יוזמת ז'נבה - בעד או נגד

formaldehyde

New member
../images/Emo35.gif יוזמת ז'נבה - בעד או נגד ../images/Emo35.gif

הביעו את דעתכם.

pikov

New member
יוזמת ז'נבהמן הפן הפציפיסטי שלה?

ערבוב התחומים הנקוט, יוצר מצבים אבסורדיים, בהם נושא פוליטי מובהק כמו "יוזמת ז'נבה" מזדחל בהתגנבות יחידים, לפורום שאמור להיות א פוליטי ולדון בשאלות שנוגעות לפציפיזם, לאחוות אדם וכד'.

formaldehyde

New member
נכון שזו שאלה פוליטית

אבל מעצם היותה שאלה פוליטית, היא נוגעת בתחום ההומני - פציפיזם. יש לה השפעות על המלחמה, השפעות שונות שנוגעות, מן הסתם, לאנשים פה. מובן מאליו שלאנשים שמחשיבים עצמם לפצפיסטים ודוגלים בערכים של פציפיזם תהיה דעה בנושא, כאשר מתייחסים לנושאים של סכסוך ופגיעה בזכויות האדם, כתוצאה מדברים שהיוזמה עלולה להביא או מצליחה למנוע. אני חושב שהשאלה במקום, אנא תקן אותי אם אני טועה.

pikov

New member
החיים תיקנו אותך

עובדה שאף אחד ממשתתפי הפורום לא הגיב, עד היום, לגופה של שאלה!!!

formaldehyde

New member
טיעון שטחי, לא מנומק ולא מסביר כלום

אבל הפורום גם לא נועד לעסוק ברטוריקה, אז אני מציע שנעזוב את הדיון כי הוא לא יוביל לשום מקום בפורום הזה.

pikov

New member
טיעון שטחי אבל נכון!!!

מה לעשות ולא כל הודעה שלך, מצריכה תשובה בלתי שטחית. לו היה עומק בהודעה או בטענה, סביר להניח שהייתי מבזבז מילים "בלתי שטחיות", אבל כאמור, מבחן המציאות הוא המבחן האמיתי ולצער רבים גם האכזר מכולם. אבל כדי לסבר את עיניך, מבוא קצר להבנת הנקרא. עם עובדות אי אפשר להתווכח. אתה כתבת הודעה. אני הגבתי. אתה השבת ושוב הגבתי ואז הגעת לשלב הציונים. אבל כמו שאומרים הגששים במערכונם: "מה היה לנו"? היתה הודעה. היתה תגובה שזה לא הפורום המתאים. היתה "שרשרת תגובות הדדיות ביני ובינך". אבל אף אחד ממשתתפי הפורום, לא טרח להגיב להודעתך ואלמלא ההתכסחות בינינו, היתה הודעתך אובדת בתהום הנשיה. לעומת זאת, אם היתה הודעתך נכתבת בפורום אקטואליה, היתה יוצרת שובל ענק של תגובות, חלקן עניניות, רובן קנטרניות, אבל היתה התיחסות לגופו של ענין. זו הייתה כוונתי בכתיבתי את המשפט "החיים תיקנו אותך" ואם זה לא תיקון ע"י החיים, אז באמת שיש לך בעיה.

למעלה