לגברים בהשארת בפורום שכן

shellush

New member
../images/Emo35.gif לגברים בהשארת בפורום שכן ../images/Emo35.gif

גברים יקרים! ת'אמת: האם אתם אוהבים שבנות מתחילות אתכם או שאתם מהסוג ה-OLD FASHIONED ואוהבים להיות המחזרים ושאנחנו נשב ונחכה שתחזרו. ואם כן אוהבים שמתחילות איתכם, אז איך, איזו גישה ראשונית תדליק אתכם...

Vdrums

New member
תתחילו, תתחילו

אני תומך בעניין שאם את רואה מישהו שמוצא חן בעינייך, אז תתחילי איתו אחרת את יכולה לפספס מכיוון שהוא עלול לא לשים לב לעיניים שתעשי לו... אז למה לא? למה צריך להתחיל לעשות כל מיני קונצים כדי למשוך תשומת לב? אני אומר גישה ישירה משני הצדדים!

Sefy

New member
מסכים! ../images/Emo45.gif

לגבי איך, אין לי מושג, עוד לא התחילו איתי כדי שאני אדע מה אני אוהב. מה גם אם התחילו איתי ברמזים, אז על בטוח לא קלטתי את זה

Vdrums

New member
כן, אני גם לא קולט לפעמים

רמזים, אז עדיף שתקומו ותדברו....

Sefy

New member
בדיוק! או יותר טוב...

שפשוט יקומו ויתפשטו!

AlteX

New member
זה מאוד מחמיא... ../images/Emo9.gif

זה מאוד מחמיא כאשר בנות מתחילות איתי. טוב, זה לא שזה קורה לי כל יום או משהו, אבל בפעמים שזה כן קרה, זה מאוד החמיא. אני מסכים עם Vdrums - ישירות משני הצדדים. הבעיה היא שלי זה עדיין מאוד קשה - להתחיל עם מישהי במציאות (ולא באינטרנט), אני עדיין מאוד ביישן בקטע הזה. אני צריך לעבוד על זה... בעניין הגישה... לא יודע, פשוט לגשת ולהגיד את מה שאת חושבת, לא חושב שלהמציא כל מיני "שורות מחץ" בהכרח יעזור...

Taz39

New member
מי לא אוהב

שבנות מתחילות איתו, זה מחמיא ונותן הרגשה טובה... מעדיף את הגישה הישירה, כי לפעמים לא קולטים את הרמיזות שלכן, או מפרשים אותם בדרך אחרת טאז - דוגל בשיווק ישיר

למעלה