שאלה בקשר למכירת ספרים משומשים

booksmeller1

New member
../images/Emo35.gifשאלה בקשר למכירת ספרים משומשים

שלום אני לא מזמן לקחתי מספר רב של ספרים במצב טוב כמו חדשים, ללא אוזני חמור נקיים וחלק מהם עדיין רבי מכר אך לחנות שהלכתי אליה, לא אזכיר את שמה, המוכר הציע 36 שקלים ל-7 ספרים משומשים הנראים כחדשים. האם המחיר הזה הגיוני? לקח לי זמן לסגור את פי מהתדהמה. 36 ל-7 ספרים?!!? תהיתי אם מישהו מכיר חנות, תל אביב עדיף, שתציא לי מכיר יותר סביר? אין לי צורך בזיכוי כספי, אני אשמח לקבל זיכוי שבוא אוכל להחליף את הספרים ולקחת אחרים. תודה!!!

booksmeller1

New member
עכשיו שאני חושבת על זה....

אני מעדיפה ללכת לחנות לא וירטואלית מה שנקרא בימים קדמו - אמיתית :) אני לא רוצה להתעסק עם משלוחים כי זה רק עוד כסף! אין חנות בתל אביב שתציא מחיר הוגן למספר רב של ספרים במצב טוב?!

itaym02

New member
מה זה מחיר הוגן...

מוכר בחנות צריך לעשות לפחות רווח של 100% כדי להתפרנס בכבוד. ספר יד שנייה (לא משנה המצב אם הוא לא נדיר) נמכר בדר"כ ב50% ומטה. חשבון פשוט מראה שלמכור ספר ביותר מ25% ממה שקנית אותו זה כדאי, אם אתה לא סוחר. וזה לספרים במצב טוב.

Aviv6

New member
איזה חנויות קונות ספרים משומשים?!

סטימצקים קונה?

Manic Subsidal

New member
מקרה דומה רק עם דיסקים

הצעתי למוכר בחנות כלשהי חמישה דיסקים מקוריים של אמנים עם חוברת מקורית והכל, ללא שריטות כמו חדשים, והוא הציע לי שני שקלים לדיסק! שני שקלים לדיסק! במקרה הגרוע נניח שכל דיסק ימכר במכיר של 20 שקלים לדיסק (שזה המחיר המינימלי שראיתי בחנות) , חישוב פשוט מראה שיש פה רווח של 900%!! אני כמובן וויתרתי על העסקה

למעלה