פינת השאלה ההזויה

Spirit4

New member
שאלה

שבוע טוב לכולם! יש לי שאלה בקשר לדיסק אנימלס האם יש קשר בין הדיסק לספר חוות החיות של ג'ורג' אורוול?

Abbey Road15

New member
שלום.

אפשר בבקשה רשימה של כל הדיסקים שלהם עם השנים בהם יצאו? ומתי סיד בארט עזב? תודה מראש.

oribarak

New member
אכן כן

לפי השמועות, או הסיפורים, או העובדות, רוג'ר ווטרס לקח את הרעיון מאחורי הספר.. הספר נתן לו השראה לכתוב את הדיסק

ורה

התשובה נמצאת ב"שאלות נפוצות". ג'ון - אני לא חושבת שמדובר במישהו ספציפי.

יש לנו דיסקוגרפיה ב"שאלות נפוצות"

שם תמצא את כל הפרטים. ב"מאמרים" יש ביוגרפיה מקוצרת של הלהקה, עם הפרטים על סיד בארט ששאלת.

DOCTOR ROBERT

New member
בנוגע לקרדיטים בחומה

הסתכלתי על החוברת שמצורפת לאלבום ושם כתוב: written by roger waters except: young lust- waters gilmour comfortably numb- gilmour waters run like hell- gilmour waters אם השם של ווטרס כתובקודם זה אומר שהוא כתב וגילמור עזר ולהיפך מתי שכתוב קודם גילמור?

אני חוזרת ומבקשת לא לנצל"ש שרשורים

בפעם הבאה שתעשה זאת, אאלץ למחוק את הודעתך. השם הראשון בקרדיטים בד"כ מתייחס לתמלילן, והשני למלחין. במקרה הזה, אני לא בטוחה. בכל מקרה, שניהם חיברו את השיר ביחד, זה לא שאחד "עזר" לשני.

מה את צוחקת

נכנסתי לברר מי זו באמת וזה הוביל אותי לדף ריק מתשובה! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=648&QID=11415

משונה מאוד...

הטקסט איכשהו נמחק. בכל אופן, ורה לין היתה זמרת בתקופת מלחמת העולם השניה. שיריה האופטימיים ליוו את החיילים הבריטיים בצאתם למלחמה, והיא היתה פופולרית מאוד. אחד משיריה הידועים היה We'll Meet Again. עבור ווטרס, ורה לין מסמלת את האופטימיות של התקופה שלאחר המלחמה, התקווה שתום המלחמה ונצחון ה"טובים" יביא לתחילתו של עידן חדש, טוב יותר, בתולדות העולם. ווטרס, כמובן, חושב שהבטחות אלו לעולם טוב לא מולאו, והפוליטיקאים בגדו באותו חלום, The Post-War dream.

חרטושה

New member
כן.

אבל לא באופן זהה לספר חוות החיות של ג'ורג' אורוול. כלומר, זה לא אחד לאחד ולא מדובר בתרגום של הספר למוזיקה, אלא הכוונה היא שהספר נתן איזו השראה, איזה כיוון כללי לפלויד כאשר הם כתבו את אנימלס וגם זה באופן חלקי.

שאלה...

קצת מוזר שאני שואלת.. אבל מי שר את ההתחלה של "waiting for the worms"? ["Sitting in a bunker here behind my wall"]... ובכלל מי שר מה? אני יודעת שאת comfortably numc זה רוג'ר ווטרס ודיוויד גילמור.. ואת hey you זה גילמור... וזהו...!!! מי שיכול לעזור לי אני אשמח!! :)

למעלה