מה עושים

תמר999

New member
../images/Emo35.gif מה עושים../images/Emo35.gif

היי ובוקר טוב. רציתי לשאול את כולכם...מה עושים ואיך מתמודדים עם זה שדוקא האנשים שאמורים לתמוך ולהבין מפנים עורף.ומה עושים עם "חברים" שאומרים אני כאן בשבילך ואחר כך אומרים "אני לא מאמין" "זה סיפור דמיוני" ?

קודם עושים קצת סדר

ומבדילים בין מה שבשליטתך לבין מה שלא. למשל, לא בשליטתך מה יגיבו אנשים. לא בשליטתך איך הם יתפסו את מה שקרה לך. מה שכן בשליטתך זה למי כן לספר ולמי לא, במי לתת אמון ובמי לא. לפעמים, הצורך של אנשים להגן על עצמם מפני אמת קשה כל כך גובר על הנאמנות שלהם לחברים שלהם... אולי זה מה שקרה לך עם החברים שלך, אני לא יודעת. שהם העדיפו להתכחש לאמת שלך, לך ורק לשמור על תמונת עולם שהיתה להם תמיד. לא תמיד תוכלי לשכנע וזה תמיד יכאב לדעת שיש אנשים שחיים בשקר. אבל את זה אינך יכולה לשנות. את יכולה לבוא, להגיד את האמת שלך ולהחזיק בה ומי שירצה, יהיה איתך. את בכל אופן מוזמנת לספר כאן את מה שקרה וליצור קשרים עם אנשים חדשים, במקום אלה שנטשו.

תמר999

New member
../images/Emo51.gif

אז ככה.אני כבר לא ילדה,אני בת 32 אמא לשתי בנות.פרודה כשנה לפני 3 שנים עברתי אונס ואתם בטח סולחים לי שיקח זמן וכמה הודעות עד שאספר לכם הכל.אני אספר מבטיחה. אני יודעת שכל מה שכתבתם למעלה הוא נכון.אין לי כל יומרה לשלוט בדעותיהם ורגשותיהם של אחרים.אבל כשזה נוגע למשפחה קרובה וגם לחברים שמפנים עורף, לאחר ותוך כדי ההתמודדות, אני עומדת חסרת אונים מול התחושה שלי עצמי. איך מתמודדים עם התחושה שאדם שעבר איתי חלק לא קטן מהרגעים הקשים שלי פתאום עושה פניית פרסה ומתחיל להאשים שאני שקרנית.ואגב לא מדובר על בן זוגי. גם ככה קשה להתמודד עם סיפור כזה ולא משנה מה הוא ואיך היה ומה קרה ואיפה וכו´.הבעיה היא הושטת היד של חבר שהופכת לסטירה.איך מתמודדים עם המחשבות שעוברות אחר כך בראש-אולי אני באמת שקרנית.אולי פגעתי.אולי זה מגיע לי אתם יודעים. הרי הסטירה הזו היא מכה על מכה. טוב אני חייבת לרוץ מקווה שהבנתם את השאלה.

נראה לי שאת כבר עושה משהו בכיוון

את כאן, את מדברת על זה, מנסה להבין. למשל העלית את הצד של הספקות שלו שהופכים להיות הספקות שלך, במידה מסוימת, שכמו שהוא הטיל ספק באמת שלך, עכשיו גם את. ובעניין הזה, באמת עוזר לעבור על העובדות מול מישהו שלא מנסה לשחק את השופט, כי הרי זה מה שמנסה החבר הזה לעשות - לקחת תפקיד של משטרה, בית משפט וחבר מושבעים ולפסוק אם דבריך אמת או לא. ואחרי שעוברים על הכל, גם את מתחילה לראות את הדברים בצורה יותר מסודרת, מתחילה להרגיש את הרצף של ההתרחשויות ביתר בהירות. אז כשתהיי מוכנה, אפשר.

למעלה