מה גברים רוצים?

גברברת

New member
../images/Emo35.gif מה גברים רוצים?

שאלת השאלות.. יש למישהו מענה? האם נותרו עוד גברים שמסוגלים לרצות מבלי שאנו הנשים נכוון אותם לרצונות שלהם? לפעמים נדמה לי שהחל מהדברים הקטנים ביותר אנו הנשים מכוונות(מכירות את הסיטואציה של "איזו חולצה אני לובש?"..ובסיטואציה שהם מחפשים משהו שנמצא ממש מול עינהם והם לא מוצאים עד שמגישים להם ליד..אבל אלו דברים קטנים ומזעריים..יאללה רשימת הרשימות בואו ונכתוב החל מהקטנים וכלה בגדולים..

גברברת

New member
הידעתם שהגברים ברבנות פתח תקווה

שיושבים שם על תקן רבנים בודקים אשה טובה אם היא יודעת לאפות חלה? לא יאומן כי יסופר.. מה גברים רוצים? חלות..בראש הייתי קולעת לו חלה..לוקחת לרבי הזה את הפיאות משני צידי הפרצוץ וקולעת לו חלה שלא יוכל לנשום..

חנץ

New member
הגנדרן שלי כל הזמן מתלבט -

איזו חולצה? (ובסוף לוקח גם שתיים באוטו בכדי שאם יתחרט יחליף) איזה מכנס? (כנ"ל). איזה סיר בשביל ה---? (כן, הוא מוכשר) איזה סדין עם איזה ציפה?(לא קורה הרבה כי זו בד"כ אני...) איזה אוטו נקנה? (זו ההתלבטות הכי קשה שלו, אבל כאן לא משנה מה אני אומר - אם אמרתי משהו שלילי אז אח"כ הוא יבכה שבועיים אם לא שנתיים על ששמע בקולי, ואם זה חיובי אז הוא מתעלם ועושה מה שהוא רוצה...) מה נאכל זו בכלל סוגיה גרנדיוזית... החיפוש אחר מפתחות או פלאפון הוא בכלל בדיחה כי יש רק שני מקומות שבהם הם מונחים (והוא מניח אותם שם) אבל תמיד שוכח למצוא.

גברברת

New member
בוקר טוב ומקפיצה..

בבקשה. תשובות. יכול להיות מצחיק, יכול להיות נחמד, יכול להיות קלישאה.. מה אנחנו מאמינות שהם רוצים?

שגיא24

New member
שתדע להחליק על הקרח ../images/Emo9.gif

קודם כל ברכות על הפורום החדש. הנה עוד פורום נוסף לשורת הפורומים אותם אני פוקד מדי יום ביומו בתפוז. זה לא רשימה ענקית, אבל מכובדת מספיק. עכשיו לגבי מה שאמרתי. חיפשתי איזה משהו מקורי, לא קיטשי כזה. מאחר ואני חובב ספורט מושבע, חוץ מכדורגל שבזה אני לא מבין שום דבר, אז הבחורה הראשונה שאקח אותה למרכז קנדה, החלקרח, ולא תעקם את הפרצוף ותהיה מוכנה שאלמד אותה להחליק על הקרח, או שהיא כבד יודעת, או לפחות יש לה נסיון עם סקטים או רולר-בליידס שזה גם טוב. אז זאת בחורה כלבבי ומי יודע מה עוד. תגידו שזה טפשי, אבל אם תחשבו על זה, תראו שזה ראש פתוח לגמרי. חשוב לי שתסמוך עלי, כמו שאני סומך עליה, שאני לא אשאיר אותה לבד על הקרח כדי שתיפול ותרסק עצמות. בטחון עצמי, כריזמה ואחת מוכנה לקבל את כל השגעונות הקטנים שלי, שהם לא הרבה אבל יש, כמו לכל אחד. כמובן שאשמח אם הבחורה תחשוף בפניי איזה פן אישי משלה, שאין לי שום נסיון, שום ידע בו, ותלמד אותי גם קצת. סוג של הדדיות.

HoGod

New member
אני רוצה לענות לך ברצינות (באמת)

אני חושבת שפעם הם רצו, אבל בעידן של היום, כבר לא!!! חוץ מזה, את בדרך

שמיצית

New member
לא+סיפור

אני חושבת כמו אתי... איציק חולם בהקיץ על היום בו יוכל לעבוד מהבית, לבשל, לטפל בילדים... ביום שבת (אתמול?? קודם הייתי בטוחה שכבר יוםן חמישי ולא הבנתי למה אין היום מסחר בבורסות אירופה..), בזמן קראתי ספר והייתי שקועה, איציק הכין בהפתעה גמורה ארוחה מהסרטים - כבד עוף עם ריבת בצל (קנויה) למנה ראשונה ואחר כך סלט ואחר כך רצועות חזה עוף עם רוטב לא מזוהה וניוקי ברוטב עגבניות... כשנפגשנו, הוא לא ידע להכין חביתה :) לאט לאט הוא למד שאם אין הוא לו, מי לו :)

כתומית10

New member
יופי !!!

האמת ? ניר אף פעם לא נתן לי את ההרגשה שיש משהו לא בסדר עם זה שאני לא יודעת לעשות שום דבר במטבח .... עכשיו הוא דווקא מתלהב מהפשטידות (וגם הפירה היה לו נורא טעים), אבל אין כאן איזה סוג של מהפך או משהו כזה ביחסים .... עובדה שהוא התחתן איתי עוד לפני שידעתי שמנת חמוצה מהי !!!!

אנה123

New member
גם אצלנו...

הבחור שלי יודע לבשל ממש טוב, ומושקע כזה הוא יודע שהאוכל שאני יודעת לבשל הוא אוכל פשוט ובסיסי(אצל ההורים שלי דווקא כן יצא לי מידי פעם לבשל). אז ניראה לי שהוא פשוט ויתר על כשרון הבישול שלי מראש, למרות שמידי פעם הוא מתלונן שאני לא מפנקת אותו מספיק באוכל. ואז אני עושה לו סושי כדי להשתיק אותו... זה נותן לי שקט לפחות שבועיים

אתי@

New member
אני מקווה שלא ../images/Emo3.gif

כלומר, אני מניחה שכן, אבל לא בסדר עדיפות גבוה...

TheSunshine

New member
אני חושבת שהם רוצים סופרוומן

אבל יותר מכל הם רוצים להבין אותנו (שזה הרבה יותר מורכב). אני רואה כל פעם איך צוחקים עלינו כשהגבר לא יודע מה לומר כי כל מה שהוא לא יגיד לא יהיה בסדר ותמיד אני צוחקת גם כי זה כל כך נכון.

גלריה

New member
אני לא אוהבת הכללות...

פגשתי בחיי מגוון די רחב של גברים והאחד לא היה דומה לשני והרצונות של השלישי היו מרחק אוקיינוס מהרביעי ... טעם גברי הוא תעלומה הרבה יותר גדולה מהטעם הנשי מהסיבה הפשוטה שנשים הם כאלו מכה שאלוהים רק יודע מה הם עושים איתנו...

TheSunshine

New member
אמן!

אנחנו פשוט זוועתיות... איך הם סובלים אותנו לפעמים ממש לא ברור לי.. כל כך מסובכות.

כתומית10

New member
צודקות, צודקות .... הכי אנחנו

אוהבות להסתבך סביב עצמנו .... איכסה פיכסה .... חייבת לציין בגאווה שדיי נגמלתי מזה לאחרונה .

Zlusik

New member
לא רוצה להכליל

אך הגבר שיש לי בבית רוצה בעיקר שאהיה זמינה. כלומר זמינה במיטה, זמינה במטבח, זמינה לטיול, לשיחה ולהמון דברים אחרים - גם לשתיקה משותפת.

למעלה