מבחר שאלות קטנוניות

Dana_Maor

New member
../images/Emo35.gif מבחר שאלות קטנוניות

במסגרת שאילת-השאלות-שיורדות-לפרטים:
מותר שהצווארון של החולצות מתחת למדים ייראה?
הגרביים גם צריכות להיות חלקות לגמרי? (כי כל הגרביים שלי עם פסים כאלה בסוף, כמו של _כל_ גרבי הספורט שאני מכירה...).

טל עדתו

New member
לפי מה שאמרו לי לגבי הגרביים...

אז הן חייבות להיות חלקות , צבע אחד בלבד. טל.

Springy

New member
תשובות לא קטנוניות

בטירונות אמרו לנו שלא אמורים לראות את החולצה מתחת למדים, אבל לא עשו לנו כלום בנידון (מאחר וצה"ל לא מפרט ספציפית שצריך לקנות גופיות עם צווארון וי - ואני מניחה שלא מצפים מכל החיילים לקנות גופיות חדשות). אני לא חושבת שזה נכון בכלל, כי בבה"ד שבו הדרכתי הקפדנו מאוד עם החניכים על הופעה תקנית, ואף פעם לא שמעתי שאסור ללבוש חולצה שרואים. כן, הגרביים צריכות להיות חלקות לגמרי, למרות שאני מניחה שפסים של גרבי ספורט זה לא ביג דיל. מצד שני - מ"כיות צעירות בטירונות מסוגלות להעיר על *כל* דבר. לדעתי - פשוט קפלי את החלק עם הפסים. מקווה שעזרתי!

ysofer

New member
מ"כיות באמת מלאות פוזה...

משחקות אותה קשוחות כל כך שזה מצחיק, כל כך רואים שזה הצגה, "20 שניות דיגמת את עצמך!"... פחחחח ותמיד הן מנסות לגרום לך לחשוב שבצבא מקפידים על הדברים הכי קטנים..

Springy

New member
אין ספק

בתור מדריכה אני יכולה לומר לך בוודאות שהמ"כיות הן הגרועות ביותר בתחום הזה מכל תחומי ההדרכה בצבא. אני חושבת שהגורם העיקרי לכך הוא שהן עושות קורס ומתחילות להדריך, ולא נחשפות ל"צבא האמיתי". חברה שלי סיפרה לי שהיא נסעה עם חברה מ"כית שלה באוטובוס, והכפתור בחולצה שלה היה פתוח. היא צעקה עליה שהיא לא תקנית, ושהיא מייצגת את צה"ל, ואיך היא לא מתביישת להסתובב בהופעה מרושלת...עצוב...

superyal

New member
אל תעצבנו אותי

מה אתם מקשקשים שמ"כיות הן הכי גרועות בצבא וכאלה אני רוצה להגיד לכם שהמ"כיות הן אלה שישנו את הצעירים, חסרי המשמעת, חסרי כל רצון לתרום ולעזור למדינה שלהם ואלה שבכלל לא מבינים מה הם עושים שם ולגרום להם לעשות את המקסימום בשביל הצבא והמדינה שלהם. אז נכון יש כאלו שנמצאות בתפקיד מתוך חובה או כאלו שכבר נמאס להם להעביר מחזור אחרי מחזור של טירונים שלא שמים עליהן זין ולהכריח חייל שלא אכפת לו מכלום לעמוד בזמנים, להיות מדוגם ולייצג את הצבא בכבוד זה בהחלט לא תפקיד קל. יש מ"כיות שלא עושות כלום ורק צועקות ומעירות אבל זה בול שיט כי את המ"כים מכשירים בצורה מצויינת וקורס של חמישה חודשים לא הולך סתם אתם תראו את זה בקרוב שקו"מ ג´ יגיע לבסיסים ואז תראו מה זה מ"כיות ומ"כים אמיתיים ואז תראו איזה חיילים יצאו מהטירונות!

veredvered

New member
בקשר לדרביים...

הגרביים יכולות להיות בצבעים לבן, שחור, אפור, אבל חייבות להיות חלקות לגמרי.. אחת אצלינו נענשה על כך שהיה לה את הלוגו של נייק בקטן באפור על הגרב הלבנה.. זה לא תקני .. חייב להיות חלק... ובודקים את זה.. לא להגיד.. אההה זה גרביים מי שם לב בכלל.. אז תדעו שבודקים

למעלה