כמה שאלות =] כמה עונות יש כיום לטופ מודל?? 9? ושאלת ספוילר... מי עפה יום??
S shellos New member 27/9/07 #1 כמה שאלות =] כמה עונות יש כיום לטופ מודל?? 9? ושאלת ספוילר... מי עפה יום??
מ מתן6969 New member 27/9/07 #3 שאלה הפרק משבוע שעבר... איזה מספר הוא? אני רוצה להוריד אותו ואין לי מושג מה להוריד...... בבקשה עזרה!!!
שאלה הפרק משבוע שעבר... איזה מספר הוא? אני רוצה להוריד אותו ואין לי מושג מה להוריד...... בבקשה עזרה!!!
מ מיכל 87 New member 28/9/07 #5 הי לא ראיתי את הפרק האחרון ששודר איפה אני יכולה למצוא את התמונות? או אם מישהי יכולה להעלות לפה אני אשמח... : )
הי לא ראיתי את הפרק האחרון ששודר איפה אני יכולה למצוא את התמונות? או אם מישהי יכולה להעלות לפה אני אשמח... : )
א אברילווש New member 29/9/07 #8 איפה אני יכולה למצוא../images/Emo54.gif את פרק 4 של העונה הרביעית,שהחלק בו הבנות למדו בלט?
P Pirate Captain New member 30/9/07 #12 למה יש פרסומת לטופ מודל בערוץ סטאר וורלד? זה משודר שם? אז אפשר לראות בישראל דרך הערוץ?
M Manga136 New member 27/9/07 #2 תשובות. ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif 1. כן, יש 9 עונות. 2. פורונדה (שבוע הבא כי היום זה לקט).
תשובות. ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif 1. כן, יש 9 עונות. 2. פורונדה (שבוע הבא כי היום זה לקט).
M Manga136 New member 28/9/07 #6 ../images/Emo142.gif אם את מתכוונת לפרק של אתמול, זה היה לקט. אם את מתכוונת לתמונות של שבוע שעבר (בנות הים), מישהו כבר שם אותן בשרשור הפרק היומי.
../images/Emo142.gif אם את מתכוונת לפרק של אתמול, זה היה לקט. אם את מתכוונת לתמונות של שבוע שעבר (בנות הים), מישהו כבר שם אותן בשרשור הפרק היומי.
S survivor112 New member 29/9/07 #9 ואני ממששש.. רוצה לראות את שניי הפרקים הקודמים בעונה ה-6!!!!!!בקשהההההההההה ואם לא אז לפחות התמונות..(ואני לא בטוחה אם עונה 6 זו העונה הנוכחית בהוט 3 אז אני צריכה ת'עונה שעכשיו,קיצר!!)ואם לא זה ולא זה מי השתיים שעפו?
ואני ממששש.. רוצה לראות את שניי הפרקים הקודמים בעונה ה-6!!!!!!בקשהההההההההה ואם לא אז לפחות התמונות..(ואני לא בטוחה אם עונה 6 זו העונה הנוכחית בהוט 3 אז אני צריכה ת'עונה שעכשיו,קיצר!!)ואם לא זה ולא זה מי השתיים שעפו?
M M o n t i New member 1/10/07 #17 ../images/Emo109.gif לא.. אאל"ט הם משדרים שידורים חוזרים של עונות שכבר היו. לפני שנה בערך היה את עונה רביעית שם.
../images/Emo109.gif לא.. אאל"ט הם משדרים שידורים חוזרים של עונות שכבר היו. לפני שנה בערך היה את עונה רביעית שם.
S survivor112 New member 29/9/07 #10 אני יודעת איזה פרק אני צריכה!!! עם הבובות והשחור לבן! אני חייבת לראות את הפרק כי ראיתי ת'תמונות,יש למישו קישור?
אני יודעת איזה פרק אני צריכה!!! עם הבובות והשחור לבן! אני חייבת לראות את הפרק כי ראיתי ת'תמונות,יש למישו קישור?
B Black Jane New member 28/9/07 #7 בקשר לשאלה 2, למקרה שאת/ה לא קורא/ת ספויילרים - השבוע היה לקט ואף אחת לא עפה
B Black Jane New member 1/10/07 #15 ../images/Emo35.gifמישהו יכול לצייר לי כבשה?../images/Emo80.gif שרשור שאלות! אם יש לכם שאלה, תהיה, מענה - בשרשור זה
../images/Emo35.gifמישהו יכול לצייר לי כבשה?../images/Emo80.gif שרשור שאלות! אם יש לכם שאלה, תהיה, מענה - בשרשור זה
N NP16 New member 1/10/07 #16 למה לא אמרת פרה?../images/Emo6.gif או שזה ציטוט,מן בדיחה? טוב אז השאלה שלי היא..כמה ג'ואני יכולה להיות מושלמת?!
למה לא אמרת פרה?../images/Emo6.gif או שזה ציטוט,מן בדיחה? טוב אז השאלה שלי היא..כמה ג'ואני יכולה להיות מושלמת?!
M mikmikonet New member 1/10/07 #19 זה ציטוט מהנסיך הקטן ../images/Emo3.gif ואין פה אייקום של כבשה כמו האייקון המהמם מהמסנג'ר AKA בועז מההה עודה ולתשובה- עד אין סוף
זה ציטוט מהנסיך הקטן ../images/Emo3.gif ואין פה אייקום של כבשה כמו האייקון המהמם מהמסנג'ר AKA בועז מההה עודה ולתשובה- עד אין סוף