סקר חדש

DesertRose7

New member
../images/Emo35.gif סקר חדש ../images/Emo35.gif

הדיסק החדש יוצא.. ואתם
תוצאות הסקר הקודם-
איזה שיר הייתם מעדיפים בתור סינגל ראשון? 15% רצו שיר אחר מהאלבום 25% רצו את I've Got You 60% רצו את I'll Be Ok וגם קיבלו אותו
סה"כ 20 אנשים השתתפו - אני מצפה ליותר הפעם.

DesertRose7

New member
../images/Emo26.gif ואם כבר דיסק חדש..

הגירסה המיוחדת או מה שנקרא ה-"דיגיפאק" שאף אחד לא ידע בברור מה היא תכיל ואיך תראה מתבררת כאותו הדיסק עם אותם השירים רק עם עטיפה שונה. אותה הגברת, בשינוי אדרת.

PunK RocK 1o1

New member
אין משהו מעניין

רק עוד פוסטר וקופסא יותר יפה.. משהי ברשמי שכבר קיבלה אותו אמרה שאין משהו מעניין ואין גם DVD.. לא נראה לי שזה שווה את זה

DesertRose7

New member
ומה ההבדל בין מה שכתבת למה

שאני כתבתי?! חחח.. וכן, כתבתי את זה אחרי שקראתי על זאת שקיבלה את זה ואמרה שזה אותו דבר רק העטיפה שונה.

PunK RocK 1o1

New member
לא יודעת מה עבר עליי

הייתי בטוחה שכתבת משהו אחר.. מצבי ממש לא בסדר

loserontheloose

New member
אז היא לא קיבלה את ה-digipack

בגלל שהאתר של tesco רושם שיש 2 דיסקים, וזאת בעצם המטרה של digipack - להכיל יותר מדיסק אחד. וזה לא יעלה 4 פאונד אקסטרא אם אין שם שום דבר מיוחד. אנשים, היגיון. תשתמשו בו.

DesertRose7

New member
היא הזמינה מאסקו..

שמעי אני כותבת מה שאני קוראת.. אני לא ממציעה. חות מזה באתרים מסוימים כתוב 2 ובאתרים מסוימים כתוב 1. בנתיים זה הגירסא שהבנתי שיש.. אד שאני אשמע על משהו אחר.

loserontheloose

New member
ואני לא יכולה להצביע...

כי אף אחת מהאופציות לא מתאימה לי. לי יתאים "אבקש מחברה שגרה באיים הבריטים לקנות לי"

DesertRose7

New member
8../images/Emo12.gif

אני מקווה שהמכירות של האלבום יפצו..חחח.. למרות שזה לא באמת משנה לנו המקום נכון?!

Hip Hop star

New member
אה?

זאת חתיכת נפילה=|... ושחר,חשבתי שאמרת שאם הם לא מקום 1,החברה מעיפה אותם..למה סוטרים אותי?
... איפה חגיגתה?

DesertRose7

New member
מתי אמרתי דבר כזה?

למה שיעיפו אותם? הם להקת הפופ אולי הכי מצליחה בבריטניה?! למה שיעיפו אותם??

Hip Hop star

New member
אנ..נראה לי שכן...

אני זוכרת שאת ונראה לי איילין או חן אמרתן......

למעלה