נעלי תינוק, אמא של דפנה

../images/Emo35.gif נעלי תינוק, אמא של דפנה ../images/Emo53.gif

שלום שלום, ניסיתי היום להתחיל לסרוג נעליים לתינוק בשתי מסרגות, כפי שהכתבת לי במפגש. נראה לי שפספסתי משהו בדרך. אני מצרפת תמונה של מה שיצא עד עכשיו וליד "סקיצה" מניר שאמורה להראות לי איך הכל אמור להיראות. אין לי טיפת דימיון להבין איך זה הולך. בבקשה תכתבי שוב את ההוראות או תנסי לכוון אותי אם אני בכלל בכיוון. (יש זמן עד אוגוסט בערך
) תודה

lorli

New member
אני לא יודעת מה ההסבר שקיבלת

ואני סורגת בדרך אחרת בד"כ. אם לא תסתדרי הנה הוראות שכתבתי לאיך לסרוג גרביים לתינוק בשתי מסרגות.

יש לך טעות מההתחלה.

את אמורה לסרוג 40 עיניים רק ימין. אחר כך לחלק את הסריגה ל-3. יש לך 15, 10, 15. עכשיו את סורגת את ה-15 הראשונות מגיעה לאמצע לוקחת עין ראשונה של ה-15 יחד עם עין ראשונה של ה-10 וסורגת ביחד. ממשיכה לסרוג את ה-10 ימין שמאל כלומר שורה ימין שורה שמאל. מגיעה לסוף השורה של ה-10 (שורה ראשונה) לוקחת שוב עין מה-10 ביחד עם עין מה-15 וסוגרת ביחד. עכשיו מסובבת את הסריגה, וסורגת רק את האמצע, סורגת 9 עיניים מגיעה לעין ה-10 ביחד עם העין ה-14 של הצד וסוגרת ביחד. מסובבת את הסריגה סורגת 10 מגיעה לסוף סוגרת 2 ביחד ה-10 יחד עם ה-14 של הצד השני. כך את ממשיכה עד שנותרות לך בצדדים 8 עיניים. עכשיו יש לך 8, 10, 8 = 26 עיניים. סורגת את כולן ביחד שורה ראשונה ימין, שורה חוזרת שמאל. אם בא לך להשחיל שרוך זה הדוגמא: עין ימין, *דחוט על המסרגה, 2 ביחד, חוט על המסרגה* ומסיימת את השורה בעין ימין. מ-* עד * סורגת ככה את כל השורה. השורה החוזרת היא שמאל. אחרי שורת החורים, אני אוהבת לסרוג עוד 8 ס"מ לגובה רק פטנט כלומר עין ימין עין שמאל. אני מקווה שעכשיו הרבה יותר ברור לך.

כבר שאלות לשתיכן בבקשה:

לורי האם הכוונה ב: 2. עושים 6 הרמוניה לתחתית הטרליקיס ( הרמוניה = פעמיים ימין) 12 שורות ימין? 3. עושים 2 סטים של ימין שמאל (ימין שמאל = סט 1) שורה ימין שורה שמאל X2? אמא של דפנה בהתחלה סורגים רק שורה אחת ימין 40 עיניים. סליחה על הנידנוד פשוט עדיין אין לי ראיה לעתיד של איך הדברים ייראו ןלוקח לי המון זמן לסרוג..

lorli

New member
ראיתי שהבנת רק להבהיר ../images/Emo9.gif

הרמוניה = שתי שורות ימין סט = שורה ימין ושורה שמאל

88hentai88

New member
אני סורגת כך נעלי תינוק:

העלי 30 עיניים, סירגי בפטנט לאורך של 6 ס"מ עכשיו המשיכי לסרוג רק את ה 10 האמצעיות לאורך של 4-6 ס"מ תלוי בגיל התינוק. גיזרי חוט, חברי את החוט חזרה לתחיל השורה וסירגי בימין את ה 10 הראשונות, בצד ימין של הלשון שסרגנו מ 10 העיניים האמצעיות נעלה בין 8 ל 10 עיניים תלוי בגודל הלשון שסרגנו. ניסרוג ימין את 10 העיניים האמצעיות, נעלה עוד עניים בצד שמאל של הלשון, אותו מס עיניים שהעלנו בצד ימין וניסרוג את ה 10 האחרונות בימין, עכשיו ניסרוג את כל העיניים לאורך של 4 ס"מ וניסגור אותם בסיום. נותר רק לתפור את התחתית. בהצלחה!

../images/Emo45.gif תודה. בהוראות של אש"דפנה

הדוגמא אמורה להיות בלי תפירה בתחתית, נשמע ממש מעניין. אבל עם
כמוני.......

למעלה