פינת השאלה הזהה

oren363

New member
שאלה חשובה ומוזרה וחשובה

יש לי שאלה נורא נורא חשובה קודם כל, ברוב טיפשותי לא הייתי אז בהופעה של רוג'ר ווטרס בישראל וכמובן שאני אוכל את עצמי על זה. אז אם מישהו יודע על איזושהיא הופעה, לא משנה מה, שקשורה לפינק פלויד אז אנא שייצור איתי קשר.- [email protected] אם זה שליחי הבלוז או אפילו פינק פלויד האוסטרלים, (אני נוסע עוד כמה חודשים לאוסטרליה אז אפילו זאת אפשרות!) אם מישהו יוכל להגיד לי אני אודה לו מאד מאד מאד מאד [email protected]

SAARONI454

New member
עזרה חשובה מאד..

ביום שני יש לשכבה שלי מסיבת סיום(יב' וכאלה).... אז אחד מהריקודים שם זה לצלילי ANTHOR BRICK IN THE WALL(PART 2 אבל לא השיר המקורי אלא החידוש ההאוסי שעשו לו בקיץ...אני מקווה שכולם יודעים על מה אני מדבר... בגלל שאני חייב ללמוד את כל הריקוד עד מחר אני חייב פשוט חייב את השיר הזה... אז אם למישהו יש את השיר הזה זה חשוב מאד שהוא ישלח לי אותו.... האייסיקיו שלי זה:340636037 המייל שלי זה:[email protected] וזה ממש ממש יעזור לי... אז תודה תודה תודה!!!!!!!!! שיהיה לכולם שבת שלום וסוף שבוע נהדר... סער לוי...קריית גת

בבא1

New member
שאלה קטנה

האם מישהו הוציא ספר נגינה(לגיטרה) של שירים של הפלויד? יעני בסגנון "ברי סחרוף- אש במיתרים" למי שמכיר?

The Walrus

New member
יש עשרות כאלה.

לי יש אחד של הearly days... לא מאוד מדוייק, אבל סבבה לאקורדים. בעיקרון יש לכל דיסק (לא לכולם יש) ספר... לחבר שלי יש דארק סייד, וויש, החומה ודוויז'ן בל. יש גם של האוסף אקוס ועוד כמה. אחלה ספרים!! אה, ויש גם אחד רק עם שש שירים, אבל עם דיסק backing tracks... גם סבבה.

וולרוס, אנחנו לא נוהגים לתת קישורים

לאתרים מסחריים, מלבד שרשור ה-OFF ומלבד מקרים יוצאי דופן. מתן לינקים מהווה פרסומת, ולפרסומות יש מקום מוגדר בפורום.

The Walrus

New member
סורי

פשוט לא מצעתי שום אתר אחר לשלוח אותו אליו (אין לספרים האלה שום אתר רשמי או משהו).

רוג'ר ווטרס נמצא באמצע טור כרגע

בתחילת חודש מאי הוא עומד להופיע באירופה: 1.5 - דנמרק 3.5 - פריז 5.5 - ארנהם, הולנד 7.5 - מנצ'סטר 8.5 - בירמינגהם 12.5-11 ארל'ס קורט, לונדון 14.5 - דאבלין החל מאמצע החודש, הוא מופיע בצפון אמריקה - ארה"ב וקנדה 18.5 - פאלם ביץ', פלורידה 19.5 - טאמפה, פלורידה 22.5 - אטלנטה 24.5 - ניו ג'רזי 30.5 - מדיסון סקוור גארדן, ניו יורק 2.6-1 - פילדלפיה 4.6 - אוטאווה, קנדה 7.6 - מונטריאול, קנדה 9.6 - שיקגו 13.6 - הוליווד בול, לוס אנג'לס 15.6 - אירווין, קליפורניה 16.6 - לאס וגאס 19.6 - אוקלנד, קליפורניה 21.6 - וונקובר, קנדה 23.6 - קלגרי, קנדה 24.6 - אדמונטון, קנדה 27.6 - וויניפג, קנדה 29.6 - אומהה, ארה"ב 30.6 - סיינט פול/מיניאפוליס, ארה"ב 2.7 - מילווקי 7.7 - אירוע live earth ב-giants stadium בניו ג'רזי 9.7 - בוסטון 10.7 - הרטפורד 13.7 - מרכז דריין, ניו יורק 14.7 - טורונטו לגבי להקות מחווה, אני ממליצה לחפש באתרים שלהן.

למעלה