ירושלים והסביבה האם תרצו סדנא? האים יש ביקוש לקיים סדנאות באזור ירושלים?
S smady a New member 12/11/06 #1 ../images/Emo35.gifירושלים והסביבה האם תרצו סדנא? האים יש ביקוש לקיים סדנאות באזור ירושלים?
נ נעמה האחות New member 12/11/06 #2 האמת שאני קוראת סמוייה שמאוד מאוד נהנית לראות את העבודות שלכן!! אם תהיה סדנא בי-ם אני יותר מאשמח להצטרף... שיהיה יום טוב ושקט לכולן, נעמה
האמת שאני קוראת סמוייה שמאוד מאוד נהנית לראות את העבודות שלכן!! אם תהיה סדנא בי-ם אני יותר מאשמח להצטרף... שיהיה יום טוב ושקט לכולן, נעמה
S Sימה New member 12/11/06 #4 שלום לך נעמה האחות מירושלים מה שלומך ???? חבל שהיית סמויה עד היום אבל אף פעם לא מאוחר . מה קרה התביישת פתאום ממני ? סתתתתם הדואר שלך מגיע אליי באדיקות- תודה ביי
שלום לך נעמה האחות מירושלים מה שלומך ???? חבל שהיית סמויה עד היום אבל אף פעם לא מאוחר . מה קרה התביישת פתאום ממני ? סתתתתם הדואר שלך מגיע אליי באדיקות- תודה ביי
נ נעמה האחות New member 13/11/06 #9 היי סימה... אני רשומה לסדנא שלך בליבוד (מהפורום המקביל...) מחכה לכל שנייה... אחלה, ניפגש... אולי תעבירי לנו באמת סדנאות לירושלמיות??? נעמה
היי סימה... אני רשומה לסדנא שלך בליבוד (מהפורום המקביל...) מחכה לכל שנייה... אחלה, ניפגש... אולי תעבירי לנו באמת סדנאות לירושלמיות??? נעמה
S Sימה New member 13/11/06 #10 נעמה ברוכה הבאה--התמידי והישארי כאן איתנו , והכל יהייה בסדר איה"ש Sימה