שאלה יומית

../images/Emo35.gif שאלה יומית ../images/Emo35.gif

יש אומרים ששוקולד הוא תחליף לסקס. יש הטוענים כי התעטשות היא שמינית אורגזמה [אבל אני לא רואה בחורות רצות בהמוניהן להריח פלפל]. מהם התחליפים שלכן לסקס?

חחחחחח ../images/Emo6.gif

שוקולד הוא תחליף לאהבה ולא לסקס, אכילת שוקולד גורמת לגוף להפריש את אותו החומר, המופרש בזמן של התרגשות מאהבה (מאוהבות) - זו גם הסיבה לכך, ששוקולד נחשב לדבר רומנטי. לגבי התעטשות... - זה לא נעים עם כל האיכסה-חננה שטס בהשפרצות מהאף...!

ebony

New member
הפן הרפואי והמחקרי של שוקולד...

בשוקולד יש מרכיבים שגורמים למוח שלנו לפריש סרטונין ואנדרופינים שמופרשים גם בזמן אורגזמה ובזמן פעילות גופנית.. התחליף שלי לסקס זה גלידה אבל לא סתם גלידה אלה קרם עוגיות של בן אנד ג'ריס עם שוקולד חם מלמעלה.... או סתם לראות את הבלונדיני שאני אוהבת מתאמן בלי חולצה

שושה 23

New member
מבחינתי אין תחליף לסקס

יש לי כמה חברות שישמחו לשיר לנו "עשר אצבעות לי יש" אך לפי דעתי סקס הוא איחוד בין שני אנשים וקרבה אינטימית שעם שוקלד עדיין לא יצא לי להכיר, (למרות שבזמן סקס עם מישהו אחר אין לי התנגדות) אבל ואבל גדול אוכל משובח גלידה ושוקלד יכולים לעזור לפצות על חוסר סקס, אבל בהחלט הם אינם תחליף לסקס, הקרבה לגוף של אדם אחר מעצימה את החוויה פי מאה ממה ששוקלד ואחרים נותנים. בקיצור מבחינתי אין תחליף

עשר אצבעות לא עושות מה שאצבע

אחת עושה=ויברטור=תחליף לסקס=תשובה מתבקשת לשאלה

למעלה