כמה תלמידים יש בכיתות של הילדים

../images/Emo35.gifכמה תלמידים יש בכיתות של הילדים

שלכם
אצלנו, צמצמו את הכיתות (כיתה ג') מ-3 ל-2 ז"א מ-24 תלמידים ל-34 תלמידים (כמה עזבו בסוף השנה) יש התקוממות גדולה של ההורים, הם רוצים להשבית את הלימודים לכיתות ג' מהיום הראשון מה הייתם עושים במקומי, שולחים לבית הספר או לא שולחים?

mmmikush

New member
../images/Emo207.gif - בחיפה....

אולי יעניין את החיפאים שביננו... נפתח בחיפה "מעוף – המרכז להתפתחות הילד והמשפחה". במרכז ניתנים טיפולים ע"י מרפאות בעיסוק, קלינאיות תקשורת, מטפלים רגשיים (פסיכולוגים, עו"ס, פסיכותרפיסטים, מטפלים באומנות, בתנועה ובמוסיקה), הוראה מתקנת, יוגה לילדים ובייבי יוגה ועוד. כל המטפלים בעלי הסמכה ממוסדות מוכרים ובעלי נסיון בתחומי התפתחות הילד והטיפול המשפחתי. כמו כן סדנאות העשרה להורים וילדים (הורות חד הורית, התמודדות עם לידת ילד שני, העצמת הסמכות ההורית, סדנת חוויה רב-חושית להורים ולילדים ועוד). ביום שישי הקרוב, 1.9.06 יערך במקום יום פתוח והפנינג להורים וילדים עם החזרה לשגרה ולקראת פתיחת שנת הלימודים. הכניסה חופשית. פרטים נוספים: www.maof4u.com

Jen74

New member
זה אומנם שינוי דרסטי אבל...

שיגידו תודה שזה רק 34 תלמידים בכיתה. בשנים קודמות אצלנו הכיתות היו באופן רגיל 35 תלמידים בממוצע בכיתה. בגני הילדים הם מגיעים גם ל- 40 ילד

little baker

New member
ברוכה הבאה למערכת החינוך../images/Emo70.gif

מילת המפתח - תקנים התקן מגדיר: 35 ילדים בגן חובה - גננת + סייעת החל מכתה א' עד 41-40 ילדים בכתה. מצבכם מצויין 34 ילדים זה סביר מאד מבחינת משרד החינוך. תשלחי את הילד,לא יעזור שום דבר, אלא אם כן העירייה שלכם מוכנה לממן פתיחת כתה נוספת (תספרי לי אם זה יקרה) אצל הבן הגדול שלי במעבר מכתה ח' לט' יש ילדים שעזבו לתיכון... צ'יק צ'ק פירקו את הכתה של הבן שלי ופיזרו אותה בין 10 הכיתות הנותרות, חס וחלילה שלא תהיינה כיתות קטנות של 32-34 ילד. מצטערת על הציניות -מבחינתי מערכת החינוך היא טובה מספיק אם המורים לא הורסים את יצר הסקרנות של הילד ולא מלמדים אותו נושאים שגויים (גם את זה כבר עברנו).

יושי1906

New member
אצלנו ברחובות

בכיתות ו' 30 ילדים ובכיתה ד' 31 ילדים, לגבי הגן של קטנה טרם היה הביקור אך לפי זה שקיבלנו את המקום האחרון בגן אז כנראה שנהייה 40 ילים.

מחר בבוקר היתה אמורה להיות פגישה של

התלמידים עם המורות החדשות. ההורים החליטו לא לשלוח את הילדים לפגישה כאות מחאה. להרגע, אני לא אשלח גם, לא אלך נגד כולם, ואפעל לפי החלטת הועד. נראה מה יהיה בהמשך..

סימה 4

New member
אצלינו בדיוק הפוך

שיר עולה ל-ה', עד עכשיו הם היו 39 פלוס מינוס בכל כיתה!! (היו שתי כיתות), השנה הצטרפו כמה חדשים, ומפצלים אותם ל-3 כיתות ה'. לשאלתך - אני לא הייתי הולכת נגד הזרם, לא הייתי שולחת אם זו ההחלטה הכוללת. אבל שימי לב ש-34 תלמידים בכל כיתה זה המצב שיש כיום ברוב הארץ. גם בכיתה של מור (עולה ל-ג') יש 33 תלמידים.

למעלה