....יש לי שאלה

swany 1

New member
עבודה וטיפול בחיות.

הגעתי למסקנה כי טיפול בחיות (בעיקר כלבים) הוא הכיוון אשר בו אני מעוניינת לעסוק וכי זהו התחום אשר ישמח אותי לעבוד בו ובאמת יתן לי הרגשת סיפוק והנאה, אך איני יודעת לאן לפנות ומהן האופציות אשר עומדות בפניי. למישהו יש מידע בנושא כגון קורס, מקום עבודה וכו´...??

ליאור1973

New member
שאלה לגבי שמפו הוואי - Hawai

שלום, אני שמתי לב לא מזמן שחברה זו אינה עושה ניסויים בבעלי חיים וזאת עפ"י הסמל על הבקבוקי שמפו שלה... אך אני זוכר בוודאות שלא היה להם את הסמל הזה, לפחות לפני חצי שנה זה היה כך. האם חברה יכולה "לקנות" את הסמל הכל כך משמעותי הזה? האם זה באמת אומר שהם לא עושים ניסויים ...?

enbalush

New member
חתולה בת חודש לאימוץ

מצאתי חתולה קטנה בצד כביש סואן(על החול מעבר לגדר), שכנראה זרקו אותה שם, למזלה נתקעתי שם עם האוטו, מחפשת בית חם, היא מתוקה, בריאה לגמרי, עברה למוצק, עדיין תינוקית, מי שרוצה או חושב על זה נא ליצור קשר במסר, מחר היא תופיע בעצרת יחד איתי!

nogayaniv

New member
תחליפי עור

היי[ אני מחפשת אחרי חנות/ יצרן/יבואן של מוצרים (מגפיים, נעלי ספורט וכו´) מתחליפי עור. אני משתדלת לא לקנות ולהשתמש בעור אבל לפעמים ממש צריך... אשמח אם תוכלו לעזור

עידו B

New member
ראיתי ציפור יפה...

ראיתי ציפור שמאוד דומה לשלצדף אבל עם כנפיים קצת יותר בהירות וחומות וגם לא ליד הים אלה הצפון הנגב, היא גם הייתה קצת יותר גדולה... איזה מיפור זו יכולהלהיות?

האפי לי

New member
וטרינריה, אילוף

יש גם את כל המטפלים עם חיות שעובדים עם נכים/מבוגרים (אבל אין הכשרה בארץ) יש איזשהו בית ספר שמלמד גם כל מיני קורסיים פרא-וטרינריים ותמיד אפשר להקים פנסיון או מקלט

Veggie John

New member
אוי ואבוי

אם גם עניין "חותמת הכשרות" הצמחונית ייעשה מושחת. יש דרך לדעת בוודאות לכאן או לכאן?

dylan

New member
רוב נעלי הספורט

של כל החברות לא עשויות מעור, צריך פשוט להסתכל בתווית (לפעמים מדבקה בתוך הנעל..). הכוונה היא לנעלי הליכה/ריצה וקטרגל.. בשאר סוגי הנעליים אני לא משתמש אז אין לי מושג כ"כ לגביהם, אבל לא נראה לי שהמצב שונה בהרבה (אולי חוץ מנעלי הרים שרובן עשוי מעור).

vegan

New member
תמירון? כרוון?

לתמירון רגליים ורודות דקות וארוכות מאד. בטן, ראש וצוואר לבנים. גב הזכר שחור, גב הנקבה והצעירים חומים יותר. לצעירים גם עורף וראש אפרפרים. בקיץ לבוגרים ראש ועורף כהים. מקור דק ושחור. חי באיזור מקווי מים מתוקים, כמו נחל הבשור. לכרוון רגליים מקור ועיניים צהובות. כולו מפוספס. גוון חום מדברי, הכנפיים כהות יותר משאר הגוף. באמצע הכנף פס לבן בין שניים שחורים. קצה המקור שחור.

shanty.G

New member
כיף אמיתי לשמוע

כל הכבוד ענבלוש
חבל שלא יצא לנו להיפגש....

Flames

New member
גורון חתולים במצוקה ../images/Emo26.gif ../images/Emo42.gif

אני מושמוש, גור חתולים. אין לי בית ולכן אני נמצא בתוך ארגז שאותו מחביאים בין השיחים בגינה הציבורית (לחלוטין מחוסר ברירה אחרת). אני חמוד מאוד (מבט אחד ומתאהבים בי!), אבל אומלל בתוך הארגז ומפחד ששכנים וילדים סקרנים ימצאו אותי. עכשיו אני מחפש בית, אפילו באופן זמני ביותר, כדי שאוכל לשחק ולקבל ליטופים! לפגישת היכרות, אנא התקשרו בכל שעה שהיא ל: 053-583374.

שמשוני

New member
שמפו הוואי ומוצרי חברת סוד

חברת סוד שייכת להנקל (הנקל-סוד) שעושה ניסויים בבע"ח. ייתכן אמנם שסוד עצמם לא עושים ניסויים אך חברת האם הנקל(גרמניה) כן עושים .

תרפיה לילדים באמצעות בעלי חיים

יש קורס כזה או דומה במכללת אורנים. וכמובן- לימודי וטרנריה בפקולטה לחקלאות ברחובות (של האוניברסיטה העברית). ראיתי איפשהו (אני לא זוכרת באיזו מכללה) לימודי הסמכה לסייעת לוטרינר.

האפי לי

New member
אוכל זול

מכירים אוכל זול שאפשר לקנות לחתולי רחוב באזור גבעתיים? (אם תוכלו גם לפרט במשקל והמחיר זה יהיה נפלא) אצלינו יש איזה אוכל בלי שם ממש זול (18 קילו 100 ש"ח) ולמי שתהה חתולים מתים עליו (בבית הם לא מוכנים לאכול את האוכל האיכותי יותר שאנחנו קונים) ועכשיו חברה שלי מחפשת משהו כדי להאכיל את חתולי החצר בסביבה שלה

chomed

New member
עבודה עם בעלי חיים בארץ...

לפי מה שראיתי, הפנו אותך בעיקר לשני כוונים. האחד, כוון של ביולוגיה, וטרינריה וכו´ (הפקולטה לחקלאות ברחובות ולאחר מכן ביה"ס לוטרינריה). תחום זה מעניין, אך דורש ביצוע ניסויים בבעלי חיים במהלך ההכשרה (לפחות באופן רשמי, אני הצלחתי להתחמק). לימודי תרפיה באמצעות בעלי חיים אכן לא מוכרים בארץ. המקום הרציני ביותר ללימודים אלה הוא מכללת דוד ילין בירושלים, התעודה נקראת "חינוך וסיוע באמצעות בעלי חיים" מכיוון שעדיין אין אישור של משרד הבריאות לקרוא לזה טיפול (עובדים על זה...). הלימודים שם מיועדים לבעלי תואר ראשון בלבד (עדיף מתחום הביולוגיה או תחום טיפולי) ומאוד מעניינים. חשוב לי לציין שלימודי וטרינריה דורשים הרדמת כלבים לצורך "לימוד" ובסה"כ, עד כמה שידוע לי מנסיון של חברים שלומדים שם, רווחת בעלי החיים לא במקום הראשון. גם במהלך הלימודים לתואר הראשון יש קורסים שכיום הם כבר "בחירה" אבל דרושים ללימוד וטרינריה שמכילים התעללות כזו או אחרת בבעלי חיים. בהצלחה

למעלה