שאלה חדשה, חשובה ומעניינת...

../images/Emo35.gif שאלה חדשה, חשובה ומעניינת...

(כתוב בהתאמה לבנות אך מיועד גם לבנים) איך הייתן מגיבות אם אחרי קשר ממושך עם מישהו (חצי שנה ומעלה) כשכל הזמן הזה הוא אמר לכן שאתן הראשונות שלו בהכל (נשיקה, סקס, ירידות- הכל) הוא היה פתאום מספר לכן שהחוויה המינית הראשונה שלו הייתה עם מישהו בן מינו עוד לפני שהוא הכיר אותכן? איך הייתן מרגישות? איך הייתן מגיבות? גם לגבי הגילוי וגם לגבי זה שהוא בעצם שיקר לך כל הזמן שהייתם יחד... שוב, זה כתוב בהתאמה לבנות אבל שגם בנים יענו אוהבת כינרת

היה לי את זה..

כאילו, חבר לשעבר שלי שכב כבר לפני עם חברה שלו לשעבר.. זה לא עשה לי כלום.. זאת טעות שלו, לא שלי

MaD-d0g

New member
למה טעות...../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ואני חושב שכדאי שתקראי שוב את השאלה

MaD-d0g

New member
../images/Emo5.gif

אני מצטער, אני זה שלא קרא את שאלה נכון... ככה זה שנכשלים טסט רביעי

EverMan

New member
שיקר ?

אני יודע שלחברה שלי היו לפני התנסויות עם בנות מין שלה - זה לא עושה לי רע על הלב. לי אישית היה מפריע השקר לא משנה מה. כי הוא שיקר בנוגע לירידות והנשיקה. אבל אם זה רק הקטע של לשכב עם המין שלך - חופשי. בי זה יפה ומקובל

Jinaaa

New member
בהחלט שאלה מעניינת...

אני חושבת שהדבר שהכי היה פוגע בי הוא עצם העובדה שהוא שיקר לי..העובדה שהוא היה בקשר עם בן מינו מתגמדת ביחס לפגיעה באמון. איך הייתי מגיבה? נראה לי שבשלב הראשון הייתי נכנסת להלם (על השקרים ועל העובדה שהוא נמשך גם לבנים) בשלב השני הייתי מאוד מבולבלת וכועסת אבל אני חושבת שהייתי סולחת בסופו של דבר...

מיכל999

New member
לפי דעתי

זה ממש לא בסדר שהוא שיקר, אבל הקטע המיני לא כזה נורא.

למעלה