סקר סקר סקר

bleeding guitar

New member
../images/Emo35.gif סקר סקר סקר ../images/Emo35.gif ../images/Emo168.gif

מי שלא עונה דנע תכפכף אותו
השיר [של איגי] שאתם הכי מתחברים אליו?
השיר [של איגי] שאתם הכי פחות מתחברים אליו?
השיר [של איגי] שגורם לכם תמיד לשמוח/לחייך?
השיר [של איגי] שיגרום לכם להזיל דמעה?
השיר [של איגי] שאתם הכי אוהבים לשמוע בהופעה?
שיר שהכי הייתם רוצים שאיגי תחדש...
הדיסק [של איגי] שאתם הכי אוהבים?
הדיסק [של איגי] שאתם פחות אוהבים? ובכלליות עכשיו:
השיר לאחרונה שאתם הכי מתחברים אליו?
השיר שגורם לכם לרצות לסגור את הרדיו/טלוויזיה?
השיר שתמיד גורם לכם לחייך?
השיר שגורם לכם להזיל דמעה?
השיר שאתם הכי אוהבים בביצוע הופעה חיה?
הדיסק שאתם הכי אוהבים?
הדיסק שאתם הכי פחות אוהבים?

A t z a

New member
רציני אל תעצבנו אותי../images/Emo80.gif

אני אפוצץ אתכם, כל אחד ואחת מכם בנפרד
תענו על הסקר
ברור?

Peeeach

New member
:) דנע תעני גם את מה את עושה פוזות ../images/Emo11.gif

השיר [של איגי] שאתם הכי מתחברים אליו? מתחברים?חח... אממ.לא יצא לי לחשוב על זה.. אולי מסתובבים? השיר [של איגי] שאתם הכי פחות מתחברים אליו? הפכתי אבן. השיר [של איגי] שגורם לכם תמיד לשמוח/לחייך? דולי פרטון!! השיר [של איגי] שיגרום לכם להזיל דמעה? סליחה אבל כלום חח.. השיר [של איגי] שאתם הכי אוהבים לשמוע בהופעה?
שיר שהכי הייתם רוצים שאיגי תחדש... הדיסק [של איגי] שאתם הכי אוהבים? אממ.. הדוור.. הדיסק [של איגי] שאתם פחות אוהבים? בעדינות ובכלליות עכשיו: השיר לאחרונה שאתם הכי מתחברים אליו?my favorite mistake של שרלי קרואו השיר שגורם לכם לרצות לסגור את הרדיו/טלוויזיה? הראל סקעת. השיר שתמיד גורם לכם לחייך? אממ... אינפקציה וכאלה ואיימי ואלרי. אה ו!! עברתי רק כדיי לראות השיר שגורם לכם להזיל דמעה? מה אעשה- ארז לב ארי
השיר שאתם הכי אוהבים בביצוע הופעה חיה? השיר שלי של קספרים הדיסק שאתם הכי אוהבים? הוו..אממ יש מלא. אלניס מוריסט.. של פירל ג'ם.. של איימי וינהוס.. הדיסק שאתם הכי פחות אוהבים? שיש לי?...... לוידעת. אני אוהבת את כל הדיסקים שיש לי.. . אבל בכללי? אני מאמינה שהייתי פחות אוהבת דיסק של זהבה בן לדוגמא חח..

A t z a

New member
בואנה../images/Emo11.gif../images/Emo80.gif

ברור שאני אענה, אני מחכה שיהיו תגובות ואז גם אני אגיב.

A m 0 s

New member
אם כך...

השיר [של איגי] שאתם הכי מתחברים אליו? יש כמה לא זוכר אותם עכשיו.. השיר [של איגי] שאתם הכי פחות מתחברים אליו? לא יודע.. את השניים הראשונים בקושי שמעתי ואת 'בעדינות' אין לי... השיר [של איגי] שגורם לכם תמיד לשמוח/לחייך? יש עוד סיכוי, מילים יפות, מסתובבבים הדוור... מילווקי נו הרשימה עוד ארוכה.. השיר [של איגי] שיגרום לכם להזיל דמעה? לא חושב שיש כזה.. השיר [של איגי] שאתם הכי אוהבים לשמוע בהופעה? --- שיר שהכי הייתם רוצים שאיגי תחדש... תנו לי לחשוב על זה.. הדיסק [של איגי] שאתם הכי אוהבים? אני חושב שאת מסתובבים הדיסק [של איגי] שאתם פחות אוהבים? תשובה 2 ובכלליות עכשיו: השיר לאחרונה שאתם הכי מתחברים אליו? אני פשוט לא מפסיק לשמוע את האלבום "סוג של ורוד" של תמר גלעדי, כל כמה זמן יש שיר אחר שנאי הכי אוהב... השיר שגורם לכם לרצות לסגור את הרדיו/טלוויזיה? הראשון שעולה לי בראש זה קובי אפללו בעעעעעעע להקיא - אני זוכר שכל פעם ששמעתי את הדבר הזה ישר העברתי ערוץ או פשוט סגרתי ת'טלוויזיה השיר שתמיד גורם לכם לחייך? יש מיליון כאלה.. השיר שגורם לכם להזיל דמעה? השיר הכי עצוב שאני חושב עליו זה "אם אתה שומע" של דנה - שאתם עוד לא מכירים.. השיר שאתם הכי אוהבים בביצוע הופעה חיה? מלך, חמימות חולפת, אהבה, בומביי, בוכה לך, יש בזה טעם לומדת לעוף יאא יש עוד מיליון מלא מלא מלא שירים!! הדיסק שאתם הכי אוהבים? יש לי רשימה ארוכה ארוכה.. הדיסק שאתם הכי פחות אוהבים? אני לא יודע.. אבל אני נזכר שקניתי את הדיסק של איתמר רוטשילד - דיסק מיותר שאני לא יודע למה קניתי אותו.. חוצמשני שירים אפשר להשמיד את כולו!! ויש יש המון דיסקים שעדיף שלא היו יוצאים אי פעם לאור - כי גם ככה המוזיקה הישראלית לא נמצאת ממש במצב טוב ואלה ממש מדרדרים אותה!!

A t z a

New member
הוא מתייחס לחידוש שהיא עשתה../images/Emo80.gif

ביצוע אחד היפים

A m 0 s

New member
אני יודע שזה חידוש לגזוז - אבל לדעתי החידוש

הפעם הרבה יותר מוצלח מהמקור!!

bleeding guitar

New member
יאללה יאללה ../images/Emo168.gif

השיר [של איגי] שאתם הכי מתחברים אליו? אדום השיר [של איגי] שאתם הכי פחות מתחברים אליו? לא יודעת השיר [של איגי] שגורם לכם תמיד לשמוח/לחייך? בדרך למילווקי השיר [של איגי] שיגרום לכם להזיל דמעה? האממ לא יודעת השיר [של איגי] שאתם הכי אוהבים לשמוע בהופעה? אדום שיר שהכי הייתם רוצים שאיגי תחדש... האמממ יש לי חברה
סתם חח הדיסק [של איגי] שאתם הכי אוהבים? אדום הדיסק [של איגי] שאתם פחות אוהבים? בעדינות? לא יודעת לא מכירה אתה הדיסק ובכלליות עכשיו: השיר לאחרונה שאתם הכי מתחברים אליו? keep on rocking in the free world השיר שגורם לכם לרצות לסגור את הרדיו/טלוויזיה? כל שיר של חבורת כוכב נולד השיר שתמיד גורם לכם לחייך? תראו אותי של הקספרים השיר שגורם לכם להזיל דמעה? תחזור תחזור של משינה השיר שאתם הכי אוהבים בביצוע הופעה חיה? שלח לי מלאך - משינה הדיסק שאתם הכי אוהבים? ואי יש מלא כאלו הדיסק שאתם הכי פחות אוהבים? ואי יש מלא כאלו גם

A t z a

New member
בהצלחה../images/Emo80.gif

השיר [של איגי] שאתם הכי מתחברים אליו? משתנה, כרגע מסתובבים השיר [של איגי] שאתם הכי פחות מתחברים אליו? כרגע
? ממ נגיד ש..קח את מה שיש בי
? השיר [של איגי] שגורם לכם תמיד לשמוח/לחייך? יש עוד סיכוי, שיר הנגב, מילווקי, רק רגע... השיר [של איגי] שיגרום לכם להזיל דמעה? האיש שחסר, כוכבים ושמיים. השיר [של איגי] שאתם הכי אוהבים לשמוע בהופעה? בעדינות, דה
שיר שהכי הייתם רוצים שאיגי תחדש...- לא עולה לי כרגע הדיסק [של איגי] שאתם הכי אוהבים? אני אף פעם לא מצליחה להחליט, יכול להיות שאת מסתובבים, אבל אני ממש לא יודעת זה קשה. הדיסק [של איגי] שאתם פחות אוהבים? חח ממש
ובכלליות עכשיו: השיר לאחרונה שאתם הכי מתחברים אליו? מזה מתחברת? שונאת את הביטוי הזה. השירים שאני שומעת הרבה לאחרונה זה איים יורז, שיר אהבה אינדיאני, מה אעשה. השיר שגורם לכם לרצות לסגור את הרדיו/טלוויזיה? "לא אומרת כלום" מטרופולין השיר שתמיד גורם לכם לחייך? אווימבאווה?
השיר שגורם לכם להזיל דמעה? אוי לא יש מלא כאלה השיר שאתם הכי אוהבים בביצוע הופעה חיה? כנ"ל אין לי מושג הדיסק שאתם הכי אוהבים? נוווו הדיסק שאתם הכי פחות אוהבים? מאיפה אני יודעת? אני כנראה לא שומעת אותו.

למעלה