לוח שאלות נפוצות

Another Girl

New member
../images/Emo35.gifלוח שאלות נפוצות../images/Emo35.gif

אולי אתם יודעים ואולי לא,אבל בחלק מהפורומים קיימת אופציה של מדור "שאלות נפוצות",וזה כמו שזה נשמע-קישור בו מופיעות סוגים שונים של שאלות שאתם שומעים לעיתים קרובות,ונמאס לכם כבר לשמוע... אז הנה רעיון-בואו נאסוף את השאלות האלה(ונענה עליהן באותה הזדמנות) ונכניס ללוח. זה גם המקום למי שרוצה לשאול כל שאלה כדי שנענה עליה(אם נוכל,כמובן.)

ל י מ ו ן

New member
יש אחת.....

לא שאני יודעת את התשובה שלה כן...? איפה ניתן למצוא חולצות ופריטים שונים של הביטלס?

כמה שאלות

1. הביטלס אלה לא ההיפים האלה משנות ה-60 ששרו את all you need is love? (אני נשבע לכם ששמעתי את השאלה הזאת) 2. מי הלהקה הטובה בכל הזמנים?

מאור 87

New member
שאלתך הזכירה לי משהו!

השאלה השניה שלך הזכירה לי שיש לי אתר!!
חחחחח.. כולם לדעת
יש לי אתר על "אבבא", ושם יש לי עמוד שאני משווה בין ההצלחה של אבבא לזו של הביטלס, ובסופו של דבר אני מגיע למסקנה שהביטלס הם הלהקה הטובה בכל הזמנים!
אם תרצו, אתן לכם את הכתובת, למרות שזה אתר דיי משעמם וטיפשי..
(וגם דיי שכחתי ממנו עד שראיתי את השאלה הזו..)

תני דוגמא

וככה נוכל לתת תשובות רציניות, מנומקות, עמוקות ובעלות ראייה רחבה יותר.

Another Girl

New member
או קיי...

שוב-הכוונה לשאלות גולשים מתחילים(או שלא)ששומעים כאן הרבה... למשל: למי נכתב השיר Hey Jude? תשובה: השיר נכתב לג'וליאן לנון,בנו של ג'ון לנון,ע"י פול מקארטני כדי לעודדו בעקבות גירושי הוריו(Jude הוא קיצור של Julian, לאחר ש-Jules לא נשמע טוב בשיר) ועוד כאלה וכאלה...ולא בהכרח רק על השירים,אלא גם על חברי הלהקה,אלבומים וכאלה...

Shinobi

New member
שלום אני חדש פה ויש לי שאלה

קודם כל אני מת על הביטלס והיא הלהקה האהובה עלי השאלה: מהו התקליט הנמכר ביותר של הביטלס?

אוי ואבוי

דווקא אני צריך לענות על זה... טוב... לפחות בבריטניה, הדיסק הנמכר ביותר הוא (למרבה האירוניה) סרג'נט פפרס לונלי הרטס קלאב בנד.

Miss CB

New member
מה פיספסתי?

למה זה למרבה האירוניה? סתם כי אתה לא מעריץ שלו או שיש עוד פרט שאני לא מודעת אליו?

אההה (בסגנון יגאל שילוני במיוחד)

לא. לא פספסת כלום. סתם לא מתאים שמישהו שאמר שזה אלבום בינוני יגיד שזה האלבום הכי נמכר של הביטלס.

Another Girl

New member
קודם כל ברוך הבא ../images/Emo140.gif

שנית,מצליח איפה: בארה"ב?בבריטניה? בעולם?.....

למעלה