פינת השאלה הזהה

queen man

New member
שאלה

אני בטוח שדנתם בנושא הזה , הרבה פעמים.. אבל אני אשאל בכל זאת.. מה נסגר עם הגעת פינק פלויד לארץ ? זה נכון ? , או שזה סתם שמועה? תודה מראש .. :)

Coon Jew

New member
פינק פלויד ובאלט?!

הגיע אליי היום קלטת של הופעה של הפלויד- roland petit שזה הופעה מ1973 - הופעה של 40 דקות שבה לא מראים את הלהקה פעם אחת אלא מראים כל הזמן רקדני בלט שמתחת לבמה...לדעתי אחת ההופעות הכי מגוחכות שראיתי ולא מתאים בכלל למוסיקה של פינק פלויד... מישהו ראה את זה?

מצאתי מס' שירים שמבוצעים ע"י

פינק פלויד ולד זפלין יחד, שירים של שתי הלהקות, מישהו יודע משהו על הדואטים הללו?

The Wall

מה הקטע של החומה? למה הם מתכוונים בדיסק עצמו ובכל שאר הדיסקים שהם מזכירים שמה הרבה את המילה - החומה? דינה
.

חמוד, תסתכל למעלה בראש עמוד

הפורום. מה כתוב שם? נכון: "לפינק פלויד אין תכניות להגיע לארץ". אז זה המצב כרגע. דייויד גילמור הודיע חד משמעית שאין להם תכניות להופיע בשנת 2006. ורוג'ר ווטרס אישר את זה. אם וכאשר המצב ישתנה, אנחנו נודיע על כך. וגם כל העיתונות הישראלית תודיע על כך. וגם העולמית.

Liorking

New member
זה סתם זיוץ

גם אני מצאתי קבצים כאלה כמו Whole Lotta Love + On The Run, זה סתם רמיקס של מישהו. הם לא באמת ביצעו את זה ביחד. גם את Stairway to Heaven, Knockin' On Heaven's Door, Wish You Were Here שמעתי ולא זיהיתי לא את הקולות של גילמור, ווטרס ולא את זה של רובר פלאנט. זה סתם זיוף של תוכנות שיתוף הקבצים.

vegetable man

New member
גברת קוביין,

או דינה, בשמך הפרטי, במאמרי הפורום יש התיחסות רבה לאלבום החומה, כוונותיו והשלכותיו. אני לא חושב שיש קשר בין השימוש במילה the wall באלבומים שהם לא החומה, להקשר שלו באלבום (אבל אם את מכירה שימוש כזה, זה הזמן להביא אותו ונבדוק את העניין!).

The Walrus

New member
מה הכוונה ב"מה הכוונה"?

החומה הוא דיסק מורכב מאוד ואי אפשר להסביר אותו במשפט אחד. אני מציע לך להקשיב לו ולנסות למצוא קשר בין השירים. היופי שלו זה שהרבה אנשים מפרשים אותו בדרכים שונות. לדוגמה השיר "The Trial". אני באופן אישי חושב שהמשפט הוא של הגיבור הראשי בפני עצמו ואינו מתרחש במציאות אלא רק בראשו. לעומת זאת נתקלתי ביותר מאיש אחד שחושבים שהמשפט אכן מתרחש ביצירה ואינו פרי דמיוני של הדמות הראשית. כנ"ל לשיר "In The Flesh 2" - אני חושב שמי ששר בו זה פינק עצמו שנהיה פאשיסטי בגלל הבדידות, ויש אנשים שחושבים שמי שנמצא שם זה להקת החלפה כי פינק לא מרגיש טוב, כמו שמוסבר בשורות הראשונות של השיר.

itaikuskus

New member
אני לא מבין בכלל את האפשרות

למה נגיד שבונהם ומייסון ינגנו ביחד? מילא "פינק פלויד מארחים את ג'ימי פייג'/רוברט פלאנט" לקצת יותר סולואים/נהמות, אבל להקה שלמה עם להקה שלמה? אני לא חושב שווטרס צריך את ג'ון פול ג'ונס לידו ולהיפך...

מאמר שכתב Shakty שלנו

ונמצא במאמרי הפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=648&a=33224&c=4204&sc=0&ssc=0

Perfect sense

New member
אבוי לי

משהו אחד..אי אפשר להגיד על פינק פלויד שלא היו יצירתיים:)

למעלה