שאלה יומית

../images/Emo35.gif שאלה יומית ../images/Emo35.gif

מה יש בבריטני ספירס שקוסמופוליטן בזבזו עליה 4 עמודי כתבה ותמונת שער בגיליון שעבר? האם בסה"כ לא יהו נושאים למלא את הדפים המיותרים או שאולי זה מעבר לזה ויש משהו במופקרת המתבגרת? פנים - לא יותר ואף פחות מאחרות. בלונדיניות יש כמו זבל בשביתת עובדי הזבל ואפילו יותר מושקעות. גוף - יש להמון. אז מה יש באלילת הנוער הזו?

Sefy

New member
את היחס המזלזל בהודעה צריך להסיר

היא בנאדם כמו כל אדם אחר שראוי לקצת כבוד ולא מעניין אותי על מי מדובר, זו אמורה להיות הודעה יצוגית מטעם הפורום. לא מעריצה של בריטני ? גם אני לא, אבל היא עדיין בנאדם, ואם היא מופקרת, אלוהים יודע ש 90 אחוז מהנשים בעולם בטח גם כן מופקרות לא ? מה יש בה ? רצון להצליח! ולעשות כל מה שהיא יכולה, משהו שאין לכל כך הרבה לא הטעם שלך ? אין בעיה
לא אוהבת אותה ? אין בעיה
יחס מזלזל ? דוחה ומגעיל
מה יש באלילת הנוער הזו ? כפי הנראה הרבה עם אפילו את לקחת תשומת לב לזה!

ספי,

זה הסגנון שלי מימים ימימה ואתה יודע את זה. אוסיף ואציין גם שבגלל זה אתה אוהב אותי. כן, הסגנון שלי בוטה, וולגארי ובעיקר מלא הומור.

Sefy

New member
סקארלט אוהארה,

את גם יודעת שאני "צדקן" וזה למה את לא סובלת אותי
(והפעם גם איות השם שלך צריך להיות תקין!
) ואני מקווה שפעם הבאה כשאת מדברת בהומור, שימי איזה איקון מתוקי

ymz

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifספי, כל הכבוד!

גם לא מעריצה, אבל בהחלט מסכימה עם הגישה. ומה לעשות זה נכון : מה יש באלילת הנוער הזו ? כפי הנראה הרבה עם אפילו את לקחת תשומת לב לזה!

ymz

New member
למה לבזבז זמן על מגאזין חסר תוכן

כמו קוסמופוליטן? מגאזין נוצץ ומעוצב יפה אבל חסר תוכן ולא רק בגלל שגרסא העברית עשו אותו "רזה" בהרבה מהגרסא האנגלית. מישהיא/מישהוא פעם ראו מגאזין נשים שמתעסק בנושאים מעניינים באמת ולא רק בבעיות כגון חוסר מקום לאחסון נעלים וסקרים מטופשים?

למה?

כי צריך לנסות דברים בחיים. זו הייתה הפעם הראשונה שקניתי, והפעם האחרונה. אני חושבת ש'לאשה' כן מתעסק בחלקו בדברים שבאמת חשובים לנשים. ומה לעשות? בשביל נשים, אפילו איך לאחסן נעליים מוריד בעיות מהראש.

ymz

New member
נכוונה שלי למה הם חסרי תוכן?

נכון גם אני חולת נעלים ועוד כמה דברים אופינים לנשים, אבל מענינין אותי ואותנו הרבה מאוד דברים נוספים, אך איכשהו רוב העמודים במגאזינים מלאים בשטויות. לעומת זאת במגאזינים של גברים יש הרבה מידע מעניין ומעשיר את הידע. נדיר לראות מגאזין לגברים שמתעסק במכוניות בלבד, אפילו במגאזין המתמחה בנושא ישנם תכנים נוספים רבים.

Vdrums

New member
תשאלי את הנוער מה יש באלילת נוער

הזאת. אני לא מוצא בה כלום, קנית קוסמו' ונפלת. למדת את הלקח
.

למעלה