מישהו יודע אם חברת לוויור(או משהו סגנון) שמייצרת את DOVE,פינוק וכל השאר, מבצעת ניסויים בבע"ח?
מ מKה אפורה New member 12/9/02 #1 מישהו יודע אם חברת לוויור(או משהו סגנון) שמייצרת את DOVE,פינוק וכל השאר, מבצעת ניסויים בבע"ח?
צ צמח טורף New member 13/9/02 #3 שאלות: לא ממש קשור לנושא הפורום אך הייתי מעוניין לדעת: 1. האם הטונה בסכנת הכחדה. 2. האם הלוויתן הכחול נכחד או שעדיין לא. תודה מראש אם מישהו יודע ומוכן לענות
שאלות: לא ממש קשור לנושא הפורום אך הייתי מעוניין לדעת: 1. האם הטונה בסכנת הכחדה. 2. האם הלוויתן הכחול נכחד או שעדיין לא. תודה מראש אם מישהו יודע ומוכן לענות
S shanty.G New member 14/9/02 #9 לוח טרמפים ../images/Emo73.gif מור, אתה מוזמן להוסיף הודעה ללוח הטרמפים הנמצא בלוחות הפורום. המטרה היא שכל הבקשות וההצעות יהיו מרוכזות בלוח, ואני מקווה שהוא יהיה יעיל .
לוח טרמפים ../images/Emo73.gif מור, אתה מוזמן להוסיף הודעה ללוח הטרמפים הנמצא בלוחות הפורום. המטרה היא שכל הבקשות וההצעות יהיו מרוכזות בלוח, ואני מקווה שהוא יהיה יעיל .
צ צמח טורף New member 14/9/02 #11 תודה רבה על התשובה מור. אם כבר יש לך מקורות מידע, אולי תוכלי לשתף אותי באתרים שבהם אפשר למצוא מידע בנושא? ותודה שוב,
תודה רבה על התשובה מור. אם כבר יש לך מקורות מידע, אולי תוכלי לשתף אותי באתרים שבהם אפשר למצוא מידע בנושא? ותודה שוב,
ס סוסה פראית New member 14/9/02 #4 חברת ליוור חברת ליוור עושה על חלק ממוצריה ניסויים אין לי כרגע פירוט על מה היא עושה ועל מה לא אבל אני אנסה להשיג לך אם זה חשוב לך
חברת ליוור חברת ליוור עושה על חלק ממוצריה ניסויים אין לי כרגע פירוט על מה היא עושה ועל מה לא אבל אני אנסה להשיג לך אם זה חשוב לך
L lilithmm New member 14/9/02 #5 לא משנה על מה היא עושה זו המדיניות של החברה ואני מבקשת באופן אישי לא לקנות ממוצריה
D dana love animals New member 15/9/02 #12 עזרה אתם יכולים לתת לי כל מיני שמפואים ומרככים שלא מנסים על בע"ח?
S shanty.G New member 15/9/02 #13 היכנסי לקישור הנמצא בשורה העליונה "מדריך הקוסמטיקה המעודכן..." בכל מקרה- ד"ר פישר קרליין הן שתיים מן החברות הידידותיות
היכנסי לקישור הנמצא בשורה העליונה "מדריך הקוסמטיקה המעודכן..." בכל מקרה- ד"ר פישר קרליין הן שתיים מן החברות הידידותיות