לגבי תזונת תינוקות (קצת ארוך)

galik2

New member
../images/Emo35.gif לגבי תזונת תינוקות (קצת ארוך)

שאלתי לפני מס' שבועות שאלה לגבי תזונת בנותיי התאומות בנות 8 חודשים וחצי. עם זאת, הן כל הזמן משנות את סדר היום התזונתי שלהן בזמן האחרון. סדר היום הנוכחי הוא: 8:30 בקבוק סימילאק - שותות כ-180 CC 12:00 ירקות (גזר, קישוא, דלעת, תפו"א ובטטה) + עוף (מרוסקים גס) 14:30 בקבוק סימילאק - 180 CC (שותות ברעבתנות. ניסיתי למשוך אותן קצת ולהקדים את הפירות אבל זה לא הצליח. הן פשוט רעבות). 16:00 פירות (אגס, תפוח ובננה ) + כפית טחינה גולמית וקצת תפוז סחוט 17:30 בקבוק סימילאק - שותות כ-150 CC (כאשר אני מכינה 180) 20:30 בקבוק סימילאק - שותות כ- 180 CC השאלות: 1) לציין שהבנות פולטות המון. אולי הן אוכלות יותר מדי? 2) כיצד אני יכולה להגדיל את הפערים בין הארוחות ולצמצם את כמות התמ"ל שהן אוכלות ביום? (נראה לי שכדאי שישתו בקבוק רק בוקר וערב ושאר הארוחות תהיינה "רגילות"). 3) האם כדאי להתחיל לתת להן חתיכות מזון מוצק שיאכלו לבד? איזה מזון? אני מאוד פוחדת מחנק (לציין שיש לשתיהן רק 2 שיניים תחתונות). סליחה על אורך ההודעה שלי.

תזונת תינוקות

ממה שאת מפרטת נראה שבנותייך אוכלות מצוין. האם הן פלטו גם לפני שהחלו לאכול מזון מגוון? האם ניסית להסמיך את תחליף החלב שהן שותות? מזון מוצק יותר כדאי לתת כאשר הילדות יציבות, מסוגלות לשבת ולאכול כשהן זקופות. אפשר לתת את אותם מרכיבי פירות וירקות רכים כאשר הם בחתיכות במקום מרוסקים. יפה שיף- דיאטנית ילדים

למעלה