כמה ישראלים נרשמו להגרלה...?

• פותח הנושא AGQWE
  • פורסם בתאריך

AviOn

New member
אין דבר כזה "אישור מסירה"

עד כמה שאני מבין בנושא אין שום דרך שחברה תוכל לתת אישור מסירה מכיוון שאת הטופס להגרלה חובה לשלוח בדואר רגיל ולא בדואר אקספרס או רשום. אז איזה אישור מסירה חברת אקספרס יכולה לתת? תחשבו על זה!

principeza

New member
ההגרלה..

משיהו יכול לתת לי קצת פרטים . אם זה כדאי? עולה כסף? שמעתי משהו כזה שאם אני משתתפת בהגרלה אני לא אקבל ויזה בכלל . זה נכון?

לא נכון, הסבירו לי.

יש אישור מסירה של הדואר האמריקאי. וזה מה שהם מספקים (בתוספת העלות של משהו כמו 3$).

AviRon36

New member
הוכחה אין אישור מסירה

מיתוך ההוראות של ההגרלה. "Submit the entry by regular or airmail to the address matching the region of the applicant’s country of nativity. Entries sent by express or priority mail, second day airmail, fax, hand, messenger, or any means requiring special handling will not be processed." אני מציע להתרחק מהחברה שמבטיחה שטויות !!! ראו הוזהרתם!!!

AGQWE

New member
../images/Emo35.gifכמה ישראלים נרשמו להגרלה...?

בשנה שעברה? כמה צפויים להרשם השנה? שאלה נוספת- האם קיימת הקפדה על זכייה מינימלית של משתתפים בכל ארץ או שתאורטית שום ישראלי לא מוכרח לזכות?

Yaniv-DC

New member
דואר בארה"ב

יש דבר כזה שנקרא אישור מסירה, גם על דואר רגיל. זו אכן תוספת של $3.1 ומה שקורה זה שכשדבר הדואר מגיע לנמען - הדוור תולש את הספח ושולח אותו בחזרה למוען. מה שכן - אם הם שולחים את זה מהארץ, לא ברור לי בדיוק איך הם עושים את זה, שכן זה שרות פנימי בארה"ב בלבד... יחד עם זאת - כדאי לזכור, שכל החברות האלו - בארץ ובחו"ל - הן חברות שהידע שלהם בנושא זהה בערך לידע שלכם, והם עושים עליכם כסף טוב מאוד. הטופס הוא פשוט מאין כמוהו, הדבר היחיד שיש להקפיד עליו הוא גודל התמונה, ולמהדרין - חנות הצילום שמול השגרירות בת"א מצלמת בגודל המתאים למסמכים אמריקאים. אם אתם לא רוצים לזרוק כסף סתם - תעשו את זה לבד...

roy269

New member
Details

If you are doing the registration by your self it doesn’t cost anything If you’ll do with through a company they will charge you for the service There is no problem to get entering visa to US after you made your application for the Green Card lottery, there is no connection between the two.

roy usa

New member
יש כזה דבר - אישור מסירה של הדואר !

הם מבטיחים אישור שאכן המעטפה שלך נשלחה להגרלה. מקבלים את זה מהדואר ולא מהמקבל. זה נפוץ בארה"ב ולא קיים בישראל. זה באמת עולה 3$ כמו שרשום.

תשמעו מנסיונו של זוכה ../images/Emo13.gif

אני כבר שנים (למעלה מ5) ניסיתי להגיש לבד, ומשרד החוץ האמריקאי הוא ממש לא נחמד בקטע הזה. ההוראות הן באורך 10 עמודים באנגלית מעצבנת. ניסיתי כמה שנים לבד עד שהבנתי שאין סיכוי, ואחרי שנתיים שמילאתי דרך חברה, זכיתי. תקראו לזה מזל או לא, אבל זכיתי

Taliy

New member
נראה לי

שיש מכסה של מינימום - 150 ישראלים יזכו כל שנה באתר שלהם צריכות להיות סטטיסטיקות

AGQWE

New member
שאלה נוספת- האם נפסלים גם טפסי השתת

האם נפסלים גם טפסי השתתפות שנשלחים דרך חברות ארציות כמו "גרין קארד אקספרס"? האם יש אחריות כלשהי על מהימנות השליחה?

Taliy

New member
אחריות !?

לא נראה לי שיכולה להיות אחריות, אם חלה טעות בטופס שנשלח, אין שום דרך בה הם יוכלו לתקן את הטופס הוא יהיה פסול, ותצטרך לחכות להגרלה הבאה (כי אי אפשר לשלוח 2 טפסים) לאף אחת מהחברות האלו אין קשר עם מנהל ההגירה.

AGQWE

New member
אחריות כספית

התכוונתי לאחריות כספית. והשאלה היא מה הסבירות לטעות בטופס שנשלח ע"י חברה כזו בארץ?

המדד, הוא לקוחות מרוצים.

אם ראית המלצות טובות או שמעת מאנשים (כמו שאני עשיתי) ואנשים זכו דרך החברה, אז יש סיכוי גבוה מאד שהם לא טועים
אצל גרין קארד אקספרס אתה יכול גם לקבל אישור מסירה של הבקשה, מה שמעלה את תחושת הבטחון לגביהם. למיטב ידיעתי הם החברה היחידה שעושה את זה. (אחרת איך תדע אם בכלל שלחו את הבקשה שלך?)

המדד, הוא לקוחות מרוצים.

אם ראית המלצות טובות או שמעת מאנשים (כמו שאני עשיתי) ואנשים זכו דרך החברה, אז יש סיכוי גבוה מאד שהם לא טועים
אצל גרין קארד אקספרס אתה יכול גם לקבל אישור מסירה של הבקשה, מה שמעלה את תחושת הבטחון לגביהם. למיטב ידיעתי הם החברה היחידה שעושה את זה. (אחרת איך תדע אם בכלל שלחו את הבקשה שלך?)

למעלה