המנויים במסרים

Bavmorda

New member
../images/Emo35.gif המנויים במסרים

הי, את המנויים שבמייל אפשר לראות מהרשימה. יש מצב לסדר לנו גם צפיה בכינויי תפוז שמנויים בבלוג ?
כרגע יש רק מספר המנויים.... אשמח לטיפול בנושא,
תודה רבה, BAV.

דנטל

New member
זה בכוונה

בכדי שמי שרוצה להשאר חסוי - תהיה לו האופציה.

ע ל ו מ ה

New member
זו טעות

(שנובעת מתכנון לא מסודר כיוון שהאפשרויות נוספו אחת אחת ולא כולן היו ידועות בעת תכנון מסדי הנתונים). למעשה... גם את רשימת מקבלי האימייל לא ראוי לחשוף, ע"מ לאפשר לבלוגרים להישאר חסויים. זהו, עכשיו יש לך שתי תשובות שונות של "ותיקי הפורום"... (אבל שתיהן מבהירות ש... יותר מידע לא יינתן...).

Bavmorda

New member
מי אמר שהמנויים שלי הם גם בלוגרים ?

יש לי שם חברים וחברות, בן דוד רחוק ובן דוד קרוב, ואפילו שכנה..... שלאף אחד מהם אין בלוג בתפוז. ראי בבקשה את התגובה שלי לבצלאל.
BAV.

wranger

New member
תחזרי לתשובה של עלומה,

ותחליפי את המילה "בלוגרים" ב"קוראים" או "גולשים". זה מדויק יותר.

Bavmorda

New member
כשעלומה

השתמשה *רק* במילה בלוגרים היה נשמע כאילו בעלי בלוגים שמנויים אצל בעלי בלוגים אחרים לא רוצים שיראו אותם.... משחק מוזר של גלוי ונסתר. בכל אופן אני שמחה לקרוא את דעתו הצלולה של בצלאל. BAV.

Bezalel P

New member
התשובה של עלומה מדויקת

במסגרת השדרוג שאנחנו עובדים עליו נצטרך לקבל גם החלטה עקרונית אם לחשוף את כולם או להסתיר את כולם. עד אז המצב יישאר כמו שהוא.

Bavmorda

New member
למה לא לערב את בעלי הבלוגים

בהחלטה אם זה חשוב להם או לא מי שמנוי אצלם ? מעבר לזה, אני משערת שעבור הרבה אנשים, יש אנשים שהם *לא* ירצו שיהיו מנויים עבורם, ואת זה אפשר לברור בעזרת כתובות המייל או הכינויים. בסופו של דבר, הבלוג שלי הוא הבמה האישית *שלי*, ואני *כן דורשת לדעת מי מקבל עדכונים על הבלוג. למרות ש"האתר" שלי אינו אתר פריט שלי והוא על בסיס של אתר אחר - תפוז, עדיין הבלוג הוא מקום פריט של בעליו. נכון, כ"א יכול לשמור את הכתובת אצלו במועדפים ולהתגלגל אלי מתי שבאלו, אבל עדיין - בהמשך ל"זכות הציבור לדעת" ולבעל הבלוג לדעת יותר, זכותו של בעל הבלוג, כמו להיות בעל האתר (/ הכתובת) לדעת מי מנוי אצלו.
אשמח אם תתחשבו בהסבר שלי כשתגיעו לשלב ההחלטות שלכם,
BAV.

wranger

New member
../images/Emo118.gif

אני כבר מזמן לא עושה מנוי על שום בלוג, לא במסר ולא במייל. רוב העדכונים שאני מקבל הם בRSS (התפוזיים שבהם) ויש לי גם רשימה נאה ביותר של בלוגים ששמורים אצלי במועדפים, כמו שכתבת, ואני מתגלגל אליהם מתי שבא לי. וכל זה לא כי אני חושש שמישהו יגלה שאני מנוי אצלו, אלא סתם כי ככה יותר נוח לי. אבל אם המצב היה שכדי לקבל עדכונים מבלוג כלשהו אני צריך לחשוף בפניו את המייל שלי, הייתי חושב הרבה לפני שהייתי עושה עליו מנוי, אם בכלל. מה, אם יושב מישהו ושופך את מחשבותיו על פלטפורמה ציבורית שכזו, הוא צריך לקחת בחשבון שיכולים לקרוא אותו גם אנשים שהוא לא רוצה שיקראו (ע"ע RSS או "התגלגלות מתי שבא"). אז שיצנזר את מה שהוא כותב, או שישנה שמות ומקומות, או שלא יכתוב בכלל.

חהמן

New member
למה שזה לא יהיה בחירה של עושה המנוי?

לתת לו בחירה של מסר/מייל/שניהם ובחירה של גלוי/חסוי. ככה כל גולש יוכל להחליט איך הוא רוצה לקבל את העדכון שלו, ואם הוא רוצה שיראו אותו או לא. דבר נוסף שאפשר לעשות, זה לאפשר לבלוגר כאשר הוא מעלה את קוביית העדכון, לבחור באופציה של "אפשר רישום חסוי"/"אל תאפשר רישום חסוי", ככה שאם הבלוגר בחר "אל תאפשר" לגולש תוצג הודעה כי במידה ויבחר להירשם לעדכונים לבלוג זה, לא ניתן יהיה לעשות זאת בצורה חסויה. ככה (שילוב של שתי ההצעות הנ"ל) גם לבלוגר יש שליטה מסוימת וגם לגולש יש שליטה מסוימת בכל מקרה, אנחנו חושבים שהצד המכריע צריך להיות הגולש, ולא הבלוגר. הסיבה לכך היא שהעדכונים הם כלי שנועד לשרת את הגולש ולא את הבלוגר עצמו (כלומר מעודד גלישה ולא מעודד תוכן), ולכן הגולש צריך להיות בעל השליטה המירבית. אנשי חה! נ.ב. סתם, כי אנחנו אוהבים להתערב בדיונים שלא קשורים אלינו...

חהמן

New member
ההחלטה בזה היא לא של הפורום הזה

היא של אנשי תפוז, וכמו שבצלאל אמר, הם יחליטו בעצמם. אנחנו רק רצינו להשמיע את הדעה שלנו. אנשי חה!

דנטל

New member
נו, זהו, בדיוק

אתם דיברתם על דיון, לא על ההחלטה. ברור שההחלטה היא לא של הפורום. על חברי הפורום להשמיע דעות ולכן בטח שיש לכם קשר לדיון.

למעלה