רק שאלה

הסכמים בקאש

הפעם אני אשאל שאלה קצת כללית ולא איזה יד יותר טובה... במשחקי קאש הרבה פעמים באול אין לאחר הצגת הקלפים מועלה הצעה לדיל או עסקה שנותנת לאנדרדוג את האחוזי ניצחון שיש לו או יותר או הצעה לפתוח קלפים יותר מפעם אחת. רציתי לשמוע את דעתכם, מתי כדאי להסכים לעסקה כזאת שמוצעת לכם? מתי כדאי ליזום עסקה כזאת? ומתי אם בכלל כדאי לפתוח יותר מפעם אחת?

tupac6

New member
שאלה.

הבנתי שפוקר זה גם סטטיסטיקה, יש דרך ללמוד סטטיסטיקה של ידיים? יש שיטה או משהו?

מתי מקבלים את הבונוס של פוקרסטרטגי?

אחרי שקיבלתי את ה 50$ חינם. מתי מקבלים עוד 100$? והאם זה בפעם אחת או בכמה פעמים? תודה מראש

Kgt1

New member
אמממ החוק הכללי בשבילי שתמיד טובה לי עיסקה

כי אני תמיד אפסיד בסאק אאוט :) באופן כללי, עיסקאות מיועדות (או במקור יועדו להיות) עבור משחקי דיפ סטאק, לשם הורדת אלמנט המזל. המקרה הקלאסי, שאני מאוד משתדל לעמוד בו תמיד, הוא פלאש דרואו מול זוג אחרי הפלופ, ואז אני בדרך כלל (עבור שני הצדדים) אסכים להריץ פעמיים קופה... בכל אופן, כאשר אתה פייבוריט (ולא 55-45, אלא לפחות של 2/3), להריץ פעמיים לא משתלם, ובמקרים כאלה אני מציע או לחלק כסף לפי אחוזים, או לרוץ מספר פעמים לפי האחוזים (או כמובן פעם אחת).

Shaycus

New member
מצטרף לשאלה

נקראת computer hand על מה ולמה? ברור שמול AA אין לה 50% הרי.. הכוונה לכל 2 קלפים שהם לא זהים? כאילו מול AK ומול 2 7 משום מה נראה לי שהסיכויים של היד הזאת לא זהים..

modz0r

New member
האמת, פעם ראשונה שאני שומע על זה

יכול להיות שאם מסתכלים על היד הזאת, נגד כל הידיים האפשריות בפוקר, בטווח הארוך יוצא שיש 50%. ברור שנגד יד ספציפית (נגיד אסים) זה הרבה פחות מ-50%, ונגד יד ספציפית אחרת (נגיד 27o) זה הרבה יותר מ-50%.

תמיד שיש את היד הזאת בשידור בטלויזיה

אומרים שיש לה סיכוי של 50% ואף פעם לא הבנתי למה...

DEANC

New member
אני מניח שזה עוד ניסוח דפוק של האמריקאים

הכוונה היא כנראה שליד יש סיכוי של 50% לנצח יד אקראית, כלומר ממוצע הסיכויים שלה לנצח יד אחת מבין כל הידיים האפשריות הוא 50%.

eyal5005

New member
ההסבר ה"רשמי"

computer hand: Q-7. Comes from an apocryphal story that "someone" did an extensive computer simulation of hold'em hands in which those two cards appeared most frequently in the flop, or, in some stories, among the downcards. The simulation was atypical, however, because the chances are the same for any two cards of different ranks. יש פה דיון מאד מעניין על זה- http://archives1.twoplustwo.com/showflat.php?Cat=0&Number=4467078&page=7&fpart=2&vc=1

eyal5005

New member
בעיקרון זה אומר

שמישהו עשה הדמיית מחשב עם כל קומבינציות הידיים בהולד'ם וגילה ש Q7 אלה הקלפים שיוצאים בתדירות הגבוהה ביותר בפלופ ובdowncards.. כמובן שמבחינה מדעית הניסוי הזה לא תופס כי סטטיסטיקה פשוטה מראה שיש את אותו סיכוי לכל זוג אחר של קלפים ...

modz0r

New member
לפי כמה שתשחק

אחרי שאתה מקבל את ה-$50 הראשונים, ככל שתשחק אתה תקבל עוד כסף. כל פעם שאתה "מנקה" $5 בבונוס, אתה מקבל את הסכום, עד ל-$50 (מה שאומר שזה $100 בסך הכל, ולא $150). כל נקודת FTP שאתה מייצר "מנקה" $0.06. בשביל לדעת מה המצב של הבונוס, תסתכל ב-Cashier -> Bonus Account בשביל.

תיקון קל

אין כזה דבר "להריץ פעמיים לא משתלם". זה לא משנה אם אתה פייבוריט או אנדרדוג או אם אתה מריץ פעם אחת או 10 פעמים התוחלת שלך נשארת זהה אבל ככל שמריצים יותר פעמים השונות הולכת וקטנה.

למעלה