לחכות למחזור או לקחת כדורים ???

תמרלה

New member
../images/Emo35.gifלחכות למחזור או לקחת כדורים ???

שלום בנות ותודה לכל מי שהמליצה לי על רופא נשים באזורי- זה הפורום הכי מפרגן ותומך ומנסה לבוא לעזרה ככל שניתן. בנתיים עד שהחליט למי ללכת יש לי כבר כמה המלצות, הלכתיבאופן פרטי לד"ר צלאל , עברו 4וחצי שבועות מההפלה ועדיין לא קבלתי מחזור וגם אמרו לי ללכת לביקורת אחרי 4 שבועות. אז נוסף לכך שהמחזור מתעקב גילה ד"ר צלאל עם עיני הנץ שלו (של האולטראסונט ) טסיסטות בשחלות הבנתי שזה תוצאה של פעילות הורמונלית מההריון ההפלה וכ"ו וצריך כודם לחכות למחזור. אז השאלות שלי : א. האם כדאי לעשות התערבות כימית של הכדורים לזרוז המחזור או לחכות ולתת לטבע לעשות את שלו..?? ב. האם באמת הטסיסטות יעלמו אחרי המחזור? ואם לא אז צריך לעשות ניתוח? תודה תמר

תמי ס

New member
הי תמי

כתשובה לשאלותייך, אין הרבה טעם בלקיחת הכדורים בשלב זה, אם הגוף עדיין אינו מוכן לקבלת המחזור , המחזור לא יגיע גם עם הכדורים, וזאת מניסיון, לאחר ההפלה הראשונה לא קיבלתי מחזור ולכן לאחר 8 שבועות קיבלתי את הכדורים (שמם הוא ארגסט), לקחתי אותם וגם לאחר מכן... לא הגיע המחזור, הרופא שלי הציע להמתין עוד ואמר שהגוף פשוט עדיין לא נרגע מהטראומה, ואכן אחרי שבועיים נוספים קיבלתי מחזור (שהיה המחזור היחיד לפני ההריון הבא). לגבי הציסטות בשחלה, לא מניסיון, הבנתי שזה אכן קורה כתוצאה מתהפוכות הורמונליות ובדרך כלל הן עוברות מעצמן. מה לגבי יום ב´? את באה למפגש???

תמרלה

New member
מתמר לתמי!

הי תמי אני מסכימה עם מה שכתבת וחושבת באמת לחכות ושבאמת הגוף שלי עבר טראומה , וזו לא פעם ראשונה כי בחצי שנה האחרונה עברתי גם ניתוח להזכירך להוצאת מיומה מהרחם ואז באמת היה אפשר לראות איך לגוף יש את הזמן שלו. אז ניתן לגוף ולנפש את הזמן ונחכה למרות שהזמן הביולוגי גם משמעותי..ונקווה שהטסיסטות החוצפניות יעלמו מספיק הן ישבו לעובר שלי על הצוואר!! לגבי יום ב´ אני להזכירך כבר לא בשכונה שלך..ולת"א מגיעה רק בימי שלישי אז אם תעשו פעם מפגש ביום שלישי אולי אוכל להצטרף. בנתיים תודה תמר.

לחכות. עד מתי?

הי תמרלה לדעתי, אין טעם לקחת כדורים עכשיו, במיוחד מכיוון שטרם עברו לפחות 6 שבועות (הזמן הנורמטיבי לחזרת המחזור הוא שבועיים עד שישה אחרי ההפלה). לדעתי, כדאי לתת לגוף הזדמנות לעשות את שלו, להתנקות מעט מן הטראומה. אני אישית חיכיתי 9 שבועות וחצי ובדיוק כששקלתי להתערב המחזור הגיע. אני יודעת שעבורך הזמן דוחק יותר ולכן נראה לי ששוה לך לחכות בערך עוד שבועיים ואם עד אז המחזור לא יגיע, תשקלי להתערב. לגבי הציסטות, הן אכן תגובה ידועה לשיבוש ההורמונלי שחווית. מבחינה אנרגטית יש הטוענים כי הן תגובה ללחצים (זה תיאור פשטני של תאוריה רחבה יותר). סביר להניח כי הציסטות שלך הן פונקציונליות, כלומר, קרו בשל תגובה לפעילות הורמונלית ועל כן הן אמורות להעלם עם המחזוריות ההורמונלית של הגוף. בדרך כלל זה לא מגיע לניתוח. אשמח אם תשלחי לי (לדוא"ל או במסר אישי) את הממצאים כולם, כולל גודל הציסטות ובאיזה שחלה/ות הן ואני אתייחס (מנסיוני האישי ויחסי ההדוקים עם הציסטות שלי) ביתר פירוט. פילה סגולה

תמרלה

New member
לחכות או לא להיות ??

בוקר טוב אני עוד לא ממהרת לקחת כדורים , גם חברנו צלאל אמר לי לחכות לפחות עוד שבועיים ומקווה שבאמת לגוף יש את הזמן שלו, אז נחכה ונראה שולחת לך ממצאים באימל תמר

גל חדשה

New member
לתמי...מניסיוני

גם אני לאחר 6 שבועות מהלידה המוקדמת (הריון שהסתיים בחודש חמישי)לא קיבלתי מחזור וד"ר צלאל המליץ לי לקחת ארגסט כדי לקדם תהליכים.המחזור הגיע רק שבועיים מסיום הכדורים והאמת היא שהכדורים גרמו לי לכאבים והרגשה לא טובה החל מהזמן שהתחלתי לקחת אותם.לדעתי,השמעי לד"ר צלאל נראה לי כי כל מקרה לגופו.לי באופן אישי ביפסטון עשו טוב יותר מבחינת ההרגשה וגם הם מתאימים לאותה המטרה.

תמרלה

New member
עדיין מחכה

הי גל אני עדיין מחכה שהטבע יעשה את שלו.. ולא לוקחת בנתיים כדורים, לפי דברייך אני מבינה שיש כמה סוגים של כדורים , אבל בטח כמו גלולות הריון זה משפיע על כל אחת אחרת, למרות שלא ברור לי למה צריך להיות כאבים מלקיחת הכדורים ? הבנתי שלוקחים אותם 3 ימים את הארגסט -לא כך ? לפי מה שינית את הכדורים לסוג אחר ומתי ? תמר

siri1

New member
בדיקה

הי גם אני כמוך עברתי את האובן הנורא הזה וכעת לאחר כמעת 4 שבועות מחפשת רופא חדש יותר אמפתי ומיקצועי. את צאלאל פגשתי בת"הש במחלקת US כאשר והוא אכן נראה כרופא מקסים ומיקצועיץ לא ידעתי שהוא מקבל פרטי, רפשר לקבל פרטים. מה הוא בדק בדיוק ?

תמרלה

New member
שווה ביקור

הי שירי הייתי אצל בצלאל בסריקת מערכות מוקדמת לאחר שהייתי אצל רופאה מקופת חולים והוא זיהה דברים נוספים , פשוט הוא יותר ממומחה , לאחר ההפלה באתי אליו לביקורת ( אמרו לי בבי"ח ללכת לביקורת אחרי 4 שבועות ) והוא עשה לי אולטראסונד רגיל לבדוק מה קורה, וגילה את הטסיסטות בשחלות. הוא רופא נהדר ומסביר הכל . יש לו גם אתר שאפשר לשאול אותו שאלות, אני אשלח לך אימל עם כל הפרטים. תמר

ד"ר צלאל

הי שירי ד,ר צלאל מקבל מטופלות באופן פרטי בקליניקה שלו ברחוב בזל בתל אביב. שם הוא גם עושה את בדיקות האולטרה סאונד (שקיפות וסקירה מוקדמת ומאוחרת). אם את חברת מכבי את יכולה להגיע אליו דרך הקופה לסניף בראש העין (תתפלאי, זה דווקא ממש קרוב לתל אביב). בנוסף, כפי שכבר ידוע לך, עובד גם בתל השומר. פורום האינטרנט שלו (בנושא אולטרה סאונד, כמובן) נמצא ב www.starmed.co.il אם את רוצה עוד פרטים, שלחי לי מסר אישי. המון ביראות פילה סגולה

קטיה 007

New member
שירי

שולחת לך
גדול שיחזק אותך בכאב ומזכירה לך שאנו פה לעזור ולחזק ולעבור את התקופות ביחד. לגבי צלאל פילה "גנבה" את כל המילים אז נשאר רק להוסיף שהוא מומלץ ביותר 5
קטיה

למעלה