שאלה בעניין עבודה

inbalp1

New member
../images/Emo35.gif שאלה בעניין עבודה

פריסת שאלה - 4 קלפים האם - שבעה מטבעות כדאי לי - נער המטבעות להישאר - שטן בעבודה הנוכחית שלי - שמש סיכום - מלכת החרבות קצת רקע.. אני עובדת בעבודה הזאת מעל לחודשיים ומאוד מרוצים ממני, המקום לא חדש בשבילי כי הוא היה קשור למקום העבודה הקודם שלי ואני מכירה את האנשים, סה"כ טוב לי והבוסים שלי מקסימים מלבד למנהלת מרשעת שמוציאה את התסכולים שלה עלי ועל עוד כמה בנות במשרד, העניין הזה מאוד מייאש אותי וגורם לי לתהות בקשר לחיפוש עבודה אחר... מה אתם אומרים?? תודה! ענבל

שלום ענבל ../images/Emo13.gif

לפי פרשנות זהירה: הישארות במקום הזה תגרום לך קשיים אישיים בטווח הקצר בגלל יחסי-אנוש עכורים. את צריכה להיזהר מאנשים מסוימים (שימי לב שלא שאלת על המנהלת ההיא באופן ספציפי) ולהנמיך פרופיל כשאת מרגישה ש"מחפשים אותך". העתיד מראה שחיפוש עבודה חדשה בשלב הזה עלול להתפרש כצעד פזיז. עם זאת יש לך עוד מה ללמוד במקום הנוכחי, ומבחינה זו כדאי לך להישאר שם. באופן כללי את והמקום מתאימים, ואילו חיפוש מקום חדש יהיה קשה משום שלא יהיו שפע של הזדמנויות "בחוץ". התמדה והשקעה עשויים להשתלם בטווח הארוך. עימות ישיר עלול להוביל לתוצאות לא-נעימות, בלשון המעטה. את יכולה לשאוב עידוד מעמיתים במשרד, ולהבין שכולכן באותה סירה. אם בכל זאת תחליטי לחפש מקום עבודה אחר את צריכה להתכונן לקשיי-הסתגלות אפשריים, למרות שתזכי להמלצות חמות. מאד קשה להחליט וההווה נראה מלא אתגרים, אבל בכל-זאת מוטב להביט על הפרשנות החיובית ולא על השלילית.

צ ל י ל 8

New member
היי ענבל ../images/Emo66.gif

פריסת שאלה - 4 קלפים האם - שבעה מטבעות כדאי לי - נער המטבעות להישאר - שטן בעבודה הנוכחית שלי - שמש סיכום - מלכת החרבות את אולי מאוכזבת קצת מהמקום, אבל אני חושבת שכדאי לך להישאר שם, כי בסך הכל מקום העבודה הוא טוב עבורך ואת דיי מאושרת בו. אל תתיחסי למי שמציקה לך (מלת החרבות). היא כרנאה אישה מרירה ואני בטוחה שהיא לא נחמדה גם לאחרים, כך שאל תתרגשי בגללה.

למעלה