתחת באיטיות

ועוד כמה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifמבטיחה אחרונות../images/Emo140.gif

למען האמת רציתי קצת לספר וקצת לשאול אני בת 41 החודש חגגתי האם יש עוד בנות גילי שקיבלו את המחלה הזאת בשלב זה? שנית אני אדם עובד בהייטק כך שבטח אתם מתארים לעצמכם עבודה די אינטנסיבית שמלווה בהרבה נסיעות לחו"ל האם המחלה משפיעה ואצטרך להפסיק את עיסוקי קראתי בהמון הודעות על עייפות קושי לקום מהמיטה בבוקר לי אין אף אחד מהסימטומים כמה במרץ כל יום בשש שולחת ילד לגן בשמונה משם עד עכשיו לחדר כושר עכשיו בהפסקה עקב כאבי המפרקים במיוחד בברכיים חוץ מכאבים במפרקים וגם זה עכשיו פחות כואב אני חוששת האם המצב הולך ונהיה גרוע יותר? אני אוהבת את עבודתי ונהנית הן מהתפקיד.דבר שני חשבתי על עוד ילד האם זה אומר שלא אוכל להרות? או לחילופין הריון בסיכון גבוה כמו שקראתי על נשים אחרות שרצו להרות אני חוששת מאד מהמחלה וככל שאני קוראת יותר אני מרגישה את כל הסימטומים כולל לחץ בחזה.
לכולם ותודה על התשובות שלכם ועל זה שאתם כאן.

ל3

New member
לאמא לאחד

קודם כול את חייבת אבל חייבת להרגע כי הלחץ הזה שלך לא מוסיף לך והוא כשלעצמו יכול לגרום להרגשה לא טובה. אני באמת חושבת שהחייים לא נעצרים עם לופוס אלה פשוט יש תקופות שקל יותר ותקופות שקל פחות ובתקופות האלה אם ניתן אז מורידים הילוך קצת. תראי אני יכולה להגיד לך על עצמי שאפילו במהלך התפרצות ש המחלה כשהיא הייתה פעילה למדתי סיעוד בתוכנית מקוצרת ודחסו לנו חומר ונבחנו תוך כדי לימודים ( לא היה חופשות סימסטר) על חומר קשה מאוד, מליון עבודות, התנסיות בבתי חולים ועוד ועמדתי בזה ועברתי את זה. אני רושמת לך את זה כדי שתראי שגם עם לופוס אפשר לתפקד צריך פשוט כמו שרשמתי לך כבר להיות עם היד על הדופק בהצלחה ואם בא לך לדבר אני פה תמיד שירי

15meme

New member
מניסיוני../images/Emo19.gif

רציתי להוסיף את ההשתלשלות שהיתה אצלי. במהלך השירות הצבאי היו לי ממצאים בבדיקות דם שלא הובאו לידיעתי. מזה 3 שנים שיש לי ממצאים בבדיקות הדם ממש מדאיגים.התחלתי טיפול בפלקווניל. עדיין איני מרגישה כאבים כלשהם, ודאי לא ברמה שמתוארים בפורום! מעט חולשה , עייפות , נטיה "לחלות" כאילו צינונים , כאבי גרון וכאבי ראש. רוב הבעיות שלי הן עוריות וכמובן - הפרפר הקלסי שהיה לי מאז ומתמיד ( שלא עורר כל חשד למחלה כלשהי, כאילו סתם תמיד אדומה בפנים). מכאן, שבהחלט ניתן להבין שהמחלה ישנה עוד לפני שיש לה הזדמנות לפרוץ.

למעלה