פינת השאלה הזהה

היכן אפשר למצוא את המילים של השיר?

שלום, היכן אפשר למצוא את המילים של השירים? למשל של WISH YOU ARE HERE? תודה.

yonatan208

New member
השמועות נכונות?

גילמור בא לארץ הקודש????? אם כן מתי?? אם לא... (ח"ו) אולי הוא יבוא?!

yonatan208

New member
ובכל זאת..

מאיפה השמועות האלו? מי אמר אותם? ויש סיכוי שהוא יגיע?

The Walrus

New member
גילמור לא מתכנן להופיע בשום מקום

ב2007, מלבד אולי אירועים מיוחדים כאלה ואחרים; הוא כבר עשה את הטור שלו ב2006.

atom heart mother ...מידע?!

רציתי לדעת אם יש איזה הקלטת וידיאו/ הופעה/או כל דבר אחר שאפשר לראות ששייך לאלבום הזה ולתהליך יצירתו וכאלה דברים???

eliavtu

New member
אמממ...

יש אצלי משהו לא ברור כזה.. הופעה מ- 1970 בסן פרנסיסקו, הם מנגנים שם את אמא לב אטום כפתיחה ואז עוד כמה שירים.. והם במקום לא ברור כזה.. נראה יותר כאולפן מאשר מקום עם קהל - ובכלל לא רואים קהל אבל רשום על זה "‎Pink Floyd - Atom Hearth Mother - Live In San Francisco - 1970"

אלו הצילומים שעשתה תחנת טלוויזיה

ציבורית מקומית, KQED, ביום בו הפלויד הופיעו בסן פרנסיסקו. הצילומים אינם של ההופעה, אך נערכו במקום, והפלויד מנגנים, בעקרון, בלייב. מעבר לכך, הפלויד לא תעדו ממש את התקופה הזו, הן משום שבאותם ימים זה לא היה מקובל והן משום שהם היו להקה יחסית בלתי ידועה, אז. מרבית המידע שיש לנו, לכן, על תהליך גיבוש האלבום, הוא בכתובים - בביוגרפיות של הפלויד ובראיונות אתם.

Anuerysm

New member
שיר הנושא התבצע בהרבה הופעות

של הלהקה בין השאר ההופעה בסן פרנסיסקו באולפני kqed וההופעה בסיינט טרופז פט אולד סאן גם בוצע איפושהוא אבל אנלא יודע בדיוק

The Walrus

New member
ישנם מספר קלטות וידאו מהתקופה

הבולטות מביניהם הם kqed וסיינט טרופז, ששניהם כוללים את שיר הנושא ועוד כמה נפלאות: set the controls, careful with that axe, green is the colour, cymbaline (kqed), embryo (st. tropaz) ועוד... למרות שישנם ביצועי הופעה גם לfat old sun, alan breakfast וביצוע בודד ברדיו (חסר קהל) לif, אין תיעודי וידאו של זה. אם אתה מדבר על אודיו, יש עשרות אם לא מאות הופעות, (חלקם הקלטות מהרדיו וחלקם אנשים מהקהל הקליטו) המוני ביצועים לשיר הנושא - עם או בלי תזמורת - ביצועים לfat old sun (שחלקם מזכירים את גירסת האלבום וחלקם ארוכים יותר עם אילתורים באמצע), הביצוע הבודד של if, וגם לארוחה של אלן. אם זאת, אף אחד מהם מעולם לא יצא באופן רשמי, ניתן להשיג אותם רק בדרכים לא חוקיות למיניהם.

קיים סרט תיעודי

בהוצאה של חברה בשם Art House. יש לי אותו אבל לא יצא לי עדיין ממש לשבת ולצפות בו. אני חושב שרובו כולל ראיון עם רון גיסין

זה Classic Rock Productions

הידועים לשמצה. אני לא ממליצה להוציא כסף רק בשביל הראיון עם גיסין, אלא אם אתם מליינים.

זה מה שליאור - flowerboy - דיווח

לנו בזמנו. הוא קנה את ה-DVD על Atom Heart Mother של CPR, וסיפר שהדבר היחיד הראוי בו הוא הראיון עם גיסין. CPR אכן הפיקו DVD על Atom Heart Mother.

למעלה