סקר דמויות ואתם!!!

canimal

New member
../images/Emo35.gif סקר דמויות ואתם!!!

אי אפשר סתם לבחור דמות אהובה. אז: 1.מי הייתם בוחרים כחבר/ה הכי טוב/ה? 2.מי לרומן קצר? 3.מי למערכת יחסים? 4.אל מי הייתם הולכים לעצה? 5.את מי הייתם שולחים לטארטארוס? 6.מי כשותף/סיידקיק? אני: 1 אם יש לכם דברים אחרים שהייתם רוצים שדמות מסוימת תהיה אתם מוזמנים לכתוב..

canimal

New member
אני:

1.זינה וגאבריאל 2.ג´ייס או ג´וקסר 3.איאולוס 4.זינה 5.הופ!!! 6.קאליסטו

ענבר1

New member
איזה רעיון יפה ../images/Emo68.gif ../images/Emo66.gif

טוב החברה הכי טובה הייתי רוצה כמובן את גבריאל או זינה למה לרומן קצר? אני הייתי מעדיפה מערכת יחסים ארוכת טווח עם ארס
(מי לא הייתה רוצה?...טוב נו אולי יש כמה שלא) עצה..לקופידון כי הוא כזה חמודי ובלונדי לטארטארוס את הופ ללא ספק או את איב הגדולה (איב התינוקת היא פשוט ממי) וכשותף\סיידקיק את....בבקשה בלי לסקול אותי
באבנים אני פשוט כול הזמן שוכחת!!! הייתי רוצה את הבן של גוקסר גם הוא חתיך שכחתי איך קוראים לדמות אבל אני זוכרת איך קוראים לשחקן ויליאם גרגורי הייל או לי שכחתי אני מקווה שאני לא מתבלבלת

מור שעל

New member
אמממ....

1.הייתי בוחרת כחברה הכי טובה את זינה כמובן. 2.לרומן קצר? לא הייתי מתנגדת לרומן עם בוריאס...
3.מערכת יחסים עם בוראיס גם תיהיה אפשרות שאני לא אתנגד.. 4.הייתי הולכת לקבל עצה מלאו מה. 5.בהחלט הייתי שולחת לטארטארוס את זה שהרג את בוראיס (ברח לי השם שלו) 6.הייתי רוצה את ג´וקסר כסיידקיק...עם השטויות שלו..איך אפשר לוותר?

*זינה*

New member
או קיי... ../images/Emo98.gif

דבר ראשון השם שלו זה דגנין, אי אפשר לשכוח את אלה שהרגתי... בתור חברה הכי טובה הייתי בוחרת את גבריאל רומן קצר... הייתי בוחרת במרקוס
למערכת יחסים הייתי בוחרת בזינה. לא הוזכרה המילה רומנטיות. בקשר לעצה - אני מסכימה עם מור, לאו - מה היא המומחית לטארטרוס הייתי שולחת את יוליוס קיסר ובתור סיידקיק, הייתי רוצה, את גבריאל. -זינה

canimal

New member
לאו מה! מבריק! למרות שנראה לי שצריך

מורה לספרות כדי לפענח תעצה שלה..

THANATOS

New member
אוקיי:

1) חבר הכי טוב- ג´ייס, כי הוא אחלה של בנאדם, שמח ומבדח.
2) רומן קצר- אפרודיטה... אני באמת צריך לפרט?
3) מערכת יחסים- זינה... אני ב א מ ת צריך לפרט?
4) עצה- גבריאל... הגיון הוא הצד החזק שלה.
5) לשלוח לטארטארוס- את ארס... בלי ספק ובלי שאלות מיותרות.
6)סיידקיק- מצטער, אני פועל סולו... אולי הייתי מצרף את גניוס... אבל אתם אפילו לא יודעים מי זה...
(_______MORT

Dafi the Mighty

New member
וואו, זה באמת רעיון טוב.

1. חברה הכי טובה? הממ, הייתי רוצה את זינה בתור החברה הכי טובה שלי.
2. רומן קצר? אממ, רומן קצר? אני לא יודעת. אייקוס!
3. מערכת יחסים? סולן...
4. עצה? אני חושבת שהייתי לוקחת מגבריאל. עצה או תמיכה, כי היא מסוג האנשים שיודעים לתמוך ולתת עצות, לא?
5. לשלוח לטרטרוס? אממ, לא עולה בדעתי אף אחד שהוא כבר לא מת. אבל אם הופ הייתה חיה, אז הייתי הורגת אותה! גרר!!!
6. סיידקיק? הייתי לוקחת את זינה.

אחלה סקר.

1. חברה הכי טובה - זינה כמובן. 2. רומן קצר? רייף מ-KING CON 3. מערכת יחסים - אוטוליקוס, בוריאס, זינה (כן, גם למערכת יחסים *כזאת*) 4. עצה - לאו מה, זינה, גבריאל - נורא תלוי מה. 5. טארטרוס - קודם כל את הופ. שנית - ונא לא להרוג אותי (את יודעת למי אני מתכוונת) - אלטי. היא מפחידה אותי. 6. אני לא עובדת טוב עם שותפים וכשיש שותפים, כבר עדיף שהם יהיו שווים לך, לא סיידקיק.

ally15

New member
הממ....סקר מעניין...

החברה הכי טובה? הייתי בוחרת את זינה וגבריאל לחברות הכי טובות שלי...אני אישית לא יכולה לבחור בין שתיהן. רומן קצר....אוטוליקוס!
אני פשוט מתה על הבחור! מערכת יחסים? המממ....תנו לי לחזור עם זה עוד שבוע?
הייתי פונה בשביל עצה לגבריאל, זינה או אפרודיטה. זה באמת תלוי במה. לשלוח לטרטרוס - כמו שדפי אמרה, אם הופ לא היתה כבר מתה...הייתי שולחת אותה. כשותף הייתי בוחרת בג´וקסר וכשותפה את אמאריס!
שניהם כל כך מתוקים... אביב

וואי! אדיר!

בשביל שרוני: 1. זינה 2. ארס 3. הממ.. בואו נחשוב... אריס אולי? 4. זינה 5. בואו נחשוב בהגיון - המממ... גבריאל? 6. זינה, איזו שאלה בכלל... בשבילי: 1. זינה כמובן! 2. קאליסטו נראה לי... 3. בואו נראה... זאת אני, כאילו! אלטי - דהההההההההה 4. או זינה או אפרודיטה... 5. את סיאן, האמזונה, ואת אנוקין, אוי, היא כבר בגהינום... נו, אני בנאדם טוב! אני לא יכולה לשלוח אנשים לטארטרוס... 6. ל י ו ו י ה ! לא איב, ליוויה!

*neta*

New member
אחלה סקר ../images/Emo98.gif

1.זינה 2.ארס... 3.נמנעת מלענות... 4.מסכימה עם עוד כמה-לאו מה (או זינה זה באמת תלוי...) 5.הופ. בהחלט הופ. 6.זינה....

אוקי.....

1. אראס.... כי איתו בסביבה, מי יכול עלינו? 2. אם קצר אז קאליסטו.... 3. למערכת? גבריאל כמובן!
4. לעצה הייתי הולך כמובן לזינה. 5. את... ארר.... קאליסטו אחרי שהרומן הקצר יגמר? 6. ארר.... אוטוליקוס.

Necessary Evil

New member
......

1. זינה. 2. לא. 3. ג´וקסר אני מניחה... 4. לאו מה לא..היא טובה מידי...גם גבריאל...זינה מאוזנת יותר..זינה! 5. נג´רה!!! לטארטארוס מ-י-ד! 6. לא כסיידקיק אלא כשותפה...זינה.

עידו א

New member
מותר גם להשתתף?

אני מקווה שכן
אז ככה: 1. גבריאל 2. אפרודיטה
3. גבריאל, למרות שזה די סותר את שאלה 1, כי בדרך כלל אי אפשר שניהם 4. זינה כמובן 5. יוליוס קיסר, להוריד את השחצנות שלו 6. זינה

שלומית1

New member
לפי דעתי....

1. לא אחרת מאשר זינה (לא עלה בדעתי לבחור מישהו אחר) 2. רומן קצר.... המממ... אוטוליקוס יכול להיות משעשע 3. מי אם לא דם מדמה של זינה - סולן... 4. גבריאל או לאו מה (אם הייתי מבינה אותה..) 5. הופ - היא גרמה מספיק סבל.. למרות שיש עוד מועמדים כמו קליסטו ואראס..
6.ז י נ ה ! ! ! !

lucy 2000

New member
אחלה של שאלה!

חבר הכי טוב - ברור שזינה או גבי!!!! רומן קצר - אוטוליקוס מערכת יחסים - סולן טארטארוס - המעצבן המתולתל מ-the delivorer בגללו התחילו כל הצרות עם הופ ! והוא עבד על גבריאל!!!!!!!! כשותף - זינה

למעלה