סקר חדש

veredmp

New member
../images/Emo35.gif סקר חדש ../images/Emo35.gif

בהשראתה ובניצוחה של רוני, התווסף סקר חדש
אתם מוזמנים לענות עליו גם במערכת הסקרים וגם על גבי הפורום: איזה קאבר של מירי הוא האהוב עליך? (שימו לב, לא נלקחו בחשבון שירים שמירי שרה רק פעם אחת, שירים שהיא הקליטה, אירוחים שלה אצל זמרים אחרים או אירוחים של זמרים אחרים אצלה) הסיבה שהוצאנו את השירים האלה מהסקר היא שאחרת הסקר יהיה בעל עשרים תשובות בערך
והאופציות: Cry Me a River Jesse Over the Rainbow אם תלך מכאן דוד ושאול (שיר געגועים) על הגשר הישן ענו בהמוניכם

veredmp

New member
ההצבעה שלי ../images/Emo9.gif

אחרי התלבטות קלה בין "אל תלך מכאן" לבין "על הגשר הישן" בחרתי ב"גשר". שניהם שירים עוצמתיים, אבל "גשר" עושה לי את זה קצת יותר

ady18

Well-known member
אממ התלבטות

בין Over the Rainbow לדויד ושאול הגשר הישן אבל הלכתי בסוף על הגשר הישן

Rony 05

New member
ושלי

בהנחה שמירי באמת תתייחס לסקר. אני מאוד אוהבת את מעבר לקשת, על הגשר הישן ודוד ושאול אבל בחיים היא לא תחזיר את דוד ושאול, כך שעדיף לא לבחור בו והוא לא יבחר ע"י רוב את מעבר לקשת היא שרה רק באירועים מיוחדים כאלה שמתחשק לה ועל הגשר הישן כבר יש סיפור ככה שהכי "הגיוני" להשאיר אותו

איריס מ

New member
על הגשר הישן ../images/Emo99.gif

למרות ש... חבל שאי אפשר לבחור יותר משיר אחד
באופן כללי אוהבת את הביצועים של מירי לכל השירים... מלבד Jesse שלא זוכרת ששמעתי אותו

BRANGELINA

New member
קשה לי

כי אני אוהבת את כולם ממש ממש ממש ממש ממש.... אבל אם צריך לבחור אני אבחר את... לא יודעת נו זה קשה ליייי לא מצליחה לבחור...

viko222

New member
Over the Rainbow-הסבר בפנים../images/Emo9.gif

פשוט מאד כולנו יודעים שמירי אוהבת טבע ומה שיש בשיר זה תיאור של טבע.ממה שאני הבנתי חחח במשפט אחד.שיר שמבוצע מאד מאד יפה ע"י מירי ושיר שמאד מתאים לה בגלל המילים שלו..

למעלה