פינת השאלה הזהה

The West Star

New member
Shine on you crazy daimond?

1. איך השיר קשור לסיד? 2. אני כל הזמן רואה שמדברים על 5 חלקים! ואצלי בדיסק יש רק שניים. מה הקטע? תודה.

itayr22

New member
הופעה של פינק פלויד

הודעה חשובה לחברי הפורום !!!! בעמוד המרכזי של מוסף "24 שעות" 21/04/05 מופיעה בפיסקה האחרונה של המאמר רשימה של אומנים שחוזרים להופיע בשנה הקרובה וביניהם פינק פלויד. מישהו יכול לאשר את זה? מישהו יכול להגיד לי שזו לא טעות ? מחכה לתשובה דחופה איתי

טעות

אין שום תכניות כרגע לפלויד לחזור להופיע. לווטרס יש תכניות להוציא אלבום סולו ולצאת להופעות, בשנה הבאה (2006) ויתכן שגילמור יעשה גם כנ"ל - אבל לא הפלויד, כלהקה.

deePink

New member
בראזיליות צועקות???

אוקי אין לי מושג על מה אתה מדבר... אבל אני אנסה לנחש... אולי התכוונת לקלייר טורי (מקווה שרשמתי נכון) בthe great gig in the Sky שנמצא בדיסק המדהים the dark side of the moon? או שלשיר אחר?

Shakty

New member
../images/Emo45.gifברזילאיות צועקות-בפברואר בקרנבל

הרבה ברזילאיות שצועקות מעבר לזה יש הרבה סרטים באינטרנט עם ברזילאיות שצועקות.

למה לא?

יש סיכוי. כל עוד המצב הבטחוני יציב. ואם הפלויד כן יחזרו להופיע, יש גם סיכוי שהם יגיעו לכאן.

wish i was here

New member
הלוואי הלוואי

אבל...קהל האוהדים (לא מעריצים-אוהדים,חה חה
) שיש פה מספיק גדול עד שיתשתלם להם לבוא?

אתה צוחק???

פינק פלויד היא הלהקה הזרה הכי פופולרית בארץ. יותר מהביטלס, כמדומני.

זה יותר רושם מנתונים

בסקרי פופולריות למיניהם שנערכו בשנים האחרונות, הפלויד ואלבומיהם הגיעו לראש הסקרים, לפני הביטלס ולהקות אחרות, לפעמים בהפרש ניכר. כמו כן, משיטוט באתרים ופורומים ישראליים ברשת, אני רואה שהפלויד מוזכרים כלהקה אהובה בשיעור גבוה יותר מלהקות אחרות (מלבד להקות חדשות יחסית, מהשנים האחרונות, שנוער צעיר אוהב יותר).

afon

New member
דוקא לא ממש

לפני כמה ימים בגלגלץ היה תחרות בין פינק פלויד ללד זפלין ולד זפלין ניצחו בהפרש קטן אך עדיין ניצחו. וזה היה על פי בחירת הקהל, גם אני השתתפתי :) וגם זה שהם פופולרים לא אומר שהקהל יכול לכסות את עלויות ההפקה.

melancholy man

New member
דווקא כן

הסקרים האלה של גלגלץ אורים במקרה הטוב שמאזיני התחנה בשעה מסוימת העדיפו את זפלין על פינק פלויד, זה מדד אקראי שלא אומר כלום. אם אתה מחפש סקר שכן יכול להגיד, דווקא סקר האלבומים של Ynet מלפני שנה הוא מדד הרבה יותר טוב. כבר הרבה שנים שפ"פ היא הלהקה הכי פופלרית בארץ, כל כרטיס שיוצא למכירה בארץ ימכר (כמעט בלי קשר לעלות הכרטיסים), בקשר לכיסוי הוצאות ההפקה, זה כבר תלוי בעלות יותר, מה עוד שישראל היא שוק קטן ומבודד, כשיוצאים להופעה בגרמניה למשל, אפשר להופיע כמה פעמים במספר מקומות סמוכים וכך להוזיל את עלויות ההפקה, אצלנו אפשר לכל היותר להופיע פעמיים שלוש, לא יותר.

../images/Emo13.gif

אני משערת שב"תחרות" בגל"צ השתתפו לא יותר מכמה עשרות אנשים... כך שהתוצאות לא ממש תקפות (לא שזה משנה לי, אגב). אני מניחה שכרטיסים להופעות של הפלויד לא יהיו זולים, אך זה אפשרי. הרולינג סטונס מגיעים לכאן, כך על פי הדיווחים, ובעבר היו כאן הופעות של אמנים בסדר גודל כזה (דייויד בואי, בוב דילן ועוד). זה לא בשמיים. וכאמור, אין לי ספק שיש בארץ קהל גדול מספיק בשביל הופעה של הפלויד. עשרות אלפי אנשים, לפחות.

toao

New member
זה לא משקף משום...

שגלגל"צ משחזרים את אותו ה"דו קרב" אחת לכמה זמן, ובשתי הפעמים הקודמות (שיצא לי לשמוע) שהוא נערך בין פ"פ ללד, פ"פ ניצחו. חוץ מזה שיוצא לי לגלוש באתר מומה לעתים קרובות, ופ"פ הופיעה ברשימת חמש הלהקות הפופולריות (מבחינת כמות הכנסות בפרק זמן מסויים) מספר רב פי כמה וכמה של פעמים. לאורך זמן לא יצא לי לראות אף להקה לועזית שהתקרבה אליהן.

למעלה