לכל שאלה תשובה

WOW06

New member
ההופעה בזאפה הרצליה

למישהו במקרה יש 2 כרטיסים פנויים להופעה ברביעי? נגמרו הכרטיסים בזאפה ומאוד רציתי ללכת.. תודה

osher2105

New member
שליחת שירים

ברצוני לשלוח שירים שאני כותבת , ברצוני שמירי תראה אותם ובתקווה שתאהב ותשיר אותם... אני לא רוצה שום תמלוגים על כך. כיצד אני שלוחת ולאן?

מה עם להגיע להופעה ולהביא לה מאחורי הקלעים

בתום ההופעה? הנאה במהלך ההופעה- מובטחת.

veredmp

New member
כמו שעדי אמרה, הכי טוב להביא לה אחרי הופעה

אם את רוצה לשלוח, את יכולה לשלוח ל: עננה בע"מ מוציאים לאור, ניהול אמנים יוצרים לידי ענבל פרמן רחוב לסקוב 26 תל אביב 64736

נעהירחק

New member
../images/Emo253.gifהדבר החשוב

עובדת על סקיצות השירים שיהיו באלבומה החדש תמונות מאד יפות, כל כך מתאים לה לדגמן איפור ובכלל יש לה יופי מיוחד.

Music4Life

New member
../images/Emo214.gif אוי היא כזאת מתוקה!!!!

באמת...והצניעות שלה, אני מעריצה את זה בה. ואני חושבת שהיא יפה ולא משנה מה תעשה ...אבל יפה שהיא לא מודה בזה ומצטנעת...ובתוך תוכה אני בטוחה שהיא יודעת שהיא יפה
בכל אופן אהבתי את הראיון ואהבתי שהיא דברים שונים גם, אחרים וחבל שרק אחרי תמר היא החליטה להגיד כן, כי באמת למה לא? זה טוב להתנסות עם עוד דברים, לחוות עוד כיוונים, אני תמיד בעד.

Music4Life

New member
חייבת להגיד על הסרטון ה-2...

האיפור שאיפרו אותה שם, די פרחי....לא שהוא רע ממש...אבל בכללי אני חושבת שכאשר יותר מידי מתעסקים לה עם היופי (ז"א איפור כבד, ובשיער) אז זה עושה אותה פחות יפה ...למרות שהיא יותר מטופחת. שמתי לב שבאמת למירי יש יופי טבעי, ולא יפה לה יותר מידי איפור ....איפור עדין הכי מתאים לה. כשהיא מאופרת אז זה כבר נראה יותר מידי...וזה מוריד לה מהיופי הטבעי שלה, ואני לא אוהבת. לא צריך גם לגעת לה בשיער, התלתלים הטבעיים שלה הם חלק בלתי נפרד מהיופי המיוחד שלה. לא הכי אהבתי שפתחו אותם....

למעלה