רעיונות למתנה לבעל

bimba

New member
../images/Emo35.gif רעיונות למתנה לבעל ../images/Emo77.gif

אני רוצה לתת לו מתנה בלידה, או רגע לפני - אבל לא משהו קוריוזי, אלא יותר אישי... הדבר היחידי שכרגע עולה לי בראש זה למסגר תמונה שלנו יחד, כאילו "זכר" לימים לפני שהתינוק נולד. Any רעיונות אחרים?

שמופית

New member
אולי חולצת טריקו

ולהדפיס עליה שלט כמו "נהג חדש" אבל לכתוב "אבא חדש" ?

lgg79

New member
לפני ואחרי

רעיון יפה ומרגש, לחשוב עליו ברגעים האלו. אם את חושבת לכיוון החולצה, אז הייתי מדפיסה מאחורה, תמונה שלכם ביחד - עם כותרת גדולה " לפני ". ןמקדימה, שוב תמונה שלכם עם אחת מתמונות האולטראסאונד המוצלחות וכותרת " אחרי". מאוד סימבולי... החיים כזוג - לפני הלידה ומאחורה, והחיים כמשפחה אחרי הלידה ומקדימה. תצליחי

חשבתי על רעיון

יש אתר שאני לא זוכרת כרגע את שמו (אבל יש את השירות הזה בכל מיני חנויות צילום) . שאת נותנת להם דיסק עם המון תמונות - נראה לי משהו כמו 100 סוגים או יותר ובעזרת תוכנה הם מרכיבים מכל התמונות האלה תמונה אחת גדולה ע"פ תמונה שאת בוחרת (נגיד אולי האולטראסאונד...) ואז רואים בעצם תמונה גדולה של משהו(אתם כזוג או העובר או משהו סימבולי לגביכם שתבחרי) וכשמתקרבים ומסתכלים יותר לפרטים רואים מקבץ של המון המון תמונות קטנות. נראה לי שלא יצא כ"כ ברור אנסה לחפש את זה...

הנה מצאתי משהו

אני לא בטוחה אם זאת אותה חברה שראיתי בזמנו שעשו אבל זה מה שמצאתי בגוגל עכשיו. אם תחפשי אולי יש עוד כאלו.

bimba

New member
איזה רעיון חמוד! תמיד תהיתי איך

עושים את זה. הבעייה היא שאני גרה בארה"ב....אוףףף

אם את אוהבת את הרעיון, לדעתי הוא

עדיין ישים, גם אם את בארה"ב. אין בעיה לשלוח דיסק עם תמונות, הטופס יכול להיות ממולא באינטרנט, והתשלום על ידי כרטיס אשראי או בעזרת משפחה בארץ. (אני באוסטרליה, ואהבתי את הרעיון.... ) בהצלחה, וכל הכבוד על המחשבה על אישך :)

למעלה