עוד שאלה אם לא אכפת לכן...

שרונה27

New member
../images/Emo35.gif עוד שאלה אם לא אכפת לכן...

רציתי לדעת איזו בדיקת הריון ביתית נחשבת הכי אמינה? אני יודעת שבדיקת דם זה הכי הכי אבל בכל אופן אני רוצה לקנות ערכה ביתית.
לכולכן על התשובות שנתתן לי בקשר לכאבי הציצים. אני מנסה לשמור ל אופטימיות.

ט ל ט ל י

New member
שמעתי על מקלון הזהב וקליר בלו

שנחשבות אמינות, אני בטוחה שעוד בנות יענו לך בהקדם מחזיקה לך אצבעות!!! טל

חן123

New member
אני יודעת שזאת לא התשובה שאת רוצה ל

אבל בתור מישהיא שבאמת ניסתה כמעט את כולן אף אחת! קיבלתי כ"כ הרבה תשובות לא נכונות (לשני הכיוונים!) שאני פשוט ממליצה לך לוותר חכי לבדיקת הדם עם כל הקושי שבכך בהצלחה!

שרונה27

New member
אבל המתח הורג אותי ../images/Emo5.gif

ובא לי לעשות את זה בבית ולקבל שני פסים (הלוואי). אז בכל אופן, אין לכן המלצה?

ט ל ט ל י

New member
אני בדקתי יום לפני האיחור עם קליר

בלו, ויצא פס נוסף חלש חלש, ישר רצתי לעשות בדיקת דם באותו יום ויצאה בטא 60. תנסי לפי דעתי אבל אל תסמכי, תחכי לפחות למחר (12 יום מההחזרה-לפי מה שכתבת בפוריות) מקווה בשבילך שהפעם זה זה טל

יש ערכה שהיא לא מקלון אלא כוס

אני לא זוכרת את השם אבל אין שום בעייה לברר בסופרפארם. היא נחשבת לאמינה ביותר - וליקרה ביותר. אני מכירה את הצורך לעשות עוד בדיקה ביתית, ועוד אחת, ועוד אחת, ועוד אחת... גם לי במגירה היה אוסף של ערכות בדיקה מכל המינים והסוגים והייתי בודקת 3 פעמים ביום למרות שהייתי יודעת שזה מטופש ואני סתם מתסכלת את עצמי... קשה, קשה להתאזר בסבלנו כשכ"כ מחכים למשהו... שיהיה לך בהצלחה

ודבר נוסף...

אני קיבלתי תשובה חיובית בערכה רק לאחר 18 יום מההזרעה...אם קיבלת זריקות כוריגון, יש להמתין מעבר ל-12 יום מאחר והזריקות גורמות לתשובה חיובית (אני יודעת - גם את זה ניסיתי
)

mizkeren

New member
בתור אחת שעשתה כל בדיקה אפשרית

מקלון הזהב מקום ראשון עוד לפני האיחור במחזור - בהצלחה

למעלה