פינת השאלה הזהה

eli4785

New member
שלופ שלולם לכם שאלה קטנה....

אני אלי מפורום מתופפים (מספר 361) יש אצלנו אחד בפורום שטוען שפינק פלויד יופיעו בלילה בין 24 ל 25 ליולי ברודוס יוון ואף יצאו לטור אירופאי (ראו קישור) האם נכון הדבר או שאמה הבנאדם הוזה בוצרה קשה ביותר?

Giant20

New member
חייב לדעת עוד...

עליהם... הבעיה שאני לא כל כך טוב באנגלית. איפה אפשר לקרוא עליהם דברים שהם קצת יותר מהיסטוריה פשוטה (אותה אני יודע) בעברית!!! תודה מראש

Misha345

New member
brick

רציתי לדעת מי מנגן את הסולו האדיר בחלק השני של another brick in the wall תודה :)

פינק פלויד ינגנו בחתונה שלי

שתתקיים בתאריך מסווג, מתישהו במילניום הנוכחי, בגינה של אחותי בכפר סבא. מספר שעות לפני הארוע, אני אודיע על כך לגולשים נבחרים וכך, רק הם יזכו לראות את הפלויד המאוחדים (עם סיד) מנגנים את מיטב שיריהם (אני זוכה לבחור אלו). לאחר שיגמרו את המיץ ואת עוגת הפירות של דודה שלי, ייצאו הפלויד לסיבוב הופעות בין-גלקטי, במהלכו יגלו את רזי הפסיכדליה הבריטית לתושבי אלפא קנטאורי (אלו שחתפו את סיד, כזכור. הקנטאורים התכוונו בכלל לחתוף את רוקי אריקסון, אך טעו בקואורדינטות. עד היום הם מקשיבים בעיקר לגראז' טקסני עצבני. ולביונסה נואלס). את הכרטיסים, שיימכרו ב-1000 פאונד החתיכה, אפשר לרכוש אצל flowerboy. אלטרנטיבית, אפשר לקרוא את ה"חשדות", למטה.

Coon Jew

New member
זה הביוגרפיה הכי ארוכה בעברית

http://mitkadem.homestead.com/files/floyd/index2.html

פרוייקט Household Objects

לא היה אלבום. אחרי DSOTM הפלויד חיפשו את דרכם (כרגיל) וניסו רעיון חדש: להקליט אלבום באמצעות כלי-בית בלבד (גומיות, אטבים וכד'), לא כלי-נגינה מקובלים. לאחר כמה נסיונות באולפן, הרעיון נזנח. ניק מייסון אמר שדבר לא נשאר מההקלטות, ורק צליל אחד - זה של כוסות מצטלצלים - שולב ב-WYWH.

אני ממליצה לבדוק במאמרי הפורום

שם יש, כך מספרים לי מקורותיי, מאמר שלם על היצירה. אה, והנה הקישור.... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=648&a=33222&c=4204&sc=0&ssc=0

flowerboy69

New member
העטיפה הזו היא

מדיסק של הופעה משנת 69 מאחת ההופעות הידועות של ה man and journey

יש, כמובן, ביוגרפיה גם בפורום שלנו

בינתיים קצת יותר קצרה, אבל בתור התחלה אולי יותר מתאימה. גש ל"מאמרים" ובחר בקטגוריה "ביוגרפיות של חברי הפורום", שם תמצא את מבוקשך.

ובמחשבה שניה, אוסיף משהו

חברי הפורום עמלו קשה כדי לכתוב את הביוגרפיות האלו. אלו ביוגרפיות מושקעות שנכתבו מתוך אהבה. אני חושבת שמגיע לחברי הפורום את הכבוד, להפנות שואלים קודם כל אליהם. לתשומת לבכם.

NIR Y

New member
../images/Emo6.gif

אני לא מאמין שלא קבלתי הזמנה !!! (וציף רומזת שלא למי ששאל)

siv honey

New member
דחוף דחוף

שמעתי ממישהו שיהיה גרסא משותפת של לד שפלין ופינק פלויד לסטריוויז טו הבן! זה נכון?????? ואם כן, מישהו יכול להשיג לי אותה? תודה.

siv honey

New member
שיהיה=שיש

ושפלין זה מין הסתם התכוונתי לזפלין.. בלאדי מקלדת!!

למעלה