מי בא איתי לוונצואלה יש לי כרטיס להופעה ב-11/5 (בטח, הייתי מתה.......)
P perrinat New member 7/5/03 #1 ../images/Emo35.gifמי בא איתי לוונצואלה../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif יש לי כרטיס להופעה ב-11/5 (בטח, הייתי מתה....... )
../images/Emo35.gifמי בא איתי לוונצואלה../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif יש לי כרטיס להופעה ב-11/5 (בטח, הייתי מתה....... )
S smgfan New member 7/5/03 #2 שיו חשבתי בהתחלה שבאמת יש לך כרטיס הלוואי עליי כרטיס להופעה של שאקירה!!!! אלללללה!!!! מקווה שבסיבוב הבא היא תגיע לארץ!!!!!! ד"א, מתי מסתיים סיבוב ההופעות שלה?
שיו חשבתי בהתחלה שבאמת יש לך כרטיס הלוואי עליי כרטיס להופעה של שאקירה!!!! אלללללה!!!! מקווה שבסיבוב הבא היא תגיע לארץ!!!!!! ד"א, מתי מסתיים סיבוב ההופעות שלה?
S Shakira paradise New member 7/5/03 #3 ../images/Emo99.gif../images/Emo105.gif ניראלי שהוא מסתיים ב-19 חיחיחיחיח רינתיייייי ->>> דויד הכוכב
S S h A k I New member 7/5/03 #4 רינרוש../images/Emo70.gif ../images/Emo108.gif../images/Emo20.gif גמני רוצה כרטיסיה אבל איןןןן רינתייייי,בואי נתגנב להופעה ביחד
רינרוש../images/Emo70.gif ../images/Emo108.gif../images/Emo20.gif גמני רוצה כרטיסיה אבל איןןןן רינתייייי,בואי נתגנב להופעה ביחד
P perrinat New member 7/5/03 #5 ../images/Emo20.gifשאלה טובה...../images/Emo103.gif האמת שבחודש הבא היא מתכננת להגיע ללבנון ולמצריים. אני לא בטוחה שיש תאריך "סופי". אולי כשהסיבוב הופעות יסתיים יכריזו על זה או משהו.......
../images/Emo20.gifשאלה טובה...../images/Emo103.gif האמת שבחודש הבא היא מתכננת להגיע ללבנון ולמצריים. אני לא בטוחה שיש תאריך "סופי". אולי כשהסיבוב הופעות יסתיים יכריזו על זה או משהו.......