פינת השאלה הזהה

marblearch

New member
היי חבר'ה, יש לי שאלה

שלום לכולם!! שאלה לי אליכם, האמת קצת מוזרה אבל אם מישהו ידע את התשובה זה שווה לי הכל... אז ככה, אתמול ישבנו כמה חברים בבאר שבע בבית קפה שנקרא ערביקה (אם מישהו מכיר) ברקע התנגנו קאוורים מדהימים של הפינק פלויד, את הקאוורים שרה זמרת וכששאלנו את המלצר מי זו הוא ענה שבעל הבית לא מוכן לגלות אבל כולם שואלים את השאלה הזו והוא משיב כי הם הקליטו אותה במיוחד בשביל המקום... (בדיחה זולה שלהם) אז אם למישהו יש קצה חוט, בדל ושמץ של מושג לגבי העניין אני אודה לו מאד. אני יודע שזו שאלה מסובכת, תודה לכולם

Roi Blues

New member
יש לי שאלה שמציקה לי...

בתמונה שצירפתי (תמונה מפורסמת יחסית), מצויר על כל בחורה אלבום אחר של פינק פלויד. את כל האלבומים הצלחתי לזהות מלבד אחד, זה שנמצא בין דארק סייד לאמא לב-אטום. הוא בעצם האלבום השני משמאל. מישהו יכול לעזור לי לזהות את האלבום המסתורי?

meytar

New member
לא מסובכת, דווקא דיברו על הקאוורים האלה פה.

אני לא זוכרת מה התשובה, אבל אני מניחה שבקרוב מישהו יענה לך:)

RELICS

אלבום אוסף של שירים מוקדמים, שיצא בתחילת שנות השבעים. גש לדיסקוגרפיה של הפורום (ב"שאלות נפוצות"), שם מצויים כל הפרטים עליו.

RoieL

New member
רליקס זה לא האלבום אוסף שהיה אמור להתחרות

ב- TFC? או שאני מתבלבל?

מה פתאום... רליקס יצא בתחילת

שנות השבעים לאחר שהפלויד התחילו לעשות שם לעצמם בארה"ב. עד אז הם לא היו ידועים שם בכלל. האוסף היה אמור להציג את השירים המוקדמים שלהם, בפני הקהל העולמי, ובמיוחד האמריקאי.

FunkyMonk

New member
רליקס בהחלט יכול וצריך

להיכנס לפנתיאון האלבומים הגדולים ביותר של הפלויד, על אף שהוא אוסף.

FunkyMonk

New member
מסכים כל כך! ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ועוד אחד ../images/Emo45.gif

flowerboy69

New member
התמונה הייתה חלק מהפרסום של הפלויד

back cataloge שהיה הוצאה מחודשת של אלבומים עם חוברת מעודכנת כמו גם הוצאה מחדש של כמה תקליטים בינהם היה piper בגרסת מונו מחודשת... האלבום relics שעד אז לא היה בדיסק אלא יצא על דיסק רק באוסטרליה וזה היה ללא הסכמת חברת התקליטים כך שהייצור שלו הופסק מאוד מהר יצא באופן רשמי עם אותה עטיפה כחולה(במקור הייתה לבנה) ויצאה גם בתקליט עם עטיפה זו.אני עדיין זוכר שקיבלתי טלפון מחנות הדיסקים ואמרו לי שיצא איזה דיסק חדש לפלויד עם קטעים נדירים אז בקשתי מאמא שלי והיא הביאה לי אותו וגיליתי שזה relics רק מחודש על דיסק...

MilkShack

New member
או שהקטעים הם קטעי שירה קצרים מתוך שירים שלהם

או מהדארק סייד, או שחירטטו אתכם. שומעים ממש ליריקה מלאה?

flowerboy69

New member
יש כמה אלבומים של זמרות ששרות פלויד

העיקריים הם redux,echoes of pink ו bosa nova ויש גם אחרים קצת יותר נידחים...

../images/Emo35.gif פינת השאלה הזהה ../images/Emo35.gif

יש לכם שאלה בקשר לפינק פלויד? העלו אותה כאן, ונענה במהרה.

Pete Best

New member
עוד שאלה.. Flickering Flame

של מי השיר Flickering Flame, מי כתב ואיפה הוא מופיע? ועל מה הוא מדבר?

flowerboy69

New member
ממה שידוע לי

פירוש המשפט זה-"קנית גיטרה כדי להעניש את אמא שלך" השיר flickering flame הוא של ווטרס.מופיע באלבום האוסף שלו והיה בהופעות שלו ב2002.

כי הוא לא התכונן על שיר אחר

הוא לא היה יכול לבצע שיר אחר של הפלויד, בלי הפלוידים - כי זה כבר מוזר מדי. תאר לעצמך את ווטרס מבצע את Shine או Wish לבדו, או עם להקת הליווי שלו, בעוד גילמור ושות' עומדים כמה מטרים ממנו. לא היתה לו ברירה אלא לקחת את אחד משירי הסולו שלו, להערכתי.

למעלה