|טרול זהה את הסלב

../images/Emo35.gif|טרול זהה את הסלב ../images/Emo191.gif../images/Emo35.gif

הסבר:
כל שבוע אני אשים תמונה מעוותת של סלב כלשהו ואתם תצטרכו לגלות מי זה. אבל, את התשובה אתר תשלחו לי במסר. אחרי ששלחתם לי מסר אל תכתבו "עניתי" כי אז יבינו שיש אנשים שענו לפניהם. בשבוע הבא אני אגיד את הזוכה, הזוכה נקבע לפי מי שכתב ראשון וכמובן אם התשובה נכונה:) וכדיי שהפינה הזאת לא תהיה ריקה כל שבוע יהיה נושא חדש שנדבר עליו. התמונה לשבוע זה

../images/Emo27.gifהזוכות לשבוע../images/Emo37.gif

שבוע שעבר הסלב המעוות היה אורי חיזקיה
.
מקום שלישי:
MiDdLe Girl - מור
מקום שניי:
רייבן - Simple Girl 175
מקום ראשון:
רותם - ריהותם! כל הכבוד:) StarStavGirl - סתיו - אלירז שדהD:

../images/Emo26.gif נושא השבוע ../images/Emo36.gif

נקפליי
איך הכרתן אותם? מי הפייבוריט? ראיתם אני והמזל שלי? של לכם דיסקים\DVD ?

ריהותם

New member
|מקפלייייייייייייייי!!!!!!../images/Emo99.gif

הכרתי אותם דרך MTV HITS(הייתי חורשת על הערוץ הזה כ"כ הרבה פעם
),הקליפ היה כמובן 5 Colors In Her Hair,ואיך אפשר שלא להתאהב?! זה היה בסוף כיתה ח'.לפני 3 שנים! אין פייבוריט,כל אחד הוא פלא מיוחד
כן,ראיתי את "אני והמזל שלי" יומיים לפני שטסתי ללונדון!האמת שתכננתי את זה מראש,ידעתי שהסרט הזה קיים המוווווון זמן,אבל אמרתי לעצמי תמיד שיום לפני הטיסה ללונדון אני אראה אותו.בסוף יצא יומיים,אבל זה זנייח -D יש לי 4 דיסקים מקוריים אורגינליים ויפהיפיים של מקפליי,Room On The 3rd Floor,Wonderland.Motion In The Ocean ו RADIO:Active
. נהייה לי פרץ געגועיים להופעה אז זה טוב שזה הנושא. שיבואו כבר לארץ!!!

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifמקפליייייייייייי../images/Emo13.gif

איך הכרתן אותם?
יש לי שתי בנות בכיתה שהכירו אותם והן חפרו עליהם מלא, עד שיום אחד ביקשתי שייראו לי מי אלה. הדבר הראשון שאמרתי היה "איכס, מזה הלסת הזו?!" על טום "ו-WOW" על דאגי
מי הפייבוריט?
תמיד היה ותמיד יהיה דאגי
ראיתן "אני והמזל שלי"?
בטחחחח....מלא פעמים
הם כאלה מושים שם
ישלכן דיסקים/DVD?
יש לי את Greatest Hits - דיוידי ויש לי Motion In The Ocean - דיוידי+דיסק

Serena16

New member
עונה :)

|איך הכרתן אותם?חברה הכירה לי אותם ^^ מי הפייבוריט?היה דני ועכשיו דאגלס
ראיתם אני והמזל שלי?חחחחחחחחחחחח כן של לכם דיסקים\\DVD ?יש לי את רדיו אקטיב , מושן ואת הדיוידי של רדיו אקטיב

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמקפליי ../images/Emo99.gif

הכרתי אותם דרך אורטל, שפעם הייתה בפורום ~או שהיא עדיין פה? :O~. שאמרה לי שאח שלי שונא אותם, וגם השמיעה לי שירים שלהם [: כרגע אינלי פייבוריט, למרות שבהתחלה זה היה דאגי.
כיום קשה לי להחליט, כי מצד אחד דאגי הוא דאגי, וטום הוא מתוק וחמוד, והארי מושלם, ודני פשוט סקסי.XD אז ההחלטה מאוד מאוד קשה.
וברורר שראיתי את "אני והמזל שלי" מיליון פעם בערך.XD אפילו קניתי את הדיוידי של זה, ויש כל מיני מאחורי הקלעים, וזה מאוד סקסי. *~* חיחיחחי .
הדיסקים שיש לי של מקפליי הם - רדיו אקטיב (דלוקס) , JML, MITO , ROTTF. והדיוידים שיש לי זה הGH, ו-וונדרלנד
ושל מושן
אני חייבת לציין שאין, אבל פשוט אין על הלהקה המדהימה הזאת

MadBerry

New member
D:

הממ, הכרתי אותם דרך חברות - מור, שפה בפורום, ועוד חברה :) הארי הוא הפייבוריט. "בחרתי" אותו עפ"י המראה, עוד לפני שממש הכרתי אותם. הרי איך אפשר לבחור את הארי בתור פייבוריט, אם לא עפ"י המראה? הוא אף פעם לא מדבר :( כן, ראיתי את הסרט. כמה פעמים ^^ סרט חמוד, ולשמוע אותם מדברים בו (אהמהאריאהמ) - מאוד מרגש. ולא, אין לי ממש דיסקים שלהם, למרות שלאחותי (שגם היתה בפורום במשך כמה זמן) יש כמה :)

למעלה