פינת השאלה הזהה

וינסנטי

New member
שאלה...

מה מצב הזוגיות של חברי הלהקה? כמה ילדים יש להם? והאם בארט התחתן אי פעם?

בביוגרפיות שכתבנו על כל אחד מחברי

הפורום - והמצויות ב"מאמרים" של הפורום, יש את התשובות המלאות לשאלותיך, כולל מספר הנשים, הילדים, ושמותיהם. סיד בארט לא נישא מעולם. הוא היה מאורס תקופה קצרה לחברתו גיילה פיניון, בערך בשנת 1971, אבל היא עזבה אותו.

sapirush1

New member
בקשר לאלבום the wall

שלום, אני לא מעריצה גדולה של פינק פלויד ואני לא יודעת עליהם הרבה אבל הבנתי שיש סיפור כלשהו מאחורי הדיסק "החומה" ואני ממש אודה למי שיוכל לכתוב לי אותו או לקשר אותי למקום שמסופר בו (עדיף בעברית) הבנתי רק שזה קשור לחיים של הבסיסט..

LEnnA no 1

New member
מרבית עלילת האלבום

מסופרת דרך הפסקול המוזיקלי של הסרט אשר משקף את מחשבותיו של הדמות הראשית. הסרט מספר על ילד בשם פינק פלויד אשר איבד את אביו במלחמת העולם השניה בגיל צעיר, ולאחר מכן פיתח יחסים מאד קרובים עם אימו. מילד רגיש עם מעט חברים, שמורה רודן התעמר בו בבית הספר, הפך פינק לכוכב רוק מצליח, והוא מתחתן עם מעריצה יפה. למרות זאת חייו ריקניים, ולאחר שאשתו עוזבת אותו ובוגדת בו, הוא מנסה לשים קץ לחייו. המצב הנפשי הקשה בו הוא נתון והשימוש בסמים, גורמים לו להפוך למנהיגה של קבוצה נאו נאצית, ובסופו של דבר מובילים אותה אל התמוטטות עצבים מוחלטת. הסרט קיבל השראה רבה מהביוגרפיה של חברי הלהקה, רוג'ר ווטרס וסיד בארט (אשר עזב את הלהקה שנים לפני כן). ילדותו של ווטרס שולבה עם בגרותו של בארט, שבה הייתה שפיותו מעורערת. מקווה שעזרתי =]

sapirush1

New member
הוו תודה! ../images/Emo24.gif

ואיך נקרא הסרט הזה ומאיזה שנה הוא?

LEnnA no 1

New member
הסרט יצא בשנת 1982

והוא נקרא pink floyd:THE WALL תקנו אותי אם אני טועה

למעלה