מוצרי קוסמטיקה ואחרים

כמנוני

New member
שאלות בקשר למוצרים.

לאחרונה ראיתי שמוצרי טיפוח "הוואי" נושאים על גבם את תוית "לא נוסה על בע"ח", אך זכור לי היטב ש´הנקל-סוד´ אינם נקיים מניסויים כאלה. האם מישהו יודע את פשר התוית? הנקל סוד עדיין חברה "מוחרמת", או שמא חזרה בתשובה? בנוסף, גיליתי שיש מספר חברות המשווקות/מייצרות טונה אשר נושאת עליה תוית "לא פוגע בדולפינים". שאלתי היא - זה אמין? ומה עם ליווינתים? אינני אוכל טונה, או כל מוצר מן החי, אך משפחתי כן ואעדיף לפרנס חברה ש"דואגת" קצת יותר לרווחת בע"ח מאשר לפרנס מייצרי טונה שפוגעים גם בזנים אחרים במהלך הצייד. אשמח לדעת שקיימות כאלה ומי הן. אגב, הטונה עליה ראיתי את התוית היא טונה המשווקת ע"י "וילי פוד". ועוד שאלה (משפטית) קטנה: האם התויות האלה אמינות? האם מבחינה חוקית התוית חייבת להיות מהימנה ותקיפה, או שמא מדובר רק בתעלול שיווקי?

MIF2002

New member
יצרני חיתולים וניסויים בבע"ח

האם מישהו שמע על כך שיצרני חיתולים עושים ניסויים בבע"ח? אני אמורה ללדת בקרוב, והייתי רוצה להימנע מרכישת חיתולים מחברות כאלו. איפה אפשר להשיג מידע בנושא? תודה מראש! MIF

Gal-Mo0D

New member
בקשר לדולפינים

לפי מה שאני זוכר, קראתי שדיג הטונה באמצעות הרשתות שעלולות ללכוד גם דולפינים חזר לשימוש ולכן לדעתי אין לסמוך על הסמל. מה שגם, אין פיקוח על הסמלים האלה כך שיש להסתמך על המדריך של האגודה הישראלית נגד ניסויים בבעלי חיים.

גם יוקנובה שייכים להם

אמרתי את זה פעם לא?!? אבל שיהיה עוד פעם: יוקנובה ואייאמס שהם המזונות המובילים בשוק, שייכים לאותה פרוקטור אנד גמבל

feline9

New member
בנוסף יש חיתולים אורגניים

בחנויות טבע גדולות. איפה את גרה?

האפי לי

New member
הנקל סוד

זה מיזוג של 2 חברות. הוואי אולי לא נוסה על חיות אבל החברה שלו מנסה מוצרים אחרים על חיות, ומכיוון שאין חוק לסמלים האלו אז יתכן שבחלק מהמקרים זו גם תרמית הנקל סוד עושים ניסויים בבע"ח, ובקרוב תצא חוברת הקוסמטיקה החדשה והמעודכנת בקשר לדולפינים אני זוכרת שראיתי משהו בנושא אני לא הבנתי אם זה אומר שהסמלים לא אמינים, אז אין לי תשובה

CowLover

New member
אל תסמוך על זה

על התווית של הארנב לפחות אין פיקוח....

AmitKar

New member
כמנוני... ברוך הבא!!!

אני זוכר אותך מהצ´אט פעם הייתה לנו שיחה של כמה שעות. אני שמח שהצטרפת לפורום. אני בטוח שתאכל לתרום הרבה... שלך, עמית

כמנוני

New member
תודה, Amitkar

גם אתה זכור אצלי לטוב. אני תמיד בפורום, זו רק השתיקה שמונעת ממני להראות.

shanty.G

New member
ברוך הבא כמנוני../images/Emo13.gif

טוב לראות אותך פה! לגבי השאלות, התשובות שניתנו לך די ממצות, לגבי הטונה, אני מקווה שתמצא פתרון... * על הארנב בכל מקרה, לא כדאי לסמוך
. נכון להיום- החוק נטול שיניים, אף ואזניים לגבי הנושא הזה. פרוץ לחלוטין, איש (או חברה) כטוב בעיניו יעשה. אם תעבור בעתיד הצעת החוק של איתן כבל, חוק סימון מוצרים, אולי יבוא לציון (ולמספר לא מבוטל של חתולים, כלבים המוני ארנבים , חולדות ובע"ח אחרים) גואל. לפחות במידה מסויימת.

shadowlord

New member
ממש לא...

חחח, אתמול ראיתי כתבה בחדשות. משרד הבריאות טוען ש"מי מירון" (מים מינרליים כביכול) אינם מינרליים אלא סתם מי ברז!

למעלה