יש לי שאלה

shakshuka6

New member
../images/Emo35.gif יש לי שאלה ../images/Emo35.gif

לא מזמן רכשתי נגן ג'יגה בייט מתוצרת "המילטון". עלה לי 200 ש"ח. עשיתי עסקה טובה?? תודה.

stardust19

New member
הזמן והשימוש במכשיר יגידו את שלהם

אם הרכישה שלך השתלמה או לא

יאיר B

New member
../images/Emo2.gif 1GB ב-200 ש"ח? איפה קנית?

אני צריך DOK חדש לשנת הלימודים החדשה

shakshuka6

New member
"יריד קרנות השוטרים"

וזה עוד לפני ההנחה שאבא שלי קיבל מהעבודה
(הוא שוטר...) תוריד 17% ממאתיים ותקבל את המחיר... נו אז המילטון זו חברה טובה?? אני שוקלת אם לפתוח את הנגן או למכור אותו ולעשות רווח. ולא הבנתי מה הכוונה "אני צריך דוק חדש..."

יאיר B

New member
DOK = Disk On Key

זה כל מה שניתן לעשות עם הנגן הזה. תקרא קצת על נגנים ג'נריים במאמרים ובטאגליין. אני מנחש בלי לדעת שהאיכות שלו איומה (יש גבול לכמה ניתן להוריד את המחיר).

shakshuka6

New member
יאירוש, עם כל הכוונה הטובה שלך ב

מלחמתך בנגנים הג'נריים- הגזמת!!!!! לאחי יש נגן מדבקה קלאסי-פרוסאונד. הוא קנה אותו לפני חצי שנה במאתיים שקל והנגן עובד יופי, משמיע באיכות יוצאת מן הכלל והוא ממש מעולה. אין ספק שהם לא אמינים-אבל הגזמת!הגזמת!הגזמת!! קח ללב ואל תדחה על הסף-יש משהו בדבריי בכל אופן הלא כך?

יאיר B

New member
אני לא נלחם בג'נריים.

תעבור על הפורום ותראה כמה תלונות יש לאנשים על הנגנים הללו. זה נראה בעיקר כמו מזל: אם יש לך מזל תקבל נגן טוב שיעבוד ואם לא - אז הוא יעשה בעיות. הבעיה היא שאין עם מי לדבר אם יש בעיות. כל היבואנים הקטנים מתנערים ממך כשהוא מתקלקל. מה תעשה? תתבע בבית משפט על 200 ש"ח? ואגב, מסתובבים אצלי שלושה נגנים ג'נריים - לא יכול להיות שהם "משמיעים באיכות יוצאת מן הכלל". לא קונה את זה (וכך לדעתי גם רוב הפורום). כנראה שלא יצא לך לשמוע איכות אמיתית.

shakshuka6

New member
אמממממ קודם כל אני בת

דבר שני- האיכות שזה משמיע היא בערך כמו בדיסקמן...נכון שזה לא ברמה של אייפוד אבל עדיין... ועדיים לי קיבלתי תשובה-למכור את ההמילטון או להשאיר?? לשם השוואה-במחסני חשמל עולה 256 מאתיים שקל ושלי זה ג'יגה וזה עלה גם מאתיים שקל(+פחות 17 אחוז...)

יאיר B

New member
אם למכור או לא זה שיקול שלך.

מוצר כזה נמכר בשוק החופשי בכ-450 ש"ח (תוכלי לחפש בזאפ ולראות מחירים, למרות שהמילטון לא מופיעים שם). בחנויות מוכרים ביותר (כבר יצא לי לראות ב-600). אם את לא צריכה אותו ואין לך שימוש בו - אז תמכרי אותו (וסתם שאלה: קנית אותו מראש כדי למכור? כי זה רעיון לא רע בכלל לקצת כסף מהצד
). לגבי "מלחמות האיכות": נסגור עם זה שאיכות ההמילטון היא כמו האיכות של הפרוסאונד?
מצטער על הטעות בג'נדר - זה מתיש לפתוח כרטיסים לפני שעונים

shakshuka6

New member
לא קניתי בשביל למכור. למרות שחשבתי

על זה... אבל המוכרת לא הסכימה למכור יותר מאחד לבן אדם אחד... אחרת מישהו היה קונה את כל הסטוק ועושה ימבה כסף... עכשיו תלוי שם שלט ענק:"אזלו כל נגני האמפי 3. לא יגיע מלאי חדש. עמכם הסליחה"...

TheRealDeal

New member
איי.. הספקת לתפוס לך אחד?

בירושלים נגמר המלאי ביום השלישי ליריד..

shakshuka6

New member
אתה צודק!! הייתה התנפלות מטורפת!!

אין לך מושג איזה תורים!!
הישראלים לא פראיירים...

למעלה